Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Coach
-
- Member of the Soccer Project Association
dupa 6 etape sunt pe 6
... 2 victorii si 4 meciuri nule (in 3 din ele am fost peste adversar cu 2, 4 si 5 procente, celalalt egalitate pesrfecta pe linii)... sa zicem ca a fost si un pic de random potrivnic (mai ales ca am pierdut si intr o semifinala de CA, cu toate ca am fost peste adversar), dar e bine pt ca sezonul asta nu mi am propus sa promovez ... bafta all

singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
-
Din pacate absenta celor 5 titulari nu m-a ajutat deloc in meciul de azi cu Dili team 
Am facut egal si sunt la egalitate cu el si la 3 puncte de primul loc.
Urmatoarele 2 meciuri nu sunt foarte grele, insa pot avea parte de surprize neplacute.
Astept revenirea in top 5 a lu bizonu si de asemenea a lu niccoss_bar

Am facut egal si sunt la egalitate cu el si la 3 puncte de primul loc.
Urmatoarele 2 meciuri nu sunt foarte grele, insa pot avea parte de surprize neplacute.
Astept revenirea in top 5 a lu bizonu si de asemenea a lu niccoss_bar

Diavolo
Nu conteaza ca ai 51%.
Din punctul meu de vedere, in G poti sa faci fata daca scoti cel putin 100 pe linii (suma aparare + mijloc + atac). Tu scoti 75 acum. Vezi si tu cum creste echipa si daca vezi ca te apropii de 100, promoveaza. Bine, nu ar fi o tragedie sa mai stai in H un sezon si sa faci o echipa care sa aiba pretentii mai mari decat sa se mentina in G.
Din punctul meu de vedere, in G poti sa faci fata daca scoti cel putin 100 pe linii (suma aparare + mijloc + atac). Tu scoti 75 acum. Vezi si tu cum creste echipa si daca vezi ca te apropii de 100, promoveaza. Bine, nu ar fi o tragedie sa mai stai in H un sezon si sa faci o echipa care sa aiba pretentii mai mari decat sa se mentina in G.
Harder, better, faster, stronger
-
Cu siguranta ai prins o serie mai slaba.
51% eu spun ca e putin chiar si pt. G.
Eu zic sa incerci sa termini pe 3 sezonul acesta si sezonul viitor sa incerci promovarea. Pana atunci multi jucatori iti vor fi antrenati la maxim si poate reusesti si ceva transferuri. Poate primesti ceva jucatori de la tineret... deci trebuie sa-ti faci centru de tineret.
In rest mai stai pe aici si citeste topicurile importante si vei cunoaste mai bine jocul.
PS.: Evident parerile sunt impartite dar pana la urma tu iei deciziile importante.
Eu zic sa incerci sa termini pe 3 sezonul acesta si sezonul viitor sa incerci promovarea. Pana atunci multi jucatori iti vor fi antrenati la maxim si poate reusesti si ceva transferuri. Poate primesti ceva jucatori de la tineret... deci trebuie sa-ti faci centru de tineret.
In rest mai stai pe aici si citeste topicurile importante si vei cunoaste mai bine jocul.
PS.: Evident parerile sunt impartite dar pana la urma tu iei deciziile importante.
-
eu zic ca sezonul e abia la inceput si daca esti activ pana la sfarsit poti ajunge la 70% ceea ce e bine pentru Gcercel_jr wrote:Cu siguranta ai prins o serie mai slaba.

-
Este posibil sa nu reusesti sa ramai in G si sa retrogradezi inapoi in H si de aceea ar fi bine sa nu promovezi chiar daca poti, adica sa cedezi cateva meciuri, nu safaci blat, doar sa le cedezi.Elphax wrote:cercel_jr - nu mi-e prea clar, ar trebui sa nu promovez chiar daca pot?
Tu antreneaza jucatorii in continuare si pe la mijlocul sezonului cred ca poti sa iti dai seama daca poti rezista in G sau nu.
Si Razvanica are dreptate.