TS-ul meu a crescut pe la 26 ... se vede k randomul asta nuh mai este chiar asa de rau cu mine :> am scos egal pe lini ca adversarul si surpriza pt mine am terminat egal ) eram obisnuit sa pierd la chesti deastea ) egal scoateam doar dak aveam peste adversar cu vro 1-5 puncte :>
bizone wrote:1-1 in deplasare, la un romanas din liga, alex_raul7. Sunt cam nemultumit de rezultat (desi am fost doar cu un punct peste adversar, eu 132 el 131), jucand cu 4 rezerve iar exact inaintea meciului (dupa simulare de 23) a trebui sa-mi vand un jucator pentru a nu pierde altul si TS-ul mi-a scazut la 79%
In alta ordine de idei, sunt la doar 5 puncte de promovare, iar ultimele 3 meciuri sunt usoare, unde normal ar trebui sa am 3 victorii. Tinand cont ca tot turul am fost cu TS undeva in jur de 60-70%, eu zic ca e destul de ok si putea fi si mai bine daca in unele meciuri nu intervenea si random-ul. Ptr retur am un plan indraznet, avand TS 100% sa obtin numai victorii
@alex_raul7, ar fi fain sa promovam amandoi, seria nu este deloc una foarte grea, insa nici adversarii nu trebuie subestimati. Bafta mai departe!
mda 1-1 si diferenta de 1 pct asta e ) ar fi fain sa promovam amandoi yo de pe 1 si tu de pe 2 sper ca asta sa fie singura problema la promovare locul de pe care sa mergem mai departe bafta si tie
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
M-a lovit destul de urat randomul la cartonase portarul a luat rosu direct in minutul 6 si un CB galben rosu in minutul 57 asa era si greu sa castig meciul de acasa asa ca infrangere cu 2-1 desi aveam arbitru de 23% si cel mai agresiv jucator era de 60 tot am luat 2 rosii , nasol
eu am pierdut astazi mi s-au accidentat 2 titulari sambata, unul il aveam deja accidentat, asa ca am mai bifat o infrangere si mai am 2 meciuri foarte grele, ultimul chiar cu FrrFrr
si la mine a inceput prost saptamana am cinci accidentati unul chiar de 8 zile si 2 suspendati cred ca a cam zburat promovarea sezonul asta dar lupt pan al asfarsit
victorie la scor cu un bot (sunt curios ce s-a intamplat cu tipul respectiv, juca din 2005 si chiar ieri i-au luat echipa) maine va fi destul de greu cu locul 6 iar joi sper intr-o victorie cu locul 8. mai am de recuperat 15% la TS si sper in rezultate mult mai bune in retur.
nu am decat 13 victorii in campionat iar maine cu locul 3,ca pe 2 l-am batut
dar am probleme cu conditia jucatorilor deoarece am doar 22 de juc si trebuie sa-i rulez la fiecare 2 meciuri,iar daca mai am si accidentati sau penalizati ...e rau de tot..