Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Victorie in deplasare 2-1.
Ce imi pare rau e ca cehii astia de la mine se ajuta intre ei.
Azi, fostul loc 6, a pierdut acasa cu liderul cu scorul de 4-1. Incredibil cat de nesimtiti pot sa fie. Eu luni am meci cu, surpriza, fostul loc 6, care s-a lasat batut astazi de lider, pe care il urmaresc pas cu pas.
Simt ca se va decide promovarea la golaveraj si sunt dezavantajat nu numai din cauza asta ci si din cauza botului care a devenit bot exact dupa meciul cu mine din prima etapa.
Ps.: Vor astia sa mi-o traga, ghinionul lor ca nu sunt un simpatizant prea mare al cehilor din SP.
Tre sa le-o trag eu cumva; ma duc sa cumpar ceva brichete.

Ce imi pare rau e ca cehii astia de la mine se ajuta intre ei.
Azi, fostul loc 6, a pierdut acasa cu liderul cu scorul de 4-1. Incredibil cat de nesimtiti pot sa fie. Eu luni am meci cu, surpriza, fostul loc 6, care s-a lasat batut astazi de lider, pe care il urmaresc pas cu pas.

Simt ca se va decide promovarea la golaveraj si sunt dezavantajat nu numai din cauza asta ci si din cauza botului care a devenit bot exact dupa meciul cu mine din prima etapa.

Ps.: Vor astia sa mi-o traga, ghinionul lor ca nu sunt un simpatizant prea mare al cehilor din SP.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Team President
-
ms ms:D.. vad ca primul loc a luat bataie.. locul 1 si 2 la egalitate de puncte.. iar eu la 2 puncte in spate.. si mai am meci cu actualul loc 2.. fostul loc 1kennyanu wrote:am facut egal...2-2....astept sa il ajut p spawn in lupta pt promoare

Am batut si eu azi cu un 3-2 in deplasare.... cu un plus de vreo 8 puncte pe linii.. dar asta nu conteaza:D important e sa nu mai calcam gresit..
LE: bizone stiu ca in D5 sunt la putere romanii:)) acolo am fost si eu.. si kenny si multi altii:D
-
- Team President
bizone wrote:in D5 romanii is la putere![]()
Am un retur aproape perfect. Insa nu-mi prea convine cum arata clasamentul, pana la sfarsit voi avea grija si in privinta asta
![]()
ha ha ha ...sa speram ca nu vei avea grija
egal in deplasare cu locu 3

manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
-
0-0 astazi cu leader-ul si cel de pe 3 s-a apropiat la 1 pct de mine..ma mentin pe locul 2 insa in ultimele 2 etape se joaca derby-urile care decid promovantii...se joaca locul 2 cu 3 ...si locul 3 cu 1....in acest moment toti 3 avem sanse egale de a promova...desi leader-ul se afla in continuare la 3 pcte de mine....sper sa nu pierd macar locul 2...
bafta la toata lumea

bafta la toata lumea