[Tactici si analize de meciuri]

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

marius alin
Member of the Soccer Project Association

Re: [Tactici si analize de meciuri]

Post by marius alin »

eu folosesc aproape tot timpul 195-200 si cartonasele rosii nu apar deloc, doar in cazuri exceptionale
si in caz de arbitrul e mai moale din fire si nu ajung la acest interval folosesc 175-180 (in acest caz ia adversarul rosu :D )
acest sistem il folosesc de ceva timp si e f bun
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Prima data cand am trecut de 200 intr-un meci foarte important, decidea locul 1 in ultima etapa, am luat 2 cartonase rosii si de atunci nu o sa mai trec niciodata in meciuri oficiale de 200. In amicale si cupe bag maxim. :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Marcus
Coach

Post by Marcus »

Am vazut ca sunteti nemultumiti cand sunteti peste adversar la totalul pe linii, si totusi echipa voastra face egal.
Dar ce spuneti de acest meci, in care echipa care are totalul superior pe linii, PIERDE meciul ? Cum se poate asa ceva ?

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=26
georgicu
Team Board Member

Post by georgicu »

Marcus wrote:Am vazut ca sunteti nemultumiti cand sunteti peste adversar la totalul pe linii, si totusi echipa voastra face egal.
Dar ce spuneti de acest meci, in care echipa care are totalul superior pe linii, PIERDE meciul ? Cum se poate asa ceva ?

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=26
am impresia ca sunt aproape singuru din sp care crede ca si in ligi inferioare poti sa te bucuri de joc la fel de mult ca unu din A :lol:

ce rost ar mai avea daca nu ar exista random??? din cate am observat in ultima vreme mari conducatori ai sp-ului au schimbat ceva sau asa cred :D deoarece au aparut mult prea multe cazuri in care echipe care au avut mai mult pe linie intr-un meci sa piarda
ar fi genial daca intre echipele care au diferenta de pana la vreo 3% pe linii rezultatul sa fie pur si simplu random :)
“When you see a good move, look for a better one”
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu cred ca in fiecare sezon programatorii pun si ei la plesneala o variabila ceva pe acolo. :lol:
Ar fi cool, eu as face extragere 1 din 100 :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Kosmin

Post by Kosmin »

cercel_jr wrote:Eu cred ca in fiecare sezon programatorii pun si ei la plesneala o variabila ceva pe acolo. :lol:
Ar fi cool, eu as face extragere 1 din 100 :lol:
loterie ce naiba :twisted: sa bage akolo si un premiu ceva ca sa mai acstigam si noi un ban in sp :lol:
georgicu
Team Board Member

Post by georgicu »

Daimon wrote:asa echipa nu e neaparat slaba. nu m-ash mira sa se descurce in D, dar sa ajungi mai sus ai nevoie de niste jucatori care sa iti treaca bine de 70.

asta iarasi nu prea inteleg, legatura dintre note si performanta (tinand cont de TS, de agresivitate si stilul cu care joci) uneori vad echipe care scot mai mult decat m-ash fi asteptat, alteori din contra..

e uite ca nu te-ai inselat azi am reusit sa trec chiar pe primu loc in liga :oops: :lol:
http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... php?div=15
“When you see a good move, look for a better one”
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc :)
dany1990
Groundsman

Post by dany1990 »

Imi spune si mie careva care e cea mai buna tactica ? eu am jucatori pt toate posturile da nush ce tactiva sa joc ?
Echipa : FC Shauma
Liga : H:73
Recontructie :D
minasthiryt

Post by minasthiryt »

@dany...fiecare tactica are avantajele si dezavantajele ei ...si toate sunt bune daca ai jucatori buni...si tactica se mai alege(uneori) in functie si de adversarul care-l intalnesti...

spre exemplu..3-4-3 e f buna dar poti lua goluri usor..
un 5-3-2 cu o aparare de fier si 2 CF puternici e aproape imbatabila (vezi echipa: echipa lui alin)
si un 4-3-3 sau 5-4-1 + mingi lungi poate fi o alegere...

..insa asa cum am spus depinde de lotul care-l ai si adversarul care urmeaza sa-l intalnesti si ce tactica foloseste el..

:wink:

p.s. daca esti in reconstructie, probabil stii ca cel mai bine e sa joci multe meciuri sa-ti rulezi toti jucatorii pentru a acumula experienta :wink: si sa-ti refaci TS-ul
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
MAXIMUS SS
Coach

Re: Cum merge campionatu

Post by MAXIMUS SS »

deci , intrun meci amical , cu plus 18 pe linii , am luat bataie cu 1-0 !!!!!!!
voyna
Team Board Member

Post by voyna »

Felicitari... ce pot sa zic :lol:

Bine ca era doar amical.Image
sharky1990
Team Board Member

Post by sharky1990 »

MAXIMUS SS wrote:deci , intrun meci amical , cu plus 18 pe linii , am luat bataie cu 1-0 !!!!!!!
nu pot sa cred aja cv :twisted: ...aratane meciul si noua :wink:
minasthiryt

Post by minasthiryt »

sharky1990 wrote:
MAXIMUS SS wrote:deci , intrun meci amical , cu plus 18 pe linii , am luat bataie cu 1-0 !!!!!!!
nu pot sa cred aja cv :twisted: ...aratane meciul si noua :wink:
"s-a umblat" destul de serios la "formula random-ului" daca exista asa ceva :P...pt sezonul asta ...prea multe "plangeri" de acest gen ...si eu am avut o groaza de meciuri de genu..chiar in ultima etapa am avut +12 pe linii si am batut numai cu 2-0....inainte cu o astefl de diferenta faceai golaveraj nu gluma...nu mai zic ca in timpul campionatului eu aveam mai mereu cu +5 fata de adversar si castigam la un gol diferenta...si contracandidatul la promovare cu +2 sau +5 pe linii castiga pe putin la 2 goluri diferenta...

imi place randomn-ul...dar nici sa nu fie prea tare exagerat ...
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Razvanica

Post by Razvanica »

minasthiryt wrote:si eu am avut o groaza de meciuri de genu..chiar in ultima etapa am avut +12 pe linii si am batut numai cu 2-0....inainte cu o astefl de diferenta faceai golaveraj nu gluma.
Joci cumva cu 5 fundasi? Ca mie asa mi se intampla de 3-4 sezoane de cand joc cu 5 in aparare. :roll:
Cat despre diversele afirmatii de genul "am mancat bataie cu +x pe linii", de multe ori sunt doar niste greseli de calcul ale celor carora li s-a intamplat. Nu zic ca nu exista, dar sunt destul de rare.
Harder, better, faster, stronger
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Razvanica, nu joc asa defensiv(am facut asta doar in unele competitii pe forum) de obicei am jucat 3-4-3 in liga ..de putine ori 4-3-3...am pus acele rezultatea pe seama "mijlocului"..pt ca aparare cat de cat am ...si atac la fel ...

e ok random-ul, dar cum am zis ...sa fie diferente din astea mari si sa pierzi e Ok ..dar sa se intample mai rar...la fel ca in reallife, cand o echipa de top se impiedica la lanterna rosie a clasamentului sau ceva de genul...dar deja cum am spus, de multe ori au existat plangeri referitor la random sezonul asta...sa nu trecem de la ceva strict matematic,ceea ce este SP-ul in marea lui parte...la ceva ce tine de "alba-neagra"

in fine...pt noul sezon va urez cat mai multe random-uri in favoarea voastra...eu unu chiar sper la asa ceva in sezonul care ma asteapta :D
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”