Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

egal in deplasare la De Zoeloe's. noroc ca si-a vandut un jucator si i-a scazut TS-ul la 95.
Joi cu FC Jeremy, trebuie sa castig.
voyna
Team Board Member

Post by voyna »

2-0 acasa :roll: , la 1 punct avans de locul 2 si la 3 puncte de locul 3.

Speram sa o tinem tot asa pana la sfarsitul sezonului si sa promovam. :lol:
cro1981

Post by cro1981 »

Victorie cu 3-2 in deplasare si in urma rezultatelor etapei m-am distantat la 5 puncte de locul 2 si 9 puncte de locul 3. Se vede tot mai bine divizia E!
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

kennyanu wrote:mda...am furato d la raul..noroc k mi s-au accidentat 2jucatori :|
asa ii :) pacat ca ti s-o accidentat :) pacat pentru tine :) yo zic ca egalu era echitabil :) nu cred ca scoteai cu 2 pct peste mine dak nu aveai accidentati :)
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
Kosmin

Post by Kosmin »

am castigat derbiul seriei cu lideru si am trecut pe primu loc , si sunt la 2 pcte de locu 2 si 4 de locu 3 :lol: :lol: :lol: si s-o tinem tot asa :twisted: :twisted:
kennyanu

Post by kennyanu »

infrangere asteptata...
Revenit :)
sir.alex.ferguson
Team President

Post by sir.alex.ferguson »

infrangere cu 2-3 am bagat echipa a doua pentru ca maine am meci important si trebuie sa castig.Am subestimat adversarul si am pierdut.Am coborat pe 3 si astept gresilele locurilor 1-2.
Team:Fc Manchester Pitesti
Manager:sir.alex.ferguson

25=>H.1392-(?)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu am castigat doar cu 2-1 desi am avut 16 puncte peste adversar. maine meci la Westel acasa, nu-mi va fi usor, dar sper sa-l bat.
Viola

Post by Viola »

Victorie cu 2-1 acasa si maine am meci greu cu locul 4 pt ca am un RF suspendat unul care nu si-a revenit din accidentare iar al 3-lea nu are inca fata de prima echipa :cry:
Revenit cu Vulturii Lugoj
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Victorie cu 4-2 acasa cu 4 rezerve impotriva fostului lider :D Maine am cu un ceh care e pe 6. :twisted:
mirciu84
Team Manager

Post by mirciu84 »

o victorie cu 9-2 in deplasare. sunt la 3 pct de lider si la egalitate de puncte si golaveraj cu locul 3(pe care l-am batut luni). astept cu nerabdare meciul dintre locul 1 si 3 de luni. oricare ar fi rezultatul pt mine e bine :D
unicool

Post by unicool »

3-2 impotriva unei echipe de pluton cu echipa a doua si ne distantam la 5 pt in fruntea clasamentului.......urmeaza meci cu romanul ce ocupa locul 2 si din pacate s-ar putea sa-l trec pe 3 dar o sa urce un alt roman in locul lui.ma bucura iarasi faptul ca am 4 cehi din 5 la retrogradare si ceilalti 3 romani din liga mea au sanse de locul 2.....e diferenta de 3-4 pt intre locul 6 si 2.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

mai vreau si eu niste romani in A, ca ma plictisesc singur pe acolo. sunt inconjurat de cehi, haideti fratilor, ce mai stati?
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Infrangere 2-1 in deplasare, maine vreau o victorie cu o echipa buna ce se afla in fata mea in clasament. :roll:
Cu TS 39% voi incerca sa maresc agresivitatea. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
unicool

Post by unicool »

bunicutzu wrote:mai vreau si eu niste romani in A, ca ma plictisesc singur pe acolo. sunt inconjurat de cehi, haideti fratilor, ce mai stati?

in 4 sezoane in afara de asta de acum vreau sa ajung si eu acolo.......asa ca trage tu tare sa ramai acolo atat cat sa ajungem si noi din urma.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”