Victorie cu 2-1 in deplasare, am avut mari emotii ca iar nu am apucat sa imi setez echipa. Bine ca am castigat.
Urmatorul meci cu un loc 2 in F, ca lot suntem aproape, poate un pic peste el, pacat de TS.
Infrangere cu echipa a 2-a, nu ma asteptam. Am uitat ca am TS scazut si am luat bataie. Asta e.
Intr-un fel e bine ca am iesit, pt. ca am inceput vanzarile si am din ce in ce mai putini jucatori disponibili.
Bafta celor care au mai ramas in cupa.
Si eu am iesit din cupa. Am avut cativa jucatori indisponibili din pacate si n-am avut ce face. Sa vedem ce fac in restul de 4 meciuri de astazi.
Cred ca e cea mai grea zi de cand joc SP.
eu am castigat cu echipa a 2-a. urmatorul meci cu locul 4 in C7. si nu stiu cu ce echipa voi juca, am meciul cel mai greu din liga joia urmatoare asa ca probabil voi juca cu prima echipa. dar marti cu echipa a doua. mai vad pana atunci ...
am castigat si eu, miercurea vitoarea abia am meci cu unul din G, o sa ma descurc si cu echipa a doua. pe masura ce voi rezolva treburile in liga ma concentrez pe cupa.
am batut pe unu din D de pe 2 ) bine ca el mo luat la mijto si o jucat cu ehipa 2 c'est la vie :D:D:D acum am cu unul din F
Niciodata nu-ti subestima adversaru' :D:D:D:D
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
Am batut cu echipa a 2-a printre care si cativa titulari , acum am picat nasol cu un roman care e tot in E , tot locul 4 ca si mine , o sa fie greu
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
eu am iesit datorita random-ului , am pierdut la 11-m
asta e, si asa trebuie sa refac un pic echipa ca asistentul nu avut deloc grija de ea in timpul concediului
am jucat la unu de D, am avut 3 puncte peste el si-un eliminat si tot am luat bataie la penalty Daca mai pun la socoteala ca am jucat si cu echipa a doua, curat ghinion...
am mai trecut de un tur cu echipa a 2-a. din pacate sambata am picat cu ... Babelki ... nu stiu ce sanse pot sa am. dar voi juca cu titularii si voi da tot. poate prind un random sau niste 11m
eu am iesit ca n-am vrut sa risc meciurile din campionat plus ca o sa lipsesc niste zile si nush cum ma descurcam daca aveam si sambata meci. oricum desi am jucat in deplasare am iesit pe 0 cu banii. are ala 18 biletul (la 31k baza fanilor) asa ca m-am hotarat sa nu mai bag bani in stadion pana nu ajung macar la peste 27k de fani