Centru de tineret

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

voyna
Team Board Member

Re: Centru de tineret

Post by voyna »

gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

depinde si ce cauti la un coordonatorul ...poate cineva doreste un coordonator care sa-i vireze jucatori si sa-i poate vinde ca sa scoata bani...altii prefera sa-i pastreze si binenteles ca ar fi ideal daca ar face si un GR bun...un prieten de-al meu avea un coordonator care i-a scos 9 jucatori la rand si din cate stiu eu nici unul pe treaba lui....
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
un_tip
Assistant Coach

o nelamurire

Post by un_tip »

este posibil ca coordonatorul de la centru de tineret full 100% de la inceputul sezonului sa nu aduca jucatori de la centru mi sa intamplat de 2 ori pana acum si nu mi se pare corect astept pareri
un_tip
Assistant Coach

pentru moderatori

Post by un_tip »

inca din sezonu trecut am avut un coordonator de centru de tineret full 100% si in sezonu acesta de cand a inceput nu mia adus nici un jucator cum este posibil asa ceva astazi de nervi lam schimbat dar as vrea sa fiu si eu lamurit numele lui era benvenu kikunda dar acum am altul
ic33
Team Board Member

Re: o nelamurire

Post by ic33 »

un_tip wrote:este posibil ca coordonatorul de la centru de tineret full 100% de la inceputul sezonului sa nu aduca jucatori de la centru mi sa intamplat de 2 ori pana acum si nu mi se pare corect astept pareri
se intampla
iti sugrez sa il schimbi sau sa mai astepti sa vezi daca si la urmatorul da rateu si apoi sa il schimbi
voyna
Team Board Member

Re: pentru moderatori

Post by voyna »

Ai centru de tineret?
neamtushow
Team Manager

Post by neamtushow »

E posibil sa nu iti dea de 2-3 ori la rand si dupaia sa primesti jucatori valorosi si neagresivi totul depinde de random.
cipriansimi
Member of the Soccer Project Association

Post by cipriansimi »

caut un coordonator de tineret de nationalitate romana dar asa mai tinerel pana in 45 ani daca se poate .... dau la schimb un coordonator de tineret olandez
Kosmin

Post by Kosmin »

cipriansimi wrote:caut un coordonator de tineret de nationalitate romana dar asa mai tinerel pana in 45 ani daca se poate .... dau la schimb un coordonator de tineret olandez
poi ce importantza are varsta :roll:
cipriansimi

Post by cipriansimi »

Kosmin wrote:
cipriansimi wrote:caut un coordonator de tineret de nationalitate romana dar asa mai tinerel pana in 45 ani daca se poate .... dau la schimb un coordonator de tineret olandez
poi ce importantza are varsta :roll:
asa imi doresc eu sa fie sub 45 ani ... vreau sa am tot personalul( antrenor, scout, doctor, etc) de nationalitate romana si cu varsta sub 45 ani ... le fac contract pe 3 ani sa nu ma mai intereseze de ei o vreme. Incerc sa nu ii mai schimb 4-5 sezoane sa vad ce se intampla ...
Razvanica

Post by Razvanica »

Asa am zis si eu ca tin coordonatorul ala argentinian pana ma las de joc, dar am uitat sa ii prelungesc contractul si dus a fost... Acum am unul din Gibraltar care mi-i da random. Si pe asta tot asa vreau sa il tin :lol:
Harder, better, faster, stronger
cipriansimi

Post by cipriansimi »

cand am inceput sa joc SP (7 Iul 2008) coordonatorii pe care ii aveam imi dadeau rateuri dupa rateuri. Din punctul asata de vedere am avut un start esuat. Abia reuseam sa ma mentin cu banii peste limita. Nu aveam pur si simplu ce vinde. Norocul meu e ca am reusit sa aduc multi jucatori gratis pe salar mik ii antrenam si vindeam
EmmY
Team Manager

Post by EmmY »

Se upgradează centrul de tineret simplu dar m-am razgandit si vreau sa-mi fac centru modern ... cand se termina cel simplu dau diferenta sa mi-l construiesc pe cel modern ?!
Kosmin

Post by Kosmin »

EmmY wrote:Se upgradează centrul de tineret simplu dar m-am razgandit si vreau sa-mi fac centru modern ... cand se termina cel simplu dau diferenta sa mi-l construiesc pe cel modern ?!
poi upgradarea se face treptat si fiecare upgradare are un cost fix si prestabilit
EmmY
Team Manager

Post by EmmY »

Credeam ca daca am centru de tineret simplu si vrea sa-mi fac modern platesc diferenta de bani dintre cel simplu si cel modern : :mrgreen:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”