Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
Black_eagle
- Member of the Soccer Project Association
victorie cu 4-2 si am promovat de pe primul loc.bafta la toata lumea in ce a mai ramas din sezon.
Urmeaza D20
Last edited by Black_eagle on Fri Aug 08, 2008 5:54 am, edited 1 time in total.

S-a mai incheiat o saptamana din acest sezon, si fata de saptamana trecuta unde am avut 4 infrangeri la rand, saptamana aceasta nu a adus decat un egal si alte 3 victorii. O imbunatatire remarcabila daca as putea spune asa.
Promovarea oricum iesise din calcul in urma acelor 4 esecuri. Poate sezonul viitor o sa am mai mult noroc. Dar pentru asta, as avea nevoie de niste jucatori buni. Vom vedea.
In prezent, cu 3 etape inainte de final, echipa se afla pe locul 7, cu 15 victorii, 5 egaluri si 7 infrangeri. Primul loc retrogradabil are 28 de puncte.
Ramanem in G.
Weekend placut tuturor.
Promovarea oricum iesise din calcul in urma acelor 4 esecuri. Poate sezonul viitor o sa am mai mult noroc. Dar pentru asta, as avea nevoie de niste jucatori buni. Vom vedea.
In prezent, cu 3 etape inainte de final, echipa se afla pe locul 7, cu 15 victorii, 5 egaluri si 7 infrangeri. Primul loc retrogradabil are 28 de puncte.
Ramanem in G.
Weekend placut tuturor.
-
Viola
La mine in liga se intampla chestii ciudate , am castigat cu 3-0 desi ma asteptam la un meci mult mai strans si mai avand in vedere si faptul ca cel de pe locul doi pierde in continuare meciuri am urcat eu pe locul 2. Sunt 9 cehi si 1 slovac la mine in liga nu stiu ce smecherii au de gand sa fac oricum ma asteapta saptamana viitoare trei meciuri de foc dar sper acum sa promovez chiar daca la un moment dat renuntasem la idee
Revenit cu Vulturii Lugoj
Iar un egal, iar random in defavoarea mea, +7 pe linii, adversarul jucand in celebrul 4-3-3 mingi lungi. Doar intr-o saptamana am pierdut primul loc si am picat pe 3 dupa doua randomuri de +13 si +7. Nu ma asteptam la asa ceva, de cand joc cu 4-3-3 kick and rush rar pateam un random. Sansele de promovare raman teoretice, trebuie sa bat tot si sa astept un pas gresit al adversarului.
-
Black_eagle
-
dardar_3
Victoria contra lui bifbif(care e in reconstructie) mi-a asigurat matematic promovarea in div. B.
Desi sunt doar la 3 puncte in spatele lui bizone si maine avem meci direct, sunt 1% sanse sa ocup primul loc in divizie.
A fost o divizie super interesanta si astept sa ne strangem iarasi minim 8 romani in B1
Bafta!
Desi sunt doar la 3 puncte in spatele lui bizone si maine avem meci direct, sunt 1% sanse sa ocup primul loc in divizie.
A fost o divizie super interesanta si astept sa ne strangem iarasi minim 8 romani in B1
Bafta!
Diavolo
Fratilor, chiar nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat in ultimele etape. Dupa egaluri cu +13 si +7 pe linii am zis ca azi am un meci usor, cu o diferenta estimata de 7-8 puncte pe linii in favoarea mea. Asa a fost, am avut +7 dar am pierdut, 0-1
.
Ce am patit in ultimele 6 etape nu am patit de cand joc SP, asta e chiar incredibil. Am jucat de nenumarate ori 4-3-3 kick and rush vs. 4-3-3 long balls dar sa iau un punct din doua meciuri in care am +7 nu-mi imaginam vreodata.
S-a teminat cu promovarea, incep transferurile.
Ce am patit in ultimele 6 etape nu am patit de cand joc SP, asta e chiar incredibil. Am jucat de nenumarate ori 4-3-3 kick and rush vs. 4-3-3 long balls dar sa iau un punct din doua meciuri in care am +7 nu-mi imaginam vreodata.
S-a teminat cu promovarea, incep transferurile.