Planuri

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Re: Planuri

Post by Kosmin »

mate1976 wrote:cu ce? nici macar jucatori de vanzare nu am. sunt vreo doi rataciti care scot peste 65.
poi scoate-i pe cei mai buni la vanzare, cu bani obtinuti iei si tu juc care sa coste pana in 500k ii antrenezi si-i revinzi mai faci si tu un imprumut si mai cumperi ceva pe akolo :lol: dar ar insemna sa te intorci in G :mrgreen:
mate1976
Team President

Post by mate1976 »

Kosmin wrote:
mate1976 wrote:cu ce? nici macar jucatori de vanzare nu am. sunt vreo doi rataciti care scot peste 65.
poi scoate-i pe cei mai buni la vanzare, cu bani obtinuti iei si tu juc care sa coste pana in 500k ii antrenezi si-i revinzi mai faci si tu un imprumut si mai cumperi ceva pe akolo :lol: dar ar insemna sa te intorci in G :mrgreen:
da, si nu prea vreau. sa stii ca se castiga mai multi bani in F decat in G.
Kosmin

Post by Kosmin »

mate1976 wrote:
Kosmin wrote:
da, si nu prea vreau. sa stii ca se castiga mai multi bani in F decat in G.
da si ce vei face in atunci cand nici in F nu te mai poti mentine ?? asa sacrifici 1-2 sez si dupa aia urci succesiv :mrgreen:
mate1976
Team President

Post by mate1976 »

nu stiu, voi vedea.
Skuldy
Assistant Manager

Post by Skuldy »

eu vreau sa castig A-ul in viitorul apropriat ,peste vreo 10-20 ani :) ,am planuri maretze nu-i asha :P
Marcus
Coach

Post by Marcus »

Eu am promovat in F de pe primul loc, iar pt sezonul asta mi-am propus sa retrogradez, pentru ca nu am sanse la primele 8 locuri.
cipriansimi

Post by cipriansimi »

cipriansimi wrote:In sezonul care e pe cale sa inceapa vreau sa promovez in D din postura de lider. Ar fi un mare esec daca ratez promovarea pt ca am pus mult suflet in alcautirea echipei pe care o am in momentul de fata.

Ca obiective secundare ar fi sa vand in primul rand jucatorii batrani si cei agresivi, sa incep sa cumpar si sa antrenez o noua generatie de jucatori tineri(nu prea multi ca sa nu pierd TS, abia am reusit sa-l ridic), sa fac cat mai multe locuri pe stadion (4000-5000 locuri) si sa castig cat mai multe cupe amicale.

Cel mai important obiectiv secundar care mie frica ca nu o sa il pot duce la bun sf ar fi construirea a 5000 locuri
Obiectiv principal indeplinit, adica castigarea Div E.73 :D :D :D

Micsorarea mediei de agresivitate a echipei indeplinita

5000 locuri pe stadion NEINDEPLINITA :|

Planuri Sezon 32

Obiectivul principal: Mentinerea in Div. D.25

- Achizitionarea unui LB, 2xCB, LM, RM, SW (performante min 68-69bp)

- Upgrade locuri pe stadion pana la 18000

- Atingerea turului 10 in Cupa SP

- Castigarea cat mai multor cupe amicale (min 10)
mate1976
Team President

Post by mate1976 »

Promovare inapoi in F - achizitii - un LB si un LM.
EmmY
Team Manager

Post by EmmY »

Sa proMovez in G :mrgreen: ... de pe priMul loc :twisted:
calin_g

Post by calin_g »

castigarea div F109, daca se poate cu unul dintre atacanti golgheter, minim turul 7 in Cupa, ridicarea si mentinerea spiritului constant peste 70, acoperirea unor posturi deficitare si vanzarea putinelor umpluturi care mai sunt in lot. bafta tuturor! :wink:
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
Kosmin

Post by Kosmin »

Kosmin wrote:pt urmatorul sezon imi propun promovarea in C :mrgreen: sa vedem daca reusesc :lol: si marirea stadionului pana la 25K acum am 17k de asemenea sa vad daca reusesc :roll:
promovarea am reusit-o, stadionu lam dus pan la 21k, las fi dus pan la 25 sau chiar mai mult dar tre sa-mi intineresc echipa ca sa nu ma fac de cacao in C, ca principal obiectiv este salvarea de la retro, daca imi va reusi atunci voi incerca sa atac o promovare in B :twisted:
dragos

Post by dragos »

principalul obiectiv al echipei F.C.Delta Tulcea pentru viitorul sezon este mentinerea in div. E
kennyanu

Post by kennyanu »

planuri ceva?

Eu o sa ma decid la jumatatea sezonului...cand o sa imi dau seama daca trag la promovare sau vand ce am mai bun si imi fac stadionul, continunand in acelasi timp planu facut la intoarcerea mea in SP :)
Revenit :)
WolFsBurG96
Team Board Member

Post by WolFsBurG96 »

eu am facut o echipa tanara , am spiritu 100 , cu greu l-am facut :| si acum ca am promovat in F vreau sa ma mentin acolo daca se poate in primele 6 ( ceea ce cred ca voi face ) ca sa scot niste bani , + voi cumpara un CB ca am unu batran , + un RM , care sa scoata minim 65
calin_g

Post by calin_g »

obiective: promovare in D de pe primul loc, turul 10 in cupa SP si intarirea catorva posturi deficitare (LB, LM, CM, CF, SW)
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”