Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
Ce zici bunicu ramai in A??dupa tine stiu ca o sa zici ca ink nu se stie ca sunt meciuri grele si nu stiu dar pararea ta.eu sperbunicutzu wrote:Eu am reusit sa-l bat pe XAR vineri, dar tot e la limita. m-am dus la 3 puncte in fata locului 11, dar vin meciuri grele printre care si meciul direct.
Team:Fc Manchester Pitesti
Manager:sir.alex.ferguson
25=>H.1392-(?)
Manager:sir.alex.ferguson
25=>H.1392-(?)
-
- Member of the Soccer Project Association
pai ce sa zic ... LM-ul titular, bp 74, cel mai bun jucator pana la aparitia RM-ului nou mi-a fost accidentat mai tot sezonul. vreo 2 accidentari de 10 zile a prins, plus una mica. are 29 de ani si conditia i se reface cu doar 10 
apoi RM-ul ce l-am luat, in exact meciul dinaintea venirii la mine in echipa s-a accidentat pe 6 zile.
Ultimele 5 meciuri sunt asa:
Joi: deplasare cu Nop's Heroes - locul 11 la 3 puncte de mine - meci decisiv
Vineri: deplasare cu Vlalex - locul 3.
Luni: acasa cu De Zoeloe's - locul 5
Marti: deplasare cu Fc Sosna Pod Jahodnou - locul 7, ceh, echipa buna care va trage sa-l scoata pe locul 9 - Bohemians Jenikov, tot ceh
Joi: cireasa de pe tort, FrrFrr - locul 1! acasa, dar nu prea conteaza. daca voi avea toti titularii - poate fac un egal.
LM-ul titular va putea juca doar joi, pentru luni si marti nu pot conta pe el. Luni am meci cu decebal-traian, el are 1 accidentat eu am 2 suspendati si 1 accidentat. in mod normal pierd. cu Vesalius marti ... nu stiu, si ala are echipa buna.
in tur am pierdut ultimele 4 meciuri, si e foarte posibil sa le pierd si acum. => sanse cam mici ... nu m-am uitat la meciurile lui Nop, dar nu cred sa le aiba asa de grele ca si mine
.

apoi RM-ul ce l-am luat, in exact meciul dinaintea venirii la mine in echipa s-a accidentat pe 6 zile.
Ultimele 5 meciuri sunt asa:
Joi: deplasare cu Nop's Heroes - locul 11 la 3 puncte de mine - meci decisiv
Vineri: deplasare cu Vlalex - locul 3.
Luni: acasa cu De Zoeloe's - locul 5
Marti: deplasare cu Fc Sosna Pod Jahodnou - locul 7, ceh, echipa buna care va trage sa-l scoata pe locul 9 - Bohemians Jenikov, tot ceh
Joi: cireasa de pe tort, FrrFrr - locul 1! acasa, dar nu prea conteaza. daca voi avea toti titularii - poate fac un egal.
LM-ul titular va putea juca doar joi, pentru luni si marti nu pot conta pe el. Luni am meci cu decebal-traian, el are 1 accidentat eu am 2 suspendati si 1 accidentat. in mod normal pierd. cu Vesalius marti ... nu stiu, si ala are echipa buna.
in tur am pierdut ultimele 4 meciuri, si e foarte posibil sa le pierd si acum. => sanse cam mici ... nu m-am uitat la meciurile lui Nop, dar nu cred sa le aiba asa de grele ca si mine

-
LOL. Am facut egal acasa, am fost cu 6 puncte peste adversar. In deplsare ma mai astept sa fac egal cand sunt peste adversar, dar acasa?
Am avut si o eroare de tactica. Am uitat o chestie si pot spune ca si asta a influentat egalul.
Daca nu promovez se anunta zile negre pt. jucatorii mei.

Am avut si o eroare de tactica. Am uitat o chestie si pot spune ca si asta a influentat egalul.

Daca nu promovez se anunta zile negre pt. jucatorii mei.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
Victorie cu un bot cu 7-0 si am urcat pe locul doi dar totul se decide saptamana viitoare cand am meci direct cu locul 4 fostul loc 2 , e la doar un punct de mine. Sa speram ca pana atunci se mai impiedica si locul 3 si locul 4 eu in rest am meciuri usoare doar ultimele doua din sezon sunt grele 

Revenit cu Vulturii Lugoj
-
egal azi. incep sa cred ca randomul asta nu e chiar random
in tur
Royal Syña Móntevidéo 0 - 0 eateam
42% Defensiva 46%
40% Mijloc 40%
48% Atac 34%
deci am avut 10 puncte peste el. in retur
eateam 1 - 1 Royal Syña Móntevidéo
44% Defensiva 41%
40% Mijloc 40%
34% Atac 47%
si surpriza. aceleasi 10 puncte le am peste el si totusi. tot egal
deci nici un random nu am avut sezonul asta decat astea doua. cum naiba e posibil ca in meciul direct cu urmaritorul meu direct sa ma loveasca randomul de 2 ori?maine e meciul decisiv pentru promovarea mea. locul 1 cu locul 3(eu fiind pe 2)
in tur
Royal Syña Móntevidéo 0 - 0 eateam
42% Defensiva 46%
40% Mijloc 40%
48% Atac 34%
deci am avut 10 puncte peste el. in retur
eateam 1 - 1 Royal Syña Móntevidéo
44% Defensiva 41%
40% Mijloc 40%
34% Atac 47%
si surpriza. aceleasi 10 puncte le am peste el si totusi. tot egal
deci nici un random nu am avut sezonul asta decat astea doua. cum naiba e posibil ca in meciul direct cu urmaritorul meu direct sa ma loveasca randomul de 2 ori?maine e meciul decisiv pentru promovarea mea. locul 1 cu locul 3(eu fiind pe 2)

Last edited by Black_eagle on Mon Mar 31, 2008 1:23 pm, edited 1 time in total.

-
- Team President
Daca in primele 8 etape aveam 4 puncte
) iar aqu sunt pe locul 2 la egalitate de puncte asta inseamna k in jocul asta nu poti stie niciodata cine va deveni campion pana nuh se zice finish sezon
) cine mai credea k ajung pe locul 2 ... si la finalele sezonului voi avea locul 1 cu siguranta ... pana nici yo nuh crdeam asta
) dapai aia din liga mea ma credeau crd k o echipa d batut f.usor ... dar na fost asa
)