Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

mdea.. din pacate am picat din B din cauza unui blat.. oricum si eu am facut egal chair daca am avut +10.. in fine.. eu am facut multe greseli din cauza lipsei de timp.. nui nimic de revenim in C2 si speram sa mai castigam inca o data liga... am auzit ca vom o multi roman pe acolo:))) vreo 8
Skulder

Post by Skulder »

azi am facut egal si am terminat inca un sezon mediocru pe 5
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Am terinat pe 7.
Azi am facut egal cu sistmul 3-4-3 loveste si goneste, adversarul a jucat 5-4-1 zid defensiv.
Interesant este ca am sos 140 cu performante mult mai mici fata de meciul in care am scos 141, cu mingi lungi si 5-3-2.

Urmatorul sezon vreau promovarea si trecerea definitiva pe 3-4-3 sau 4-3-3, in functie de posibilitati.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
dardar_3

Post by dardar_3 »

Spawn_9 wrote:mdea.. din pacate am picat din B din cauza unui blat.. oricum si eu am facut egal chair daca am avut +10.. in fine.. eu am facut multe greseli din cauza lipsei de timp.. nui nimic de revenim in C2 si speram sa mai castigam inca o data liga... am auzit ca vom o multi roman pe acolo:))) vreo 8

Si eu am obtinut promovarea... in C2 :lol:

Se pare ca in C2 voi fi alaturi de:

-bizone
-kenny
-spawn
-alex_raul7
-florinel75
-doreli
- dorel

O sa fie interesant :lol:
Diavolo
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

FIRST PLACE Totusi as avea si eu o intrebare, am mai pus-o pe forum, insa cred ca nimeni n-a stiut. Am incheiat sezonul cu 180 de goluri marcate, am verificat vreo 3-400 de echipe si n-am dat peste cineva sa fi marcat mai multe goluri.Ma intrebam daca stie cineva care e recordul, iar daca nu, pe cine as putea contacta pentru Hall of Fame ! Mersi , felicitari tuturor celor ce si-au atins obiectivele si succes in continuare...
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

dardar_3 wrote:
Spawn_9 wrote:mdea.. din pacate am picat din B din cauza unui blat.. oricum si eu am facut egal chair daca am avut +10.. in fine.. eu am facut multe greseli din cauza lipsei de timp.. nui nimic de revenim in C2 si speram sa mai castigam inca o data liga... am auzit ca vom o multi roman pe acolo:))) vreo 8

Si eu am obtinut promovarea... in C2 :lol:

Se pare ca in C2 voi fi alaturi de:

-bizone
-kenny
-spawn
-alex_raul7
-florinel75
-doreli
- dorel

O sa fie interesant :lol:
waaaai fratzilor da ce faceti din C2 ? Liga 1 ?:))

azi am castigat meciu cu bifbif ca sa pot sa-mi mentin locu ala jalnic :-s

pentru viitor avem planuri mari ...da o sa mi le strice spawn :-w
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
Kosmin

Post by Kosmin »

Craziest_1978 wrote:FIRST PLACE Totusi as avea si eu o intrebare, am mai pus-o pe forum, insa cred ca nimeni n-a stiut. Am incheiat sezonul cu 180 de goluri marcate, am verificat vreo 3-400 de echipe si n-am dat peste cineva sa fi marcat mai multe goluri.Ma intrebam daca stie cineva care e recordul, iar daca nu, pe cine as putea contacta pentru Hall of Fame ! Mersi , felicitari tuturor celor ce si-au atins obiectivele si succes in continuare...
iti spune sjarel :lol: daca-l inviti la o bere :twisted:
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Kosmin wrote:
Craziest_1978 wrote:FIRST PLACE Totusi as avea si eu o intrebare, am mai pus-o pe forum, insa cred ca nimeni n-a stiut. Am incheiat sezonul cu 180 de goluri marcate, am verificat vreo 3-400 de echipe si n-am dat peste cineva sa fi marcat mai multe goluri.Ma intrebam daca stie cineva care e recordul, iar daca nu, pe cine as putea contacta pentru Hall of Fame ! Mersi , felicitari tuturor celor ce si-au atins obiectivele si succes in continuare...
adik cum!? Auzi, dar daca n-am SPFA , nu mai pot vizualiza Hall of Fame !? Un prieten mi-a zis ca era un manager responsabil de descoperirea de noi recorduri, insa a uitat cum i-l cheama.
Viola

Post by Viola »

Am terminat pe 8 cu ultimele cinci meciuri toate infrangere si abia acum am un de TS 69 :( sper sa mai recuperez pana incepe noul sezon ca sa nu plec cu un handicap prea mare la TS in noul sezon
Revenit cu Vulturii Lugoj
Kosmin

Post by Kosmin »

Craziest_1978 wrote:
Kosmin wrote:
adik cum!? Auzi, dar daca n-am SPFA , nu mai pot vizualiza Hall of Fame !? Un prieten mi-a zis ca era un manager responsabil de descoperirea de noi recorduri, insa a uitat cum i-l cheama.
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... c&start=15 :lol:

sau

http://www.thesprecords.be/
Last edited by Kosmin on Thu Jun 12, 2008 8:24 am, edited 1 time in total.
Korsarul_negru
Team Board Member

Post by Korsarul_negru »

Ultimul meci, ultima victorie din acest sezon. Un mediocru 2 - 0 acasa cu o echipa ce va retrograda. Am terminat pe locul 4 la egalitate de puncte cu cel de pe 3. Din pacate nu mi-am atins obiectivul stabilit pt acest sezon care era locul 3 :cry:
Image

Semneaza petitia impotriva reactoarelor nucleare daca nu vrei sa retraiesti Cernobalul

Iti plac jocurile de browser? Arunca un ochi poate o sa iti placa si asta ;)
Daimon

Post by Daimon »

am terminat pe 6. nu pot sa ma plang in contextul in care in ultimele 10 etape am jucat rar de tot pe bune in campionat.

partea buna e ca am scapat de toti jucatorii de 30 de ani, acum urmeaza aia de 29 :lol: :lol: :lol:, partea proasta e ca m-am saturat de D.17, deja raman rau de caruta, ar fi momentul sa o iau inspre divizia C.
Black_eagle

Post by Black_eagle »

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolLovitura de teatru. locul 3 a castigat doar cu 10-2 si am promovat insa surpriza e primul loc care s-a impiedicat si el cu locul 13(traznit si el de random 121-110). si acum cica am terminat pe primul loc cand cu doua etape inainte de final imi pierdusem sperantza.esteeeeeeeeeeeee
Image
Image
voyna
Team Board Member

Post by voyna »

Ehe, vezi ca pana la urma a iesit bine?

Si eu am castigat ultimul meci din campionat (cu 4-0, pe sistem 4-5-1 experimental). Acum... ma asteapta G.448.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Apropo, trebuie sa-l felicitam cu totii pe bunicutzu, cel mai sus clasat manager roman din istoria SP.

FELICITARI BUNICUTZU ! 8)
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”