Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
- Team President
+1 pe linii dar infrangere cu 2-1 (in deplasare). Asta fara 3 titulari (accidentati) si cu inca unul care s-a accidentat in minutul 58. Plus ca, la ce TS am, nu e de mirare rezultatul. Si mai urmeaza multe transferuri
Asta e, recuperam in retur. Sper sa il bat maine pe ala, ca nu are LM. Bine, si eu o sa joc cu al treilea CB din lot... Chiar, are cineva idee cu cat scade performanta unui RB daca il bag CB (pt ca am 2 RB buni si cred ca ar fi mai bine sa joc cu unul din ei CB decat sa il bag pe ala vai de el
)

-
Eu am pierdut (intr-un fel asteptat) desi a fost diferenta de doar 1 punct. maine meci cu FrrFrr ... nu prea am sanse, am 2 suspendati si un obosit
dar incercam marea cu degetul. A scos azi 152!!! nu cred ca am vazut atat niciodata.
@razvanica: un RB scoate cam cu 5 mai putin daca e jucat pe post de CB. depinde si de ordinul individual (daca ai de ex. play along wing ... la CB nu este ordinul ala si vei pierde si punctele date de ordin.)

@razvanica: un RB scoate cam cu 5 mai putin daca e jucat pe post de CB. depinde si de ordinul individual (daca ai de ex. play along wing ... la CB nu este ordinul ala si vei pierde si punctele date de ordin.)
Revin ca sa zic ca "viitorul nu pare roz".voyna wrote:Etapa 3: 7-0.
3 victorii din 3 meciuri.
Urmeaza etapa 4, cu principalul contracandidat la promovare, dupa parerea mea.
Momentan locul 1, datorita golaverajului superior.
Pentru marele meci, am 5 titulari suspendati si unul accidentat.
Ghinion. Asta e... o iau pe coaja

-
eh, altadata sa te inveti minte, si sa manageuiesti mai bine echipa. ce ti-a trebuit tie 7-0 victorie etapa asta daca etapa viitoare ai meci cu contracandidatul principal? puteai sa-ti odihnesti oamenii cu 2 galbene, puteai sa pui o agresivitate mai mica ... tie ti-a trebuit sa faci o aroganta, sa castigi cu 7-0, 3-1 nu ti-a fost de ajuns