ai voie(probabil) dar sa respecti STRICT ...conditiile care le-ai mentionat mai sus...Marcus wrote:Am descoperit recent jocul si imi place f mult. Am voie sa inscriu mai multe echipe de la acelasi IP in conditiile in care joc separat una de cealalta? (nu joc amicale intre ele, nu transfer jucatori, nimic, nimic...)
Ca eu ma gandesc ca probabil sunt si cazuri de colegi de camera, sau frati, care joaca de la acelasi calculator si vor fiecare sa aibe echipa lui favorita.
Ghidul Incepatorului
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
si ce echipa ai ???? sau echipeMarcus wrote:Am descoperit recent jocul si imi place f mult. Am voie sa inscriu mai multe echipe de la acelasi IP in conditiile in care joc separat una de cealalta? (nu joc amicale intre ele, nu transfer jucatori, nimic, nimic...)
Ca eu ma gandesc ca probabil sunt si cazuri de colegi de camera, sau frati, care joaca de la acelasi calculator si vor fiecare sa aibe echipa lui favorita.

-
imi pare ca e o singura pers. din ce am inteles de la el...sau cine stie..oricum asa e ...trebuie sa trimita mail la serifi cate echipe are la acelasi IPRazvanica wrote:Din ce stiu eu, tre' sa anunti serifii daca exista doua persoane care folosesc acelasi IP.

ha ha...poi tot in H ti le da...si nuj cum ai putea s faci acea mare diferenta intre ele...dar ma rog...asta depinde de management'ul tau (eu zic ca o sa te incurci in propria "idee")...ca poti sa iti faci si 10 echipe si nici una sa nu o faci calumeaMarcus wrote:Nu ca eu vreau sa incep cu mai multe echipe si sa renunt pe parcurs la cele mai slabe si sa raman cu una singura.
Ok, merci de raspuns.

-
Marcus Steelers Chomutov H.1494 Adaugã la lista de contacte
marcus_skywander Dinamo Bukuresti H.2069 Adaugã la lista de contacte
marcus1987 SkaP H.471 Adaugã la lista de contacte
marcus20 FC Atletic MMM 2008 G.327 Adaugã la lista de contacte
Marcus2455 FC Zemianske Podhradie H.337 Adaugã la lista de contacte
marcusica markis H.637 Adaugã la lista de contacte
marcusmatheus Agonia FC H.571 Adaugã la lista de contacte
Mmarcus B.U.Trièko Dlouhoòovice H.81 Adaugã la lista de contacte
ale tale sunt cumva

marcus_skywander Dinamo Bukuresti H.2069 Adaugã la lista de contacte
marcus1987 SkaP H.471 Adaugã la lista de contacte
marcus20 FC Atletic MMM 2008 G.327 Adaugã la lista de contacte
Marcus2455 FC Zemianske Podhradie H.337 Adaugã la lista de contacte
marcusica markis H.637 Adaugã la lista de contacte
marcusmatheus Agonia FC H.571 Adaugã la lista de contacte
Mmarcus B.U.Trièko Dlouhoòovice H.81 Adaugã la lista de contacte
ale tale sunt cumva

-
nu mai. nu ai voie sa ai doua echipe de pe acelasi IP ,poti sa anunti serfii ca sa ti le baneze.pot fi doua persoane cu cate o echipa fiecare de pe acelasi IP si atunci trebuie anuntat la serifi.
Last edited by Black_eagle on Tue Aug 05, 2008 9:31 pm, edited 4 times in total.

Mda, numai ca o sa fie ca mare tentatia, o sa vezi ca o sa ai 1-2 jucatori buni pe care i-ai vrea in parte cealalta si o sa ii transferi si probabil o sa fii prinsMarcus wrote:Nu ca eu vreau sa incep cu mai multe echipe si sa renunt pe parcurs la cele mai slabe si sa raman cu una singura.
Ok, merci de raspuns.

-
Razvanica wrote:Mda, numai ca o sa fie ca mare tentatia, o sa vezi ca o sa ai 1-2 jucatori buni pe care i-ai vrea in parte cealalta si o sa ii transferi si probabil o sa fii prinsMarcus wrote:Nu ca eu vreau sa incep cu mai multe echipe si sa renunt pe parcurs la cele mai slabe si sa raman cu una singura.
Ok, merci de raspuns.Sau o sa joci amicale ca denyss... In fine, faci cum vrei.
jocul automat ii restrictioneaza transferurile

Si cum fac serifii diferenta intre 2 persoane cu cate o echipa si o persoana cu 2 echipe?Black_eagle wrote:nu mai. nu ai voie sa ai doua echipe de pe acelasi IP ,poti sa anunti serfii ca sa ti le baneze.pot fi doua persoane cu cate o echipa fiecare de pe acelasi IP si atunci trebuie anuntat la serifi.

@minas: Le restrictioneaza daca anunta serifii, altfel nu sunt restrictionate nici transferurile. Plus ca se pot face chestii daca vrei neaparat sa ajunga jucatorii la echipa aia (si mai castiga si niste experienta pe parcurs).
Last edited by Razvanica on Tue Aug 05, 2008 9:33 pm, edited 1 time in total.
-
exact....ma rog...dar cred ca iti poti da seama daca stai si urmaresti un timp acele echipeRazvanica wrote:Si cum fac serifii diferenta intre 2 persoane cu cate o echipa si o persoana cu 2 echipe?Black_eagle wrote:nu mai. nu ai voie sa ai doua echipe de pe acelasi IP ,poti sa anunti serfii ca sa ti le baneze.pot fi doua persoane cu cate o echipa fiecare de pe acelasi IP si atunci trebuie anuntat la serifi.![]()
pt ca daca e aceeasi pers...iti dai seama ca se logheaza la o echipa..apoi se delogheaza si intra pe cealalta...sau ..nah ...poate or fi si alte explicatii cum sa-ti dai seama..intreaba'l pe dardar

-
Pai tre sa le dai CNPul numerul si seria de buletin. adresa complete,daca ai vreo sora, cati ani are etc..Razvanica wrote:Si cum fac serifii diferenta intre 2 persoane cu cate o echipa si o persoana cu 2 echipe?Black_eagle wrote:nu mai. nu ai voie sa ai doua echipe de pe acelasi IP ,poti sa anunti serfii ca sa ti le baneze.pot fi doua persoane cu cate o echipa fiecare de pe acelasi IP si atunci trebuie anuntat la serifi.![]()

@marcus.ca sa nu mai fie nevoie sa scrii la serifi ti-am scris eu un raport.l-am si trimis.imi multumesti data viitoare