Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
-
- Team President
-
- Member of the Soccer Project Association
3-2 impotriva unei echipe de pluton cu echipa a doua si ne distantam la 5 pt in fruntea clasamentului.......urmeaza meci cu romanul ce ocupa locul 2 si din pacate s-ar putea sa-l trec pe 3 dar o sa urce un alt roman in locul lui.ma bucura iarasi faptul ca am 4 cehi din 5 la retrogradare si ceilalti 3 romani din liga mea au sanse de locul 2.....e diferenta de 3-4 pt intre locul 6 si 2.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Member of the Soccer Project Association
bunicutzu wrote:mai vreau si eu niste romani in A, ca ma plictisesc singur pe acolo. sunt inconjurat de cehi, haideti fratilor, ce mai stati?
in 4 sezoane in afara de asta de acum vreau sa ajung si eu acolo.......asa ca trage tu tare sa ramai acolo atat cat sa ajungem si noi din urma.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"