si in caz de arbitrul e mai moale din fire si nu ajung la acest interval folosesc 175-180 (in acest caz ia adversarul rosu

acest sistem il folosesc de ceva timp si e f bun
Moderator: Romanian Moderators
am impresia ca sunt aproape singuru din sp care crede ca si in ligi inferioare poti sa te bucuri de joc la fel de mult ca unu din AMarcus wrote:Am vazut ca sunteti nemultumiti cand sunteti peste adversar la totalul pe linii, si totusi echipa voastra face egal.
Dar ce spuneti de acest meci, in care echipa care are totalul superior pe linii, PIERDE meciul ? Cum se poate asa ceva ?
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=26
loterie ce naibacercel_jr wrote:Eu cred ca in fiecare sezon programatorii pun si ei la plesneala o variabila ceva pe acolo.![]()
Ar fi cool, eu as face extragere 1 din 100
Daimon wrote:asa echipa nu e neaparat slaba. nu m-ash mira sa se descurce in D, dar sa ajungi mai sus ai nevoie de niste jucatori care sa iti treaca bine de 70.
asta iarasi nu prea inteleg, legatura dintre note si performanta (tinand cont de TS, de agresivitate si stilul cu care joci) uneori vad echipe care scot mai mult decat m-ash fi asteptat, alteori din contra..
nu pot sa cred aja cvMAXIMUS SS wrote:deci , intrun meci amical , cu plus 18 pe linii , am luat bataie cu 1-0 !!!!!!!
"s-a umblat" destul de serios la "formula random-ului" daca exista asa cevasharky1990 wrote:nu pot sa cred aja cvMAXIMUS SS wrote:deci , intrun meci amical , cu plus 18 pe linii , am luat bataie cu 1-0 !!!!!!!...aratane meciul si noua
Joci cumva cu 5 fundasi? Ca mie asa mi se intampla de 3-4 sezoane de cand joc cu 5 in aparare.minasthiryt wrote:si eu am avut o groaza de meciuri de genu..chiar in ultima etapa am avut +12 pe linii si am batut numai cu 2-0....inainte cu o astefl de diferenta faceai golaveraj nu gluma.