Cat pot scoate pe jucatorul X / Cat sa dau pe jucatorul Y ?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

warchilde wrote:hmmm..de cand e skulder asa de treaba?? ce o fi cu el? :D :D 8) :shock:
cand vrea este ffffff de treaba :lol: :lol:
Skulder

Post by Skulder »

ai dreptate kosmine :)

@warchilde man sa stii ca azi nu am mancat stricat :P si de aceea sunt asha :D asha sunt de obicei dar arat doar cand vreau pe aici :)
nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

daca si skuler este de treaba..... atunci s-a intors lumea cu curu in sus... e clara treaba....sau depinde ce intelegeti voi prin a fi de treaba....
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
Skulder

Post by Skulder »

nutzuvip wrote:daca si skuler este de treaba..... atunci s-a intors lumea cu curu in sus... e clara treaba....sau depinde ce intelegeti voi prin a fi de treaba....
cine e skuler man ??? :twisted: :twisted:

p.s. dar hai sa ne oprim cu aprecierile la adresa mea pe acest topic daca aveti ceva de spus despre persoana mea puteti sa exprimati parerea in topicul ala cu barul sau creeati un topic special in sectiunea de discutii generale daca vreti sa ma injurati 8)
Daimon

Post by Daimon »

pe LB am scos 1M si l-am dat cu transfer imediat. pt RM am acum 2.44M poate poate o sa ajunga mai mult.
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

salutare....as vrea sa stiu si eu cat ati da pe CM-ul meu. Are 25 ani, 91% calitate. nu l-am pus pe lista pt. ca nu vreau sa-l vand decat pt. o oferta ffffff fffffffffffff fffffffffffffff buna.
Echipa: FC U.Craiova
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

mai bine il vinzi acum cat mai poti scoate niste bani pe el... e f agresiv si nu o sa primesti o suma f mare pe el
FOREVER UNITED
Skulder

Post by Skulder »

dap cum a zis si marius nu vei primi o suma mare pe el in jur de 15 M cred ,oricum ceea ce e bine la el e care are experientza la 48 % ceea ce inseamna ca va mai creste cu cel putin 2-3 puncte de rating pana se plafoneaza total
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Acest mesaj a fost editat.
Nu mai este de actualitate. :D
Last edited by cercel_jr on Thu Oct 11, 2007 8:55 am, edited 1 time in total.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

pai mai bine nu-l dau....n-am ce face cu 15 mil....e agresiv, stiu ca asta o sa-i scada mult din pret, insa pt. echipa mea acesta e un jucator super!. cu el o sa joc pana o sa se retraga :) (asta daca nu o sa vina cineva cu 25-30M :) )
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

dupa ce o sa faca 27 de ani nu cred ca mai iei nici 10M pe el, adica sigur nu iei
FOREVER UNITED
Skulder

Post by Skulder »

nihilist wrote:pai mai bine nu-l dau....n-am ce face cu 15 mil....e agresiv, stiu ca asta o sa-i scada mult din pret, insa pt. echipa mea acesta e un jucator super!. cu el o sa joc pana o sa se retraga :) (asta daca nu o sa vina cineva cu 25-30M :) )
e si asta o alegere buna mai ales daca vrei sa promovezi sezonul asta

p.s. numai gasesti unul ca mine sa dea atatia bani pe ala :) cum a gasit marius mai demult pe mine de am dat 35 de milioane pe unul care acuma nu cred ca-l dau cu 20 de M .

L.E. ca totusi mi-am amintit de el cine are 25 de M(nici chiar 20 ca am dat 35 pe el :P ) si nu are ce face cu ele nu-l cumpara pe http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1

:roll: :roll:

astept sa curga ofertele :P e tare tipul nu stiu cum a reusit in peste 300 de meciuri sa i-a un galben macar :) ca astia ai mey sunt cam ciomagari de obicei :)
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

ei bine...daca tu ceri 25 pe acela...hm.....si eu tot 25 si e al vostru.
pai chiar asa de mult scade ca e agresiv? inteleg ca scade vreo 5 mil fata de a CM-ul tau....insa creste cu 5 pt. ca are +2 la GR si are experienta mult mai mica decat acela.....deci dupa mine sunt cam la egalitate ca pret.
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

Mariu$ wrote:dupa ce o sa faca 27 de ani nu cred ca mai iei nici 10M pe el, adica sigur nu iei
pai da....dar nici n-o sa-l vand. cu jucatorul asta pot ajunge in B.
Cred ca e bun ca titular si pt. A asa ca nu o sa-l vand.
Skulder

Post by Skulder »

mey eu cer asta nu inseamna ca imi va oferi cineva aceea suma :) oricum eu vreau sa-l tin la echipa pana cand o sa-i dau fire pe la 30 de ani(ca sa stiu ca macar nu am dat o caruta de bani pe el ca sa-l dau pe 3-4 milioane :D )Desi mai am inca 2 CM mai tineri unul de 20 si altul de 23 de ani acceptabili si inca 3 mai slabuti nu-l vand ca va urma un sezon greu in care pot interveni accidentarile si oricum in D voi avea nevoie de o echipa buna ca vreau sa nu fiu ciuca batailor :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”