Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Viola
Member of the Soccer Project Association

Post by Viola »

Victorie cu 2-1 acasa si am urcat pe 3 dar nu prea sper in promovare ca e departe la 10 puncte si atat nu stiu daca pot recupera :evil:
Revenit cu Vulturii Lugoj
napoleonard

Post by napoleonard »

dardar_3 wrote: bizone...nasoala faza ce ti s-a intamplat cu portarii... :roll:
eu cred ca tot scoate un egal in meciul cu tine :lol: :twisted: ...si daca bate pe ala de pe 2 joi, urci tu pe 2, daca bati si tu joi...asa ca egal e mai bine :wink:
Image
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

fratilor, mi s-a facut nedreptate, cine ma poate ajuta si pe mine va rog !? Dardar, te rog sa faci raport pentru mine te rog, nu se poate asa ceva....... :(((( eram pe primu loc si am jucat cu ala de pe locul 4 la el acasa, scorul pe linii a fost de 119 - 106 pentru mine, plus ca el a avut 2 eliminati si agresivitatea echipei mai mica ca a mea ( el a jucat cu 40 si eu cu 70) si s-a terminat 0-0 scorul !!! Asa ceva n-am mai pomenit. Intr-un alt meci a fost scorul 124-123 pentru adversar si am pierdut cu 2-1, iar acum, cand am 13 procente mai mult decat adversarul fac 0-0 !?!? :((( Stiam ca e random pana la o diferenta de 10 procente, insa la 13 procente, ce inseamna asta !? Imi vine sa ma las de joc cand vad asemenea nedreptate. echipa mea Magaru Vesel G344 Craziest.Robert
Kosmin

Post by Kosmin »

Craziest_1978 wrote:fratilor, mi s-a facut nedreptate, cine ma poate ajuta si pe mine va rog !? Dardar, te rog sa faci raport pentru mine te rog, nu se poate asa ceva....... :(((( eram pe primu loc si am jucat cu ala de pe locul 4 la el acasa, scorul pe linii a fost de 119 - 106 pentru mine, plus ca el a avut 2 eliminati si agresivitatea echipei mai mica ca a mea ( el a jucat cu 40 si eu cu 70) si s-a terminat 0-0 scorul !!! Asa ceva n-am mai pomenit. Intr-un alt meci a fost scorul 124-123 pentru adversar si am pierdut cu 2-1, iar acum, cand am 13 procente mai mult decat adversarul fac 0-0 !?!? :((( Stiam ca e random pana la o diferenta de 10 procente, insa la 13 procente, ce inseamna asta !? Imi vine sa ma las de joc cand vad asemenea nedreptate. echipa mea Magaru Vesel G344 Craziest.Robert
au fost si randomuri mai mari decat astea, nimeni nu te paote ajuta asta ete, resemneaza-te ca n-rae cine sa te ajute in privinta randomului paote ec de sus :lol: mai pune mana si fa si tu niste matanii :twisted:
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

Kosmin wrote: au fost si randomuri mai mari decat astea, nimeni nu te paote ajuta asta ete, resemneaza-te ca n-rae cine sa te ajute in privinta randomului paote ec de sus :lol: mai pune mana si fa si tu niste matanii :twisted:
asai kosmin dar cand esti in lupta pentru promovare sau retrogadare si esti peste advesar nu mai gandesti k a fost random...vezi cazul tau de fata azi...dak si u faceai egak cu ala, cum ai fost cu 3 pct peste el nu cred k mai ziceai tot asa....dadeai si u vina pe random mai ales k esti in lupta directa cu el....si eu azi am facut 1-1 desi am fost peste el cu 6 pct si nu prea imi convine dar ata ete...
Kosmin

Post by Kosmin »

pancu_villa wrote:
Kosmin wrote: au fost si randomuri mai mari decat astea, nimeni nu te paote ajuta asta ete, resemneaza-te ca n-rae cine sa te ajute in privinta randomului paote ec de sus :lol: mai pune mana si fa si tu niste matanii :twisted:
asai kosmin dar cand esti in lupta pentru promovare sau retrogadare si esti peste advesar nu mai gandesti k a fost random...vezi cazul tau de fata azi...dak si u faceai egak cu ala, cum ai fost cu 3 pct peste el nu cred k mai ziceai tot asa....dadeai si u vina pe random mai ales k esti in lupta directa cu el....si eu azi am facut 1-1 desi am fost peste el cu 6 pct si nu prea imi convine dar ata ete...
pai lasa mah ca si pe mn ma facut randomu si am pierdut o promovare, sez trecut era sa pierd locu 1 din cauza randomului, ma enervat la inceput dar e totusi 1 joc, sunt lucruri mai importante in viata care merita sa te enervezi nu din cauza unui amarat de joc virtual :lol: :lol: :lol:
nu eram in lupta directa cu el :lol: sunt akolo unde sunt din cauza TS-ului ca am incepu campionatu cu 40 acum am vro 94 :lol: si daca faceam asta e :lol: ma resemnam doar numi faceam eu nervi din cauza unui random :twisted:
dardar_3

Post by dardar_3 »

Craziest_1978 wrote:fratilor, mi s-a facut nedreptate, cine ma poate ajuta si pe mine va rog !? Dardar, te rog sa faci raport pentru mine te rog, nu se poate asa ceva....... :(((( eram pe primu loc si am jucat cu ala de pe locul 4 la el acasa, scorul pe linii a fost de 119 - 106 pentru mine, plus ca el a avut 2 eliminati si agresivitatea echipei mai mica ca a mea ( el a jucat cu 40 si eu cu 70) si s-a terminat 0-0 scorul !!! Asa ceva n-am mai pomenit. Intr-un alt meci a fost scorul 124-123 pentru adversar si am pierdut cu 2-1, iar acum, cand am 13 procente mai mult decat adversarul fac 0-0 !?!? :((( Stiam ca e random pana la o diferenta de 10 procente, insa la 13 procente, ce inseamna asta !? Imi vine sa ma las de joc cand vad asemenea nedreptate. echipa mea Magaru Vesel G344 Craziest.Robert

Daca SP nu ar mai avea "random"-uri probabil m-as lasa de SP pentru ca ar fi numai calcul matematic.(ceea ce nu atrage emotie si nici curiozitate).

Acolo adversarul tau a jucat un pic mai defensiv... cu 75% stil... Ai avut si tu un om eliminat... iar inca o data se dovedeste ca 4-3-3 long ball folosita in deplasare... te duce la un egal de zile mari... :D

priveste aici putin la "randomul" asta:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=21
Diavolo
Kosmin

Post by Kosmin »

dardar_3 wrote:Daca SP nu ar mai avea "random"-uri probabil m-as lasa de SP pentru ca ar fi numai calcul matematic.(ceea ce nu atrage emotie si nici curiozitate).
si asa ii numai calcul matematic, cel putin pt mn sia pierdut interesu acest manager, poate a fost o greseala sa fie publice acele calcule pe linii, cred ca ar i fost mai interesant daca acele cifre nu sar fi stiut :lol:
Daimon

Post by Daimon »

am facut egal din cauza ca am jucat 4-3-3 si nu 3-4-3 ca deobicei. deh, asa e cu experimentele.

am ramas pe 1 dar mai am doua meciuri grele pana la final. in retur va trebui sa lamuresc treaba din vreme sa stau linistit pe final.
unicool

Post by unicool »

victorie si stam confortabil pe 1 la 6 pt de locul 2.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
minasthiryt

Post by minasthiryt »

in cadere deliberata, azi inca o infrangere 3-2 in deplasare...dupa 2 transferuri si moral scazut...de 2 saptamani numai in infrangeri o tin, asta datorandu'se si accidentarilor si suspendarilor...cate o victorie la vreo 3 meciuri cam asa....am cazut pe 8 :cry: ...sper sa castig ce a mai ramas din tur si sa am un inceput de retur cu 4 victorii si sa ma redresez un pic....obiectiv...locul 3..desi sunt sanse si la locul 2 care e la 9 pcte distanta :roll:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
masacrem
Team Board Member

Post by masacrem »

Eu am batut iar cu 3-2 :D Sunt pe locu' 1 la 5 puncte de locu' 2 si 3 cu 14 victori din 14.
Manager of Diablo. / 1. G.548

http://unu-oarecare.blogspot.com
Black_eagle

Post by Black_eagle »

victorie cu 3-2 impotriva celui cu care am prompvat din F.am revenit pe 2. surprinzator cel de pe 1 nu se impiedica desi e mai mult decat mediocru dar mai e jumate de sezon si n-am nici o emotie la primul loc.
Image
Image
dardar_3

Post by dardar_3 »

Victorie cu bizone... Astept joi o victorie a lui bizone cu locul 1... :D
Diavolo
Viola

Post by Viola »

Infrangere cu 3-2 in deplasare dar se intampla lucruri ciudate la mine.
La adversarul meu de joi in meciul de astazi a fost eliminat un jucator si nu apare ca si suspendat pentru meciul cu mine, cum e posibil asa ceva.
79' Marcello Amoroso iese afară după al doilea cartonaş galben. Intrarea sa l-a lăsat pe arbitru fără opţiuni.
Cine e curios sa se uite la La squadra bianconera HK in D.10 :evil: :?: :evil:
Revenit cu Vulturii Lugoj
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”