mircea_ wrote:nu calitatea globala de ~70, ci nota pe care o scot in meci sa fie de ~70 pentru a scoate 70 trebuie sa fie de cel putin 85-86% calitate globala
Damn!
Eh, tot e bine, ca baietii isi fac treaba.
Sa vedem sezonul viitor ce va fi. Sper sa nu pic si sa atac promovarea dupa.
Fazele cu reconstructia si metoda buy and sell va duce la o monotonie suprema.
bn zis mai stiu pe cineva de pe aici pe forum cand a putut sa promoveze nu a vrut si cand a vrut nu a putut, asa ac invatati din greselile altora
Hmm, stiam si eu pe cineva...
Am ramas de 4 ori in E si acum fac acelasi lucru in D desi am fost si prin C.
Deja m-am plictisit, nu mai fac reconstructie asa violenta in viata mea.
Abia astept sa termin de achizitionat tot lotul pt. 3-4-3, desi nici cu 4-3-3 nu mi-ar fi rusine un sezon doua.
Fazele cu reconstructia si metoda buy and sell va duce la o monotonie suprema.
bn zis mai stiu pe cineva de pe aici pe forum cand a putut sa promoveze nu a vrut si cand a vrut nu a putut, asa ac invatati din greselile altora
Hmm, stiam si eu pe cineva...
Am ramas de 4 ori in E si acum fac acelasi lucru in D desi am fost si prin C.
Deja m-am plictisit, nu mai fac reconstructie asa violenta in viata mea.
Abia astept sa termin de achizitionat tot lotul pt. 3-4-3, desi nici cu 4-3-3 nu mi-ar fi rusine un sezon doua.
si eu creca mai stau un sezon in F. sunt la egalitate de puncte cu locul 2 dar are o victorie in plus.si la 2 puncte de primul loc.. . ar fi al patrulea
Black_eagle wrote:si eu creca mai stau un sezon in F. sunt la egalitate de puncte cu locul 2 dar are o victorie in plus.si la 2 puncte de primul loc.. . ar fi al patrulea
cunosc sentimentu cu victoria in minus dar paoet se ma incurca ala de pe 2
Black_eagle wrote:si eu creca mai stau un sezon in F. sunt la egalitate de puncte cu locul 2 dar are o victorie in plus.si la 2 puncte de primul loc.. . ar fi al patrulea
yo inainte cu vreo 4 etape sa se termine turul eram la vreo 5 pcte de locul unu ...au trecut alea si inca 4 din retur si m-am gasit pe primu loc la 6 pcte de el(locul2)...deci am remontat ca sa zic asa vreo 11 pcte.....se pot intampla multe....mai e si norocul...ca sa nu-i zic random ca stiu ca nu va place
yo inainte cu vreo 4 etape sa se termine turul eram la vreo 5 pcte de locul unu ...au trecut alea si inca 4 din retur si m-am gasit pe primu loc la 6 pcte de el(locul2)...deci am remontat ca sa zic asa vreo 11 pcte.....se pot intampla multe....mai e si norocul...ca sa nu-i zic random ca stiu ca nu va place
dap la tn mai era un retur de jucat la el ami sunt 3 etape de jucat si e greu sa se intample ceva, daca nu joaca cu adversari tari e greu ff greu
Kosmin wrote:dap la tn mai era un retur de jucat la el ami sunt 3 etape de jucat si e greu sa se intample ceva, daca nu joaca cu adversari tari e greu ff greu