Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Am terinat pe 7.
Azi am facut egal cu sistmul 3-4-3 loveste si goneste, adversarul a jucat 5-4-1 zid defensiv.
Interesant este ca am sos 140 cu performante mult mai mici fata de meciul in care am scos 141, cu mingi lungi si 5-3-2.
Urmatorul sezon vreau promovarea si trecerea definitiva pe 3-4-3 sau 4-3-3, in functie de posibilitati.
Azi am facut egal cu sistmul 3-4-3 loveste si goneste, adversarul a jucat 5-4-1 zid defensiv.
Interesant este ca am sos 140 cu performante mult mai mici fata de meciul in care am scos 141, cu mingi lungi si 5-3-2.
Urmatorul sezon vreau promovarea si trecerea definitiva pe 3-4-3 sau 4-3-3, in functie de posibilitati.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
Spawn_9 wrote:mdea.. din pacate am picat din B din cauza unui blat.. oricum si eu am facut egal chair daca am avut +10.. in fine.. eu am facut multe greseli din cauza lipsei de timp.. nui nimic de revenim in C2 si speram sa mai castigam inca o data liga... am auzit ca vom o multi roman pe acolo:))) vreo 8
Si eu am obtinut promovarea... in C2

Se pare ca in C2 voi fi alaturi de:
-bizone
-kenny
-spawn
-alex_raul7
-florinel75
-doreli
- dorel
O sa fie interesant

Diavolo
-
- Team Board Member
FIRST PLACE Totusi as avea si eu o intrebare, am mai pus-o pe forum, insa cred ca nimeni n-a stiut. Am incheiat sezonul cu 180 de goluri marcate, am verificat vreo 3-400 de echipe si n-am dat peste cineva sa fi marcat mai multe goluri.Ma intrebam daca stie cineva care e recordul, iar daca nu, pe cine as putea contacta pentru Hall of Fame ! Mersi , felicitari tuturor celor ce si-au atins obiectivele si succes in continuare...
-
- Team President
waaaai fratzilor da ce faceti din C2 ? Liga 1 ?:))dardar_3 wrote:Spawn_9 wrote:mdea.. din pacate am picat din B din cauza unui blat.. oricum si eu am facut egal chair daca am avut +10.. in fine.. eu am facut multe greseli din cauza lipsei de timp.. nui nimic de revenim in C2 si speram sa mai castigam inca o data liga... am auzit ca vom o multi roman pe acolo:))) vreo 8
Si eu am obtinut promovarea... in C2![]()
Se pare ca in C2 voi fi alaturi de:
-bizone
-kenny
-spawn
-alex_raul7
-florinel75
-doreli
- dorel
O sa fie interesant
azi am castigat meciu cu bifbif ca sa pot sa-mi mentin locu ala jalnic :-s
pentru viitor avem planuri mari ...da o sa mi le strice spawn :-w
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
-
iti spune sjarelCraziest_1978 wrote:FIRST PLACE Totusi as avea si eu o intrebare, am mai pus-o pe forum, insa cred ca nimeni n-a stiut. Am incheiat sezonul cu 180 de goluri marcate, am verificat vreo 3-400 de echipe si n-am dat peste cineva sa fi marcat mai multe goluri.Ma intrebam daca stie cineva care e recordul, iar daca nu, pe cine as putea contacta pentru Hall of Fame ! Mersi , felicitari tuturor celor ce si-au atins obiectivele si succes in continuare...

-
- Team Board Member
adik cum!? Auzi, dar daca n-am SPFA , nu mai pot vizualiza Hall of Fame !? Un prieten mi-a zis ca era un manager responsabil de descoperirea de noi recorduri, insa a uitat cum i-l cheama.Kosmin wrote:iti spune sjarelCraziest_1978 wrote:FIRST PLACE Totusi as avea si eu o intrebare, am mai pus-o pe forum, insa cred ca nimeni n-a stiut. Am incheiat sezonul cu 180 de goluri marcate, am verificat vreo 3-400 de echipe si n-am dat peste cineva sa fi marcat mai multe goluri.Ma intrebam daca stie cineva care e recordul, iar daca nu, pe cine as putea contacta pentru Hall of Fame ! Mersi , felicitari tuturor celor ce si-au atins obiectivele si succes in continuare...daca-l inviti la o bere
-
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... c&start=15Craziest_1978 wrote:adik cum!? Auzi, dar daca n-am SPFA , nu mai pot vizualiza Hall of Fame !? Un prieten mi-a zis ca era un manager responsabil de descoperirea de noi recorduri, insa a uitat cum i-l cheama.Kosmin wrote:iti spune sjarelCraziest_1978 wrote:FIRST PLACE Totusi as avea si eu o intrebare, am mai pus-o pe forum, insa cred ca nimeni n-a stiut. Am incheiat sezonul cu 180 de goluri marcate, am verificat vreo 3-400 de echipe si n-am dat peste cineva sa fi marcat mai multe goluri.Ma intrebam daca stie cineva care e recordul, iar daca nu, pe cine as putea contacta pentru Hall of Fame ! Mersi , felicitari tuturor celor ce si-au atins obiectivele si succes in continuare...daca-l inviti la o bere

sau
http://www.thesprecords.be/
Last edited by Kosmin on Thu Jun 12, 2008 8:24 am, edited 1 time in total.
-
- Team Board Member
Ultimul meci, ultima victorie din acest sezon. Un mediocru 2 - 0 acasa cu o echipa ce va retrograda. Am terminat pe locul 4 la egalitate de puncte cu cel de pe 3. Din pacate nu mi-am atins obiectivul stabilit pt acest sezon care era locul 3 

Semneaza petitia impotriva reactoarelor nucleare daca nu vrei sa retraiesti Cernobalul
Iti plac jocurile de browser? Arunca un ochi poate o sa iti placa si asta

am terminat pe 6. nu pot sa ma plang in contextul in care in ultimele 10 etape am jucat rar de tot pe bune in campionat.
partea buna e ca am scapat de toti jucatorii de 30 de ani, acum urmeaza aia de 29
, partea proasta e ca m-am saturat de D.17, deja raman rau de caruta, ar fi momentul sa o iau inspre divizia C.
partea buna e ca am scapat de toti jucatorii de 30 de ani, acum urmeaza aia de 29

-
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolLovitura de teatru. locul 3 a castigat doar cu 10-2 si am promovat insa surpriza e primul loc care s-a impiedicat si el cu locul 13(traznit si el de random 121-110). si acum cica am terminat pe primul loc cand cu doua etape inainte de final imi pierdusem sperantza.esteeeeeeeeeeeee