Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
- Team Board Member
fratilor, mi s-a facut nedreptate, cine ma poate ajuta si pe mine va rog !? Dardar, te rog sa faci raport pentru mine te rog, nu se poate asa ceva.......
((( eram pe primu loc si am jucat cu ala de pe locul 4 la el acasa, scorul pe linii a fost de 119 - 106 pentru mine, plus ca el a avut 2 eliminati si agresivitatea echipei mai mica ca a mea ( el a jucat cu 40 si eu cu 70) si s-a terminat 0-0 scorul !!! Asa ceva n-am mai pomenit. Intr-un alt meci a fost scorul 124-123 pentru adversar si am pierdut cu 2-1, iar acum, cand am 13 procente mai mult decat adversarul fac 0-0 !?!?
(( Stiam ca e random pana la o diferenta de 10 procente, insa la 13 procente, ce inseamna asta !? Imi vine sa ma las de joc cand vad asemenea nedreptate. echipa mea Magaru Vesel G344 Craziest.Robert

-
au fost si randomuri mai mari decat astea, nimeni nu te paote ajuta asta ete, resemneaza-te ca n-rae cine sa te ajute in privinta randomului paote ec de susCraziest_1978 wrote:fratilor, mi s-a facut nedreptate, cine ma poate ajuta si pe mine va rog !? Dardar, te rog sa faci raport pentru mine te rog, nu se poate asa ceva.......((( eram pe primu loc si am jucat cu ala de pe locul 4 la el acasa, scorul pe linii a fost de 119 - 106 pentru mine, plus ca el a avut 2 eliminati si agresivitatea echipei mai mica ca a mea ( el a jucat cu 40 si eu cu 70) si s-a terminat 0-0 scorul !!! Asa ceva n-am mai pomenit. Intr-un alt meci a fost scorul 124-123 pentru adversar si am pierdut cu 2-1, iar acum, cand am 13 procente mai mult decat adversarul fac 0-0 !?!?
(( Stiam ca e random pana la o diferenta de 10 procente, insa la 13 procente, ce inseamna asta !? Imi vine sa ma las de joc cand vad asemenea nedreptate. echipa mea Magaru Vesel G344 Craziest.Robert

-
- Team President
asai kosmin dar cand esti in lupta pentru promovare sau retrogadare si esti peste advesar nu mai gandesti k a fost random...vezi cazul tau de fata azi...dak si u faceai egak cu ala, cum ai fost cu 3 pct peste el nu cred k mai ziceai tot asa....dadeai si u vina pe random mai ales k esti in lupta directa cu el....si eu azi am facut 1-1 desi am fost peste el cu 6 pct si nu prea imi convine dar ata ete...Kosmin wrote: au fost si randomuri mai mari decat astea, nimeni nu te paote ajuta asta ete, resemneaza-te ca n-rae cine sa te ajute in privinta randomului paote ec de susmai pune mana si fa si tu niste matanii
-
pai lasa mah ca si pe mn ma facut randomu si am pierdut o promovare, sez trecut era sa pierd locu 1 din cauza randomului, ma enervat la inceput dar e totusi 1 joc, sunt lucruri mai importante in viata care merita sa te enervezi nu din cauza unui amarat de joc virtualpancu_villa wrote:asai kosmin dar cand esti in lupta pentru promovare sau retrogadare si esti peste advesar nu mai gandesti k a fost random...vezi cazul tau de fata azi...dak si u faceai egak cu ala, cum ai fost cu 3 pct peste el nu cred k mai ziceai tot asa....dadeai si u vina pe random mai ales k esti in lupta directa cu el....si eu azi am facut 1-1 desi am fost peste el cu 6 pct si nu prea imi convine dar ata ete...Kosmin wrote: au fost si randomuri mai mari decat astea, nimeni nu te paote ajuta asta ete, resemneaza-te ca n-rae cine sa te ajute in privinta randomului paote ec de susmai pune mana si fa si tu niste matanii

nu eram in lupta directa cu el

-
Craziest_1978 wrote:fratilor, mi s-a facut nedreptate, cine ma poate ajuta si pe mine va rog !? Dardar, te rog sa faci raport pentru mine te rog, nu se poate asa ceva.......((( eram pe primu loc si am jucat cu ala de pe locul 4 la el acasa, scorul pe linii a fost de 119 - 106 pentru mine, plus ca el a avut 2 eliminati si agresivitatea echipei mai mica ca a mea ( el a jucat cu 40 si eu cu 70) si s-a terminat 0-0 scorul !!! Asa ceva n-am mai pomenit. Intr-un alt meci a fost scorul 124-123 pentru adversar si am pierdut cu 2-1, iar acum, cand am 13 procente mai mult decat adversarul fac 0-0 !?!?
Daca SP nu ar mai avea "random"-uri probabil m-as lasa de SP pentru ca ar fi numai calcul matematic.(ceea ce nu atrage emotie si nici curiozitate).
Acolo adversarul tau a jucat un pic mai defensiv... cu 75% stil... Ai avut si tu un om eliminat... iar inca o data se dovedeste ca 4-3-3 long ball folosita in deplasare... te duce la un egal de zile mari...

priveste aici putin la "randomul" asta:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=21
Diavolo
-
si asa ii numai calcul matematic, cel putin pt mn sia pierdut interesu acest manager, poate a fost o greseala sa fie publice acele calcule pe linii, cred ca ar i fost mai interesant daca acele cifre nu sar fi stiutdardar_3 wrote:Daca SP nu ar mai avea "random"-uri probabil m-as lasa de SP pentru ca ar fi numai calcul matematic.(ceea ce nu atrage emotie si nici curiozitate).

-
in cadere deliberata, azi inca o infrangere 3-2 in deplasare...dupa 2 transferuri si moral scazut...de 2 saptamani numai in infrangeri o tin, asta datorandu'se si accidentarilor si suspendarilor...cate o victorie la vreo 3 meciuri cam asa....am cazut pe 8
...sper sa castig ce a mai ramas din tur si sa am un inceput de retur cu 4 victorii si sa ma redresez un pic....obiectiv...locul 3..desi sunt sanse si la locul 2 care e la 9 pcte distanta 

-
-
Infrangere cu 3-2 in deplasare dar se intampla lucruri ciudate la mine.
La adversarul meu de joi in meciul de astazi a fost eliminat un jucator si nu apare ca si suspendat pentru meciul cu mine, cum e posibil asa ceva.
79' Marcello Amoroso iese afară după al doilea cartonaş galben. Intrarea sa l-a lăsat pe arbitru fără opţiuni.
Cine e curios sa se uite la La squadra bianconera HK in D.10

La adversarul meu de joi in meciul de astazi a fost eliminat un jucator si nu apare ca si suspendat pentru meciul cu mine, cum e posibil asa ceva.
79' Marcello Amoroso iese afară după al doilea cartonaş galben. Intrarea sa l-a lăsat pe arbitru fără opţiuni.
Cine e curios sa se uite la La squadra bianconera HK in D.10

Revenit cu Vulturii Lugoj