Planuri

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

JoWooD
Coach

Re: Planuri

Post by JoWooD »

@ obiectuvul meu este calificarea in G

@ app cum pot sa fac si eu mai multi bani ? ( in soccErproject )
davos
Team Board Member

Post by davos »

JoWooD wrote:@ obiectuvul meu este calificarea in G

@ app cum pot sa fac si eu mai multi bani ? ( in soccErproject )
cumperi tineri si vinzi pe bani multi .
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.

Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
Razvanica
Member of the Soccer Project Association

Post by Razvanica »

Sezonul 30 a fost acceptabil. Am reusit sa raman in C, ajutat de o strategie buna, desi aveam un lot mai slab decat unii dintre cei care au retrogradat, plus ca am fost in vacanta si nu prea am avut timp de echipa.

Singurul plan pentru sezonul 31 este sa ma adaptez cat mai bine la noul feature cu contractele. O sa incep sezonul cu TS in jur de 50 si abia in retur cred ca o sa fiu capabil sa joc la potential maxim, dar o sa incerc totusi sa ma salvez de la retrogradare. Daca nu va fi posibil nu e nici o problema, o sa vand si aia 2-3 jucatori peste 26 de ani pe care ii an si o sa promovez din nou in C cu o echipa tinerica. In cupa o sa incerc sa ajung cat mai departe sezonul asta, dar mai mult pentru TS, nu de altceva. Sper sa am si un program favorabil si sa joc acasa martea si vinerea, caz in care sansele mele la salvare ar creste considerabil.

Bafta la toata lumea.
Harder, better, faster, stronger
mate1976
Team President

Post by mate1976 »

Razvanica wrote:Sezonul 30 a fost acceptabil. Am reusit sa raman in C, ajutat de o strategie buna, desi aveam un lot mai slab decat unii dintre cei care au retrogradat, plus ca am fost in vacanta si nu prea am avut timp de echipa.

Singurul plan pentru sezonul 31 este sa ma adaptez cat mai bine la noul feature cu contractele. O sa incep sezonul cu TS in jur de 50 si abia in retur cred ca o sa fiu capabil sa joc la potential maxim, dar o sa incerc totusi sa ma salvez de la retrogradare. Daca nu va fi posibil nu e nici o problema, o sa vand si aia 2-3 jucatori peste 26 de ani pe care ii an si o sa promovez din nou in C cu o echipa tinerica. In cupa o sa incerc sa ajung cat mai departe sezonul asta, dar mai mult pentru TS, nu de altceva. Sper sa am si un program favorabil si sa joc acasa martea si vinerea, caz in care sansele mele la salvare ar creste considerabil.

Bafta la toata lumea.
Razvanica? cei frate cu TS-UL asta, si unde il gasesti. daca m-am facut de ras asta este. astept un raspuns.
Kosmin

Post by Kosmin »

mate1976 wrote:Razvanica? cei frate cu TS-UL asta, si unde il gasesti. daca m-am facut de ras asta este. astept un raspuns.
TS = team spirit = spiritul echipei = il gasesti pe pagina echipei :mrgreen: :mrgreen:

PS: cam te-ai facut :twisted:
mate1976
Team President

Post by mate1976 »

Kosmin wrote:
mate1976 wrote:Razvanica? cei frate cu TS-UL asta, si unde il gasesti. daca m-am facut de ras asta este. astept un raspuns.
TS = team spirit = spiritul echipei = il gasesti pe pagina echipei :mrgreen: :mrgreen:

PS: cam te-ai facut :twisted:
este de 100%, soarta. :roll: :roll: :roll:
cipriansimi

Post by cipriansimi »

In sezonul care e pe cale sa inceapa vreau sa promovez in D din postura de lider. Ar fi un mare esec daca ratez promovarea pt ca am pus mult suflet in alcautirea echipei pe care o am in momentul de fata.

Ca obiective secundare ar fi sa vand in primul rand jucatorii batrani si cei agresivi, sa incep sa cumpar si sa antrenez o noua generatie de jucatori tineri(nu prea multi ca sa nu pierd TS, abia am reusit sa-l ridic), sa fac cat mai multe locuri pe stadion (4000-5000 locuri) si sa castig cat mai multe cupe amicale.

Cel mai important obiectiv secundar care mie frica ca nu o sa il pot duce la bun sf ar fi construirea a 5000 locuri
Kosmin

Post by Kosmin »

pt urmatorul sezon imi propun promovarea in C :mrgreen: sa vedem daca reusesc :lol: si marirea stadionului pana la 25K acum am 17k de asemenea sa vad daca reusesc :roll:
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

Pentru sez 31 obiectivul e clar: locul 1 in C.6 si desigur sa aduc la buget cel putin 10 M desi o sa fie cam greu din cauza ca o sa am nevoie de TS mereu peste 90...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
mate1976
Team President

Post by mate1976 »

toata lumea doreste promovari, eu am acelasi obiectiv - evitarea retrogradarii. nu am jucatori de promovare, succes in noul sezon.
Kosmin

Post by Kosmin »

mate1976 wrote:toata lumea doreste promovari, eu am acelasi obiectiv - evitarea retrogradarii. nu am jucatori de promovare, succes in noul sezon.
poi intareste-ti echipa si gandeste-te si tu la promovare, la obiective mai indraznete :mrgreen:
dragos

Post by dragos »

pentru urmatorul sezon, obiectivul echipei F.C.Delta Tulcea este promovarea in divizia E, cu toate ca va fi foarte greu, si un parcurs cat mai bun in cupa SP. :wink:
mate1976
Team President

Post by mate1976 »

Kosmin wrote:
mate1976 wrote:toata lumea doreste promovari, eu am acelasi obiectiv - evitarea retrogradarii. nu am jucatori de promovare, succes in noul sezon.
poi intareste-ti echipa si gandeste-te si tu la promovare, la obiective mai indraznete :mrgreen:
de unde bani!!!!
Kosmin

Post by Kosmin »

mate1976 wrote:
Kosmin wrote:
de unde bani!!!!
poi fa bani :) fa si tu bisnita :lol:
mate1976
Team President

Post by mate1976 »

cu ce? nici macar jucatori de vanzare nu am. sunt vreo doi rataciti care scot peste 65.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”