Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Azi un super meci pentru mine, care ma face sa ma gandesc ca as fi promovat cu maxim de puncte daca aveam TS-ul 100 de la inceputul sezonului. Am batut cu 3-2 pe cehul
de pe locul 1 cu TS-ul 24
Sper sa termin pe 4 sa castig tot pana la final si cine stie poate prind locul trei. 
P.S. Desi ASPT-ul spunea ca o sa scot pe linii doar 109
, am scos 114 

P.S. Desi ASPT-ul spunea ca o sa scot pe linii doar 109

-
- Team President
da aia vut putin noroc teo dominat la mijlocbunicutzu wrote:am facut un egal desi am avut 6 puncte sub adversar. Ca faza interesanta, adversarul a folosit o agresivitate de 100 la un arbitru de 98!

Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.
Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.
Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
victorie cu 1-0 :-ss ma mentin pe 3 la 1 pct d 2 si 4 d locu 1 ... faza nashpa e k am Portaru titular Accidentat si rezerva suspendata ...
Cine se poate uita rpd la echipa mea sa imi zica si mie ce portar sa bag ... titularu e accidentat si rezerva suspendata mai am 1 portar dar are moral 5 ... dak se pricepe cineva si a fost in situatie k a mea va rog dati mesaj in joc sa stiu ce portar bag .. am meci cu locul 2
(
Cine se poate uita rpd la echipa mea sa imi zica si mie ce portar sa bag ... titularu e accidentat si rezerva suspendata mai am 1 portar dar are moral 5 ... dak se pricepe cineva si a fost in situatie k a mea va rog dati mesaj in joc sa stiu ce portar bag .. am meci cu locul 2

-
- Team Board Member
Infrangere cu 1 - 2 in deplasare cu liderul diviziei
Urmatorul meci se anunta meci interesant (6 accidentati si 2 suspendati)
Urmatorul meci se anunta meci interesant (6 accidentati si 2 suspendati)

Semneaza petitia impotriva reactoarelor nucleare daca nu vrei sa retraiesti Cernobalul
Iti plac jocurile de browser? Arunca un ochi poate o sa iti placa si asta

-
- Member of the Soccer Project Association
Am castigat si eu azi in deplasare la locul 15 cu rezervele.
Maine am de luat o revansa cu locul 2(care m-a batut de 3 ori in E...
)
@bunicutzu: Cand ai cel mai agresiv jucator unul cu agresivitatea 8% se merita sa te risti.
Rezultatul e echitabil pentru cele 6 puncte peste tine au venit in urma agresivitatii mai mari.
Bafta la salvarea de la retrogradare.
PS: Doty: poti sa bagi SW sau CB(depinde ce ai mai bun).
Maine am de luat o revansa cu locul 2(care m-a batut de 3 ori in E...

@bunicutzu: Cand ai cel mai agresiv jucator unul cu agresivitatea 8% se merita sa te risti.
Rezultatul e echitabil pentru cele 6 puncte peste tine au venit in urma agresivitatii mai mari.
Bafta la salvarea de la retrogradare.

PS: Doty: poti sa bagi SW sau CB(depinde ce ai mai bun).
Diavolo
-
- Member of the Soccer Project Association
e destul de greu.. eu incerc sa recuperez 2 puncte de vreo 4-5 etape.. dar nu se mai incurca ala de pe 2.. mai are meciuri cu 2 romani din liga.. printre care si kenny.. sper sa faca o figura frumoasa:))Daimon wrote:credeti ca am cum sa recuperez 10 puncte in 8 meciuri.
hmm cam greu. oricum acum vad ca voi ajunge in C6. daca nu sezonu asta.. cndva
Si ca sa nu fiu total off-topic.. am castigat si eu azi cu rezervele.. 3-0 cu penultimul loc.. maine meci destul de greu dar cred ca o sa iasa bine:D