[Tactici si analize de meciuri]

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

PITIGOI
Fan

Re: [Tactici si analize de meciuri]

Post by PITIGOI »

am si eu o intrebare
ce tactica este mai buna 3-4-3 loveste si goneste sau 4-3-3 mingi lungi
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

PITIGOI wrote:am si eu o intrebare
depinde ce juc ai :mrgreen: daca ai 2 CB care scot mai mult decat 2CM atunci foloseste 433 daca ai 2 CM mai buni ca 2 CB atunci foloseste 343 :mrgreen:
PITIGOI
Fan

Post by PITIGOI »

Kosmin wrote:
depinde ce juc ai :mrgreen: daca ai 2 CB care scot mai mult decat 2CM atunci foloseste 433 daca ai 2 CM mai buni ca 2 CB atunci foloseste 343 :mrgreen:
sa zicem ca jucatorii au nota 70 pe toate posturile ok care tactica e recomandata din cele doua
Kosmin

Post by Kosmin »

PITIGOI wrote:
Kosmin wrote:
sa zicem ca jucatorii au nota 70 pe toate posturile ok care tactica e recomandata din cele doua
eu as zice ca in cazul asta sa folosesti 343 :mrgreen:
PITIGOI
Fan

Post by PITIGOI »

ok mersi pentru raspuns :D
ctlntoader
Coach

Re: Cum merge campionatu

Post by ctlntoader »

oare cu ce am gresit in toate meciurile astea eu cred ca am fost mai bun ca adversaru si totusi nu am reusit sa castig din cauza asta am pierdut si locu 2
fc trisca 20008 0 - 0 FC Pilsner
4 - 3 - 3 Formaţie 4 - 3 - 3
Loveşte şi goneşte Tactici Pase
100% Stil 65%
65% Agresivitate 35%
49% Defensiva 49%
29% Mijloc 36%
39% Atac 31%
fc trisca 20008 0 - 0 Leonidy
Loveşte şi goneşte Tactici Loveşte şi goneşte
90% Stil 75%
55% Agresivitate 35%
49% Defensiva 48%
28% Mijloc 30%
42% Atac 32%
fc trisca 20008 1 - 1 BVB09
56' 0 - 1 Zdeněk 'puška' Čížek
Tudor 'silosu' Gheorghe 1 - 1 83'
4 - 3 - 3 Formaţie 4 - 4 - 2
95% Stil 65%
55% Agresivitate 40%
49% Defensiva 49%
29% Mijloc 41%
43% Atac 29%
FC JVC 1 - 1 fc trisca 20008
17' 0 - 1 Ignas 'danciu' Eglynas
Loris Fox 1 - 1 47'
70% Stil 100%
30% Agresivitate 95%
52% Defensiva 50%
26% Mijloc 30%
39% Atac 45%
Midgard F.C. 0 - 0 fc trisca 20008
100% Stil 90%
10% Agresivitate 70%
50% Defensiva 51%
31% Mijloc 30%
43% Atac 45%
vreau sa ajung mare nu ca nu as fi
bunicutzu

Post by bunicutzu »

da, teoretic ar fi trebuit sa castigi. dar precum poti vedea pe aici pe forum, exista un "random" in joc care face ca nu intotdeauna cel mai bun sa castige. exista pentru a da o nota de realitate jocului, pentru ca si in viata reala se intampla ca Manchester e mult mai buna decat Porto dar rezultatul e 2-2 (doar exemplu).
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Code: Select all

Tactics and line-up
You can decide between several tactics for your team. First you can make default settings. Apart from this you can make settings for each seperate game. This makes it possible to plan more than 1 game ahead. If you don't make a setting for a certain match, the default settings will be used.
Formation: The possibilities are 4-4-2, 4-5-1, 4-3-3, 3-5-2, 3-4-3, 5-4-1 and 5-3-2.
Aggression: A team with higher aggression will perform better but has a greater risk to receive yellow and red cards.
Style: You can choose to play in a more attacking manner, or a more defending one. If you choose to attack, your team will have more opportunities to score, but so will your opponent's team.

Tactics: There are 5 main tactical options.
Passing: Your tactics are concentrated towards your midfield.
Kick and rush: Your attack is stressed.
Long ball: Your midfield weakens in favour of your attack and defence.
Defending wall: Your defence gets a boost, the rest of your team will help defending.
No tactics.
Captain: Choose an experienced player to lead your team.
Line-up: Choose a player for each position in your formation and appoint the 5 subs.
Penalties: Decide in which direction your players have to shoot in case of a penalty shoot-out.
Individual orders : There are 2 types of individual directions you can give to your players, both are explained below.
stim cu totii ca exista 3 tipuri de meciuri in SP: LIGA/CUPA SP ~ Cupa amicala ~ Amical

si avem la dispozitie 4 selectii (A) B C D...cu specificatia ca setarile pentru selectiile B,C si D pot fi facute doar de catre acei manageri care sunt membri SPFA.

Acum ori nu am fost eu atent la unele discutii, ori nu am citit pe unde trebuie, insa intrebarea mea este urmatoare:

Fiind menbru SPFA, atunci cand uit sa-mi setez meciurile sau aleg optiunea "vacanta", care este ordine de alegere a selectiilor pre-selectate(A,B,C,D) :?:

Astfel sunt luate in calcul selectiile :
(A) ~ meci liga si/sau meci cupa
B ~ meci cupa amicala
C ~ meci amical acasa
D ~ meci amical deplasare

:?:

Poate asa cum spuneam, nu m-am interesat eu prea bine sau gresesc, dar aceste selectii(tactici) pre-selectate nu ar trebui sa fie luate intr-o ordine atunci cand un manager uita sa isi seteze meciurile viitoare sau alege optiunea "vacanta"?
Inteleg rolul "asistentului" din staff-ul tehnic, el alegand dupa caz (neselectare acelor tactici sau lipsa unor jucatori din primul 11) jucatorii care urmeaza a fi trimisi in teren, dar daca aceste tactici sunt selectate,ma repet, in ce ordine sunt luate "in calcul"?pentru ca altfel nu vad rostul pentru care mi-as alege alte 3 tactici/selectii pe langa cea principala.

Daca s-a mai discutat despre asta, imi cer scuze si va rog sa imi aratati unde sau sa imi raspundeti.

multumesc anticipat!

p.s. este probabil una din "dilemele jocului" carora poate nu le-am dat prea multa importanta, dar as vrea sa ma lamuresc cu privire la aceasta.
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Kosmin

Post by Kosmin »

minasthiryt wrote: Fiind menbru SPFA, atunci cand uit sa-mi setez meciurile sau aleg optiunea "vacanta", care este ordine de alegere a selectiilor pre-selectate(A,B,C,D) :?:

B ~ meci cupa amicala
C ~ meci amical acasa
si tu de unde ai facut repartizarea asta pe tactici ??? sau a venit de la tn :lol: intotdeauna intra tactica A pt ca daca ar fi fost asa pt membrii spfa acestia ar fi fost avantajati si nu-i corect :lol:
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Kosmin wrote:
minasthiryt wrote: Fiind menbru SPFA, atunci cand uit sa-mi setez meciurile sau aleg optiunea "vacanta", care este ordine de alegere a selectiilor pre-selectate(A,B,C,D) :?:

B ~ meci cupa amicala
C ~ meci amical acasa
si tu de unde ai facut repartizarea asta pe tactici ??? sau a venit de la tn :lol: intotdeauna intra tactica A pt ca daca ar fi fost asa pt membrii spfa acestia ar fi fost avantajati si nu-i corect :lol:

poi pt ce platesc eu SPFA...sa am dreptul la unele optiuni in plus...ori nu cred ca ti-ai crea un asa mare avantaj cu privire la aceste selectii...
Poi dar atunci Kosmine daca zici ca ne creaza avamtaj, la ce pui mei au mai pus B,C si D?

Si DA, la ordinea aia eu m-am gandit ca ar fi posibila :roll:

p.s. ma asteptam la niste "explicatii" nu la niste "specificatii" care spun ca "cei cu SPFA sunt in avantaj" :roll:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Razvanica

Post by Razvanica »

Are dreptate Kosmin, tot timpul intra tactica A. Singurul avantaj este ca poti sa castigi timp cand alegi formatia, pentru ca poti alege direct tactica B, C sau D, fara sa mai selectezi fiecare post in parte si fiecare ordin individual...
Harder, better, faster, stronger
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Razvanica wrote:Are dreptate Kosmin, tot timpul intra tactica A. Singurul avantaj este ca poti sa castigi timp cand alegi formatia, pentru ca poti alege direct tactica B, C sau D, fara sa mai selectezi fiecare post in parte si fiecare ordin individual...

daca e numai asta, atunci sincer sa fiu ..e o optiune cu un f mic avantaj... :roll: ar trebui schimbata intr-un fel
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Kosmin

Post by Kosmin »

minasthiryt wrote:
Razvanica wrote:Are dreptate Kosmin, tot timpul intra tactica A. Singurul avantaj este ca poti sa castigi timp cand alegi formatia, pentru ca poti alege direct tactica B, C sau D, fara sa mai selectezi fiecare post in parte si fiecare ordin individual...
daca e numai asta, atunci sincer sa fiu ..e o optiune cu un f mic avantaj... :roll: ar trebui schimbata intr-un fel
un mic avantaj pt cei cu spfa si mic dezavantaj cu cei fara deci nu trebuie schimbata toti trebuie sa avem aceleasi oportunitati fie ca suntem cu spfa fie fara :wink:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

minas, oricum e ciudat ce spui tu. gandeste-te logic: teoretic tu trebuie sa vrei sa castigi orice joc, deci daca tu managerul nu esti, asistentul pune echipa cea mai buna. nu e normal sa ai echipa pentru Liga, Cupa, Cupa amicala, Amical si iti spun de ce:
- in liga ai meci cu un bot, deci ar trebui sa puna echipa A nu? pentru ce?
- in schimb ai o finala de cupa amicala, 100k inscrierea, 32 de echipe. si pune echipa C, ca deh, echipa pentru cupe amicale?

Managerul trebuie sa fie implicat cat mai mult la echipa, sa fie cat mai putine lucruri facute automat. Alea sunt gandite asa:
A - echipa cea mai buna. e default pentru ca vrei sa castigi orice meci.
B - echipa de rezerve, cu ea joci intre meciurile oficiale pentru a pastra rezervele cu moral ridicat, pregatite sa intre in caz ca vreun jucator A se accidenteaza sau e suspendat
C - echipa de tineret, cu care joci in weekend amicale, sa mai faca si ei o experienta si sa aiba si ei moralul cat de cat
D - echipa pentru alte combinatii.

Si sa stii ca sunt foarte multi care fac doar atat, meci greu? => echipa A, meci de cupa amicala mai usor, sau amical in timpul saptamanii => echipa B. de multe ori nici nu schimba nimic, lasa totul asa. pentru asta e facut, pentru cei lenesi care sa aiba gata presetata o echipa.
cro1981

Post by cro1981 »

bunicutzu wrote: Si sa stii ca sunt foarte multi care fac doar atat, meci greu? => echipa A, meci de cupa amicala mai usor, sau amical in timpul saptamanii => echipa B. de multe ori nici nu schimba nimic, lasa totul asa. pentru asta e facut, pentru cei lenesi care sa aiba gata presetata o echipa.
Eu sunt unul dintre ei. Am echipele A,B, si C si in functie de meci aleg selectia A,B,C. Nu e nimic rau in asta pentru ca nu mai stau sa pun toata echipa si modific eventual unii jucatori :lol:
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”