!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
pai gadeste-te in felul urmator: esti un club, da? ai un centru de copii si juniori in locatia X. dezvoltandu-te ai nevoie de ceva mai vast si mai performant... cel nou se construieste in alta locatie cel mai probabil
cel vechi isi intrerupe activitatea sau trece pe plan secundar dupa ce acesta nou este pus in functiune 

-
pana luni posibil sa-si revina, dar de scazut va scadea la fel si in continuare cel ami bn sal schimbiPower wrote:Am gazon Hitech de la inceputul jocului (3 sezoane). Ieri era la 100%, azi am jucat un singur meci acasa (saptamana asta in total 3) si a scazut la 85... Ingrijitorul e la maxim. E terminat gazonul si trebuie sa il schimb repede sau se reface singur pana luni ?

-
- Assistant Coach
..salutare oameni buni.....revin si eu cu niscaiva intrebari care mai de care mai timpite...dar fiind inca in stadiu de amator ma risc..poate gasesc pe cineva sa si raspunda...ce sunt alea sptm..st...s draci laci ca nu inteleg nimic din ce se vb pe forum.....ce sa fac cu jucatori care au 26-28 de ani si calitatea de 51-54.....ca nu-i cumpara nimeni...ii concediez....de ce i-as mai tine in lot ca fac umbra pamintului degeaba.....mai bine joc cu tineri,nu?....grazie....
-
scrie tu aici ca se va gasi cine sa raspunda, stai linistit. cata vreme scrii in limba romana nu cum scriu altii 
sptm- Soccer Project Management Tool.
- precum ii spune si numele, este un tool, un programel care te ajuta la manageriatul echipei. mai multe detalii:
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=15380
jucatorii de 26-28 de ani de calitate 51-54 ... antreneaza-i la maxim. vor ajunge mai pe la 65 (minim) - 90 (sau chiar mai mult daca ai mare noroc) si se vor vinde. daca le expira contractele ... lasa-i sa plece.

sptm- Soccer Project Management Tool.
- precum ii spune si numele, este un tool, un programel care te ajuta la manageriatul echipei. mai multe detalii:
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=15380
jucatorii de 26-28 de ani de calitate 51-54 ... antreneaza-i la maxim. vor ajunge mai pe la 65 (minim) - 90 (sau chiar mai mult daca ai mare noroc) si se vor vinde. daca le expira contractele ... lasa-i sa plece.
-
Nu poti, trebuia sa fii atent si sa blochezi datele pt luni, sau sa-ti lasi 1-2 libere.Alexc. wrote:luni am 4 meciuri!!!!!
cum fac sa le anulez ?????
sunt in cupe amicale
cum pot sa nu ma prezint la meci???
ca o sa oboseasca jucatorii
Poti pune oricand orice fel de jucatori, nu trebe neaparat titularii, ca nu e liga.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
Te uiti cum il cheama pe jucator si apoi te uiti in istoria echipei lui.Alexc. wrote:imi zice cineva daca pot vedea daca un jucator este de la juniori???
arata undeva??
Trebuie sa scrie ceva de genu: "Jucatorul X a fost promovat de la centrul de tineret".
Manager: cyp
-
- Assistant Coach
...mersi mult bunicutzule....la maxim inseamna ca trebuie sa-i antrenez de 5 ori pe zi...si manual pe deasupra?bunicutzu wrote:
uitete la antrenor daca e de 100% dai automat daca nu lasa manual
da e mai bine sai antrenezi tu ca le iei pe ultimele2 pana se fac cu rosu si dupa aia faci rezistenta si dupa aia nu mai conteaza(le faci cum vrei tu ca nu conteaza ordinea)
tu nu trebuie sa faci numik ca numa ii pui si gata
(ei se antreneaza la 5->11->15->19->23)u nu tre sa faci nimic
P.S. uitete la prima sau a doua pagina a topicului ca vedeai acolo
da e mai bine sai antrenezi tu ca le iei pe ultimele2 pana se fac cu rosu si dupa aia faci rezistenta si dupa aia nu mai conteaza(le faci cum vrei tu ca nu conteaza ordinea)
tu nu trebuie sa faci numik ca numa ii pui si gata
(ei se antreneaza la 5->11->15->19->23)u nu tre sa faci nimic
P.S. uitete la prima sau a doua pagina a topicului ca vedeai acolo