Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
115 si 120 am eu in liga F.cred ca liga mea F198 e una dintre cele mai echilibrate si puternice ligi F din SP.suntem 6 echipe cel putin care pot emite pretentii la promovare.in liga mea in etapa a doua au fost TmBase cu 113,RB Dendermonde cu 108,ZHP cu 117, CK Jevisovice cu 112, Sobul team cu 115,anderlechtunstoppable cu 112, Mintzkov Luna cu 114 si FKFC Amoebe cu 111 si toate echipele pot mai mult.maximul meu e de 127 si am vazut si altele cu totaluri de peste 120.Spawn_9 wrote:Eu am in liga (D5) vreo 4-5 echipe care scot 129-134..
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bizone wrote:Intrebare: Ce reprezinta 115, 116 etcDefensiva+Mijloc+Atac cumva?
iap
meci intre echipele de pe locul 5 si 7 etapa a treia
60% Defensiva 52%
29% Mijloc 30%
40% Atac 45%
Last edited by pap on Thu Feb 08, 2007 8:16 am, edited 1 time in total.
------------------------- pap -------------------------
-------------------- AS Bucuresti -------------------
------------------------ D 26 ------------------------
---------------- http://asb.wgz.ro/ ---------------
-------------------- AS Bucuresti -------------------
------------------------ D 26 ------------------------
---------------- http://asb.wgz.ro/ ---------------
-
cum merge campionatul ? merge bine
primul sezon in D, 3 meciuri cu 3 victorii. e adevarat nu scot ratinguri prea mari, nu stiu ce va urma, dar sunt multumit pana acum.

Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
-
- Team President
-
si eu am mai castigat un meci greu. in deplasare. Am TS 88% asa ca am scos la vanzare primul jucator (pe cand se va vinde voi avea 100%). 3 victorii din 3 meciuri.
eu scot constant peste 120 suma liniilor, din pacate nu prea pot alinia cea mai buna formatie mai niciodata, din cauza accidentarilor/conditiei proaste. Dar nu ma plang. am o grupa destul de echilibrata, suntem 4 echipe cu maxim de puncte. si 2 din cele care le-am batut eu au 6 puncte
si luni si marti am meciuri cu 2 dintre cele cu punctaj maxim pana acum. dar daca nu mi se accidenteaza alti jucatori le voi castiga pe amandoua 
eu scot constant peste 120 suma liniilor, din pacate nu prea pot alinia cea mai buna formatie mai niciodata, din cauza accidentarilor/conditiei proaste. Dar nu ma plang. am o grupa destul de echilibrata, suntem 4 echipe cu maxim de puncte. si 2 din cele care le-am batut eu au 6 puncte

-
- Team Board Member
-
o alta victorie la limita in deplasare cu o contracandidata la castigarea ligii F198.momentan sunt pe locul 1 cu maximum de puncte la egalitate cu locul 2(echipa lui hoevi FKFC Amoebe).mai sunt 3 echipe cu 7 puncte care pot oricand sa urce pe primul loc in cazul unei greseli din partea mea sau a lui hoevi.urmatoarele 2 meciuri sunt relativ usoare si apoi in etapa a 6-a am meci direct cu hoevi.daca il bat castig liga.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
maine am un meci FFFFF greu acasa, daca bat cu siguranta castig D-ul daca o sa pierd nu cred ca mai am sanse, daca o sa fac un egal am sanse de 50% pacat, am avut ghinion
cu meciurile astea puse aiurea
am meci dupa meci greu, dupa aia am meci dupa meci usor... offf trebuia sa promovez eu de acum 2 sezoane cum mi-a zis kenny, pacat ca nu l-am ascultat