Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
O victorie in deplasare. Desi am loat shi carton rosu prin min 66 tot am castigat. Multi de la mine din liga au jucatori foarte buni in primul 11, dar rezervele lor sunt de proasta calitate.
Eu am reusti sa am shi cate o rezerva "bunicica" pt. titulari, dar tot mai caut . In continuare prioritatea nr. 1 este strangerea de bani pt. un CM.
Eu am reusti sa am shi cate o rezerva "bunicica" pt. titulari, dar tot mai caut . In continuare prioritatea nr. 1 este strangerea de bani pt. un CM.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
am batut liderul in deplasare. Nu are omu' nici un LB si nici un CM. si totusi era pe primul loc cu maxim de puncte si golaveraj bun.
are echipa buna, si azi cred ca nu-l bateam daca nu i se accidenta un om.
Am o grupa tare echilibrata, suntem 3 cu maxim de puncte, si ar mai fi fost inca vreo 2-3 daca nu ar fi jucat cu mine
si maine joc acasa cu ala de pe primul loc. Moama ce inceput dificil de sezon am avut ... daca si maine castig (si voi castiga daca nu mi se accidenteaza vreun/niste titulari) castig seria.

Am o grupa tare echilibrata, suntem 3 cu maxim de puncte, si ar mai fi fost inca vreo 2-3 daca nu ar fi jucat cu mine

-
un 3-1 in deplasare dar cu toate astea am pierdut locul 1 la mine in liga din cauza golaverajului.meciul urmator e cu locul 3 si daca bat sunt tatic.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-