Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Cum am prezis, victorie cu 1-0. In continuare locul 2. Urmeaza 2 meciuri foarte usoare apoi ultimul meci din tur ceva mai greu.
Contracandidatii la locul 2 sunt pe urmele mele, nu vor sa ma lase sa ma indepartez de ei. Eu am 29 de puncte, locul 3 28 de puncte shi locul 4 27 de puncte. Deci un meci pierdut inseamna foarte mult.
Trebuie sa fiu atent in retur.
Bafta.
Contracandidatii la locul 2 sunt pe urmele mele, nu vor sa ma lase sa ma indepartez de ei. Eu am 29 de puncte, locul 3 28 de puncte shi locul 4 27 de puncte. Deci un meci pierdut inseamna foarte mult.
Trebuie sa fiu atent in retur.
Bafta.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
eu am castigat cu 5-3 in deplasare la unii slabi. si am jucat cu rezervele. eu pana la final am meciuri slabe, ultimul chiar cu singurul bot de la mine din serie (pe ultimul loc, bineinteles). Intre timp cei doi urmaritori s-au batut, unul a castigat si a ramas pe 2 la 6 puncte de mine. locul 3 e la 8 puncte. si in retur joc acasa cu cei mai nasoli.
-
ce-ai bagat in poarta si ce rating a scos ?borissman wrote:victorie cu ceva emotii(fara portari am batut cu 1-0)
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
nu am bagat eu ci asistenul (are calitate 100%)sircos wrote:ce-ai bagat in poarta si ce rating a scos ?borissman wrote:victorie cu ceva emotii(fara portari am batut cu 1-0)
sa va spun cum a fost. aseara am inchis sp'ul si calculatorul cu inima inchisa, nu imi rezolvasem treaba cu portarii.
am facut in felul urmator: am dat ordinele de meci, am jucat un 4-4-2. am lasat liber la GK deaorece am sperat ca imi voi lua portar prin licitatie. desigur ca nu s-a intamplat asa. am avut noroc cu asistenul care mi-a pus un LB si care a scos 21.
am batut cu 1-0, in deplasare la o echipa de pe locul 8.
\:D/
alex00 wrote:eu am cam incurcat lucrurile sezonu asta. Am tras sa raman cat mai mult in cupa SP, si am cam ajuns pe locul 8 in liga mea la o di de 4 pct de locul 3, si pe langa asta am mai shi fost eliminat din cupaasta este, din greseli invat. salutare all
nu se merita jucat in cupa...doar sa iti antrenezi echipa a 2-a...ori esti foarte bun si poti merge departe ori mai bine joci cu echipa a 2-a
luni...derby cu locu 1, macar bine ca probabil voi avea tot lotul valid.
urati-mi bafta...am nevoie...astept sugestii si pareri despre meciul meu

Man, da-mi voie sa iti atrag atentia si asupra echilibrului din divizia mea : C5kennyanu wrote:am recucerit locul 2....la egalitate d pct cu locul 3....luni ma meci la el aksa....d abia astept
k si sezonul trecut...cred k am una dintre cele mai echilibrate divizii...
In afara de locul 1 care nu cred ca mai poate fi prins, sunt cel putin 6 echipe care emit pretentii la locul 2. Deocamdata sunt pe locul 3 la un punct de locul doi si incercam sa ne mentinem in ceafa lui.

Fiat Lux !
-
eu spun ca merita jucat in cupa. dar nu cu sacrificarea campionatului. nu cred ca in campionat ai ajuns pe locul 8 pentru ca ai jucat in cupa, pentru ca cupa e o singura data pe saptamana. poti gherli un singur meci din campionat (si asta daca e meci tare). si cum pana acum au fost 3 meciuri in cupa ... nu cred ca locul 8 ti se poate datora cupei.borissman wrote:alex00 wrote:eu am cam incurcat lucrurile sezonu asta. Am tras sa raman cat mai mult in cupa SP, si am cam ajuns pe locul 8 in liga mea la o di de 4 pct de locul 3, si pe langa asta am mai shi fost eliminat din cupaasta este, din greseli invat. salutare all
nu se merita jucat in cupa...doar sa iti antrenezi echipa a 2-a...ori esti foarte bun si poti merge departe ori mai bine joci cu echipa a 2-a
luni...derby cu locu 1, macar bine ca probabil voi avea tot lotul valid.
urati-mi bafta...am nevoie...astept sugestii si pareri despre meciul meu
eu am ajuns sezonul trecut in turul 11 in cupa, eliminat de Isis castigatoarea cupei, fiind in G, si promovand, cu 1 egal si o infrangere, restul victorii. deci se poate. numa trebuie sa stii cum sa mixezi rezervele cu titularii ca sa fie totul ok. normal titularii pot juca 4 meciuri/saptamana. deci daca ai la un meci toti titularii si la restul la fiecare odihnesti cate 3 ... te-ai scos.
edit: daca ajungeai prin turul 7-8 in cupa atunci era ok, puteai zice. pentru turul 3 ... nu cred

Si ma bat sa nu retrogradez...Ka$mIR wrote:mie mie se pare cea mai grea divizie a lui torpedo ... sincer daca ala era la oricare dintre voi in divizie cred ca se ducea in B!
Ma uit in alte serii ale diviziei C si imi vine sa plang cand vad ce terminati sunt acolo.
Asta este, daca promovez (peste vreo 5 ani

Bafta!
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi