Planuri
Moderator: Romanian Moderators
Re: Planuri
@ obiectuvul meu este calificarea in G
@ app cum pot sa fac si eu mai multi bani ? ( in soccErproject )
cumperi tineri si vinzi pe bani multi .JoWooD wrote:@ obiectuvul meu este calificarea in G
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.
Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.
Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
Sezonul 30 a fost acceptabil. Am reusit sa raman in C, ajutat de o strategie buna, desi aveam un lot mai slab decat unii dintre cei care au retrogradat, plus ca am fost in vacanta si nu prea am avut timp de echipa.
Singurul plan pentru sezonul 31 este sa ma adaptez cat mai bine la noul feature cu contractele. O sa incep sezonul cu TS in jur de 50 si abia in retur cred ca o sa fiu capabil sa joc la potential maxim, dar o sa incerc totusi sa ma salvez de la retrogradare. Daca nu va fi posibil nu e nici o problema, o sa vand si aia 2-3 jucatori peste 26 de ani pe care ii an si o sa promovez din nou in C cu o echipa tinerica. In cupa o sa incerc sa ajung cat mai departe sezonul asta, dar mai mult pentru TS, nu de altceva. Sper sa am si un program favorabil si sa joc acasa martea si vinerea, caz in care sansele mele la salvare ar creste considerabil.
Bafta la toata lumea.
Singurul plan pentru sezonul 31 este sa ma adaptez cat mai bine la noul feature cu contractele. O sa incep sezonul cu TS in jur de 50 si abia in retur cred ca o sa fiu capabil sa joc la potential maxim, dar o sa incerc totusi sa ma salvez de la retrogradare. Daca nu va fi posibil nu e nici o problema, o sa vand si aia 2-3 jucatori peste 26 de ani pe care ii an si o sa promovez din nou in C cu o echipa tinerica. In cupa o sa incerc sa ajung cat mai departe sezonul asta, dar mai mult pentru TS, nu de altceva. Sper sa am si un program favorabil si sa joc acasa martea si vinerea, caz in care sansele mele la salvare ar creste considerabil.
Bafta la toata lumea.
Harder, better, faster, stronger
Razvanica? cei frate cu TS-UL asta, si unde il gasesti. daca m-am facut de ras asta este. astept un raspuns.Razvanica wrote:Sezonul 30 a fost acceptabil. Am reusit sa raman in C, ajutat de o strategie buna, desi aveam un lot mai slab decat unii dintre cei care au retrogradat, plus ca am fost in vacanta si nu prea am avut timp de echipa.
Bafta la toata lumea.
-
- Member of the Soccer Project Association
TS = team spirit = spiritul echipei = il gasesti pe pagina echipeimate1976 wrote:Razvanica? cei frate cu TS-UL asta, si unde il gasesti. daca m-am facut de ras asta este. astept un raspuns.

PS: cam te-ai facut

este de 100%, soarta.Kosmin wrote:TS = team spirit = spiritul echipei = il gasesti pe pagina echipeimate1976 wrote:Razvanica? cei frate cu TS-UL asta, si unde il gasesti. daca m-am facut de ras asta este. astept un raspuns.![]()
![]()
PS: cam te-ai facut

-
In sezonul care e pe cale sa inceapa vreau sa promovez in D din postura de lider. Ar fi un mare esec daca ratez promovarea pt ca am pus mult suflet in alcautirea echipei pe care o am in momentul de fata.
Ca obiective secundare ar fi sa vand in primul rand jucatorii batrani si cei agresivi, sa incep sa cumpar si sa antrenez o noua generatie de jucatori tineri(nu prea multi ca sa nu pierd TS, abia am reusit sa-l ridic), sa fac cat mai multe locuri pe stadion (4000-5000 locuri) si sa castig cat mai multe cupe amicale.
Cel mai important obiectiv secundar care mie frica ca nu o sa il pot duce la bun sf ar fi construirea a 5000 locuri
Ca obiective secundare ar fi sa vand in primul rand jucatorii batrani si cei agresivi, sa incep sa cumpar si sa antrenez o noua generatie de jucatori tineri(nu prea multi ca sa nu pierd TS, abia am reusit sa-l ridic), sa fac cat mai multe locuri pe stadion (4000-5000 locuri) si sa castig cat mai multe cupe amicale.
Cel mai important obiectiv secundar care mie frica ca nu o sa il pot duce la bun sf ar fi construirea a 5000 locuri
-
pt urmatorul sezon imi propun promovarea in C
sa vedem daca reusesc
si marirea stadionului pana la 25K acum am 17k de asemenea sa vad daca reusesc 

Pentru sez 31 obiectivul e clar: locul 1 in C.6 si desigur sa aduc la buget cel putin 10 M desi o sa fie cam greu din cauza ca o sa am nevoie de TS mereu peste 90...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
toata lumea doreste promovari, eu am acelasi obiectiv - evitarea retrogradarii. nu am jucatori de promovare, succes in noul sezon.
-
poi intareste-ti echipa si gandeste-te si tu la promovare, la obiective mai indraznetemate1976 wrote:toata lumea doreste promovari, eu am acelasi obiectiv - evitarea retrogradarii. nu am jucatori de promovare, succes in noul sezon.

-
pentru urmatorul sezon, obiectivul echipei F.C.Delta Tulcea este promovarea in divizia E, cu toate ca va fi foarte greu, si un parcurs cat mai bun in cupa SP. 

de unde bani!!!!Kosmin wrote:poi intareste-ti echipa si gandeste-te si tu la promovare, la obiective mai indraznetemate1976 wrote:toata lumea doreste promovari, eu am acelasi obiectiv - evitarea retrogradarii. nu am jucatori de promovare, succes in noul sezon.
-
poi fa banimate1976 wrote:de unde bani!!!!Kosmin wrote:poi intareste-ti echipa si gandeste-te si tu la promovare, la obiective mai indraznetemate1976 wrote:toata lumea doreste promovari, eu am acelasi obiectiv - evitarea retrogradarii. nu am jucatori de promovare, succes in noul sezon.

cu ce? nici macar jucatori de vanzare nu am. sunt vreo doi rataciti care scot peste 65.