sau te uiti la detaliile jucatorului si apesi pe butonul de istorie. e mai simplu asa daca juc e venit de ceva vreme de la tineret, sa nu mai cauti asa multAlexc. wrote:imi zice cineva daca pot vedea daca un jucator este de la juniori???
arata undeva??
!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Inceteaza cu unele intrebari stupide mahAlexc. wrote:imizice shi mie cinevacama intreb pt ce e calendarul aniversarilor la SPMT?
mi se pare inutil doar ca poate sati zica cand imbatraneste jucatorul tau?
alceva?

Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!
SP National Teams

SP National Teams

-
ce ma te suparasi. lasa mah mai amuza si el forumusergiu007 wrote:Inceteaza cu unele intrebari stupide mahAlexc. wrote:imizice shi mie cinevacama intreb pt ce e calendarul aniversarilor la SPMT?
alceva?

bai alexe mai pune si tu spatiu intre cuvinte, si se scrie altceva, calendarul e ceva informativ daca ti se pare inutil nul folosi

-
Lasa-l mah ca poate i s-a blocat tasta space si nu mai poate pune spatiu intre cuvinteKosmin wrote:ce ma te suparasi. lasa mah mai amuza si el forumusergiu007 wrote:Inceteaza cu unele intrebari stupide mahAlexc. wrote:imizice shi mie cinevacama intreb pt ce e calendarul aniversarilor la SPMT?
alceva?![]()
![]()
bai alexe mai pune si tu spatiu intre cuvinte, si se scrie altceva, calendarul e ceva informativ daca ti se pare inutil nul folosi![]()

Tine-o tot asa alex !!!

Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!
SP National Teams

SP National Teams

-
Pai nu ai zis tu sa fim mai caterincosi ?:lol::lol::lol:
SP National Teams

SP National Teams

-
si in plus ca sa styii cand sa dai o prima speciala cu ocazia zilei fiecaruia de nasterewarchilde wrote:bai frf-istilor, ia lasati mah omul in pace![]()
![]()
![]()
alex, calendaru ala cam asta face...nu o sa ne arate sarbatorile legale nu?![]()
![]()
e pe acolo....nush de ce..cu ce scop...ca nu le dau torturi de ziua lor. Eu nu il folosesc

-
- Assistant Coach
-
- Assistant Coach
-
Pai intri automat in cupa, nu platesti tu nimic ca sa joci.butzulan_marius wrote:...mersi mult...pentru cupa SP sunt inscris automat?...e cu lovele?....ca nu striu daca se merita ca o trupa mai slabana ca a mea sa dea piept cu uraganul in cupa.....
Pt. fiecare faza pe care o treci primesti un premiu destul de mic.
La inceput 10k, apoi 20, 30, 40, 50,......
Banii mai multi se dau din ferturi incolo, dar e foarte greu sa ajungi acolo.
Banii din vanzarile de bilete se impart egal intre cele 2 echipe.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!