mircea_ wrote:asta e bataie de joc...in ultimele 4 meciuri de 3 ori am avut peste adversa si am facut egal...in doua dintre meciuri am jucat cu principalii contracandidati la promovare...acum am +7 pe linii cu liderul si fac 2-2...gata...m-am saturat...azi pun toti jucatorii buni la vanzare si adio SP...
o victorie cu 5-0 sunt pe locul 3 acum... numai un loc ma desparte de promovare...
asta e bataie de joc...in ultimele 4 meciuri de 3 ori am avut peste adversa si am facut egal...in doua dintre meciuri am jucat cu principalii contracandidati la promovare...acum am +7 pe linii cu liderul si fac 2-2...gata...m-am saturat...azi pun toti jucatorii buni la vanzare si adio SP...
sa nu te lasi de SP mircea... la cat de departe ai ajuns vrei sa renuntzi?
Sezonul 24 / locul 10 in Div. H.1350
Sezonul 25 / momentan locul 2 in Div. H.1350
virgilik94 wrote:o victorie cu 5-0 sunt pe locul 3 acum... numai un loc ma desparte de promovare...
asta e bataie de joc...in ultimele 4 meciuri de 3 ori am avut peste adversa si am facut egal...in doua dintre meciuri am jucat cu principalii contracandidati la promovare...acum am +7 pe linii cu liderul si fac 2-2...gata...m-am saturat...azi pun toti jucatorii buni la vanzare si adio SP...
sa nu te lasi de SP mircea... la cat de departe ai ajuns vrei sa renuntzi?
lasa-l mah poate da niste juc si cei adevarata a ajuns foarte departe
scumpi domne', scumpi. Daca tot te-ai suparat si il dai dracu' de joc (bravo tie), puteai sa pui si tu niste preturi promotionale
Serios acum, cred ca exagerezi cu chestia asta. Esti la 3 puncte de locul 1 si oricum nu prea vad cum ai putea rata promovarea. Stiu ca ai avut 7 randomuri la rand sau ceva de genul, dar asta e farmecul jocului. Mi-e doar sa nu te apuci iar peste 5-6 luni si sa iti para rau dupa echipa de acum...
mircea sper sa nu te lasi si de FS...nu te lasa nioci de asta mai ca te amagesti aiurea....eu eram pe 1 la 3 puncte de locul 2 si aveam meci cu un roman ce ocup[a locul 7....in mod normal il bateam fara drept de apel....si surpriza,in weekend imi cad jucatorii ca paiele,3 titulari si 2 rezerve bunicele se rup si sunt indisponibili 2 zile.....si uite asa am pierdut eu azi in liga si am strans lupta pentru promovare la maxim.sper sa nu mai am parte de asa ceva dar nu ma las.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
3 - 1 A, 2 - 0 D , 2 - 1 A , 8 - 0 D , 2 - 0 A , 4 - 1 D , 2 - 0 A , 3 - 0 D , 3- 1 A
9 MECIURI ,9 VICTORII , MAXIM Cool
BAT TOTUL , desi sunt proaspat promovat
sper sa o tin asa
victoria de azi e cu cea mai puternica adversara
am castigat cu 2-0 cu locul 16.ca fapt divers i al 3 meci pe care il am cu un loc 16 sezonul asta.de fiecaredata chiar inainte de meciul cu mine se schimba echipa de pe ultimul loc.
1 - 1 cu ocupanta locului intai din divizie;am resusit sa o detronam de pe locul 1 ajutand o echipa romaneasca sa urce pe acest loc; am inscris in minutul 73`, dar am fost egalati 12 minute mai tarziu;aveam nevoie de victorie deoarece puteam trece pe podium, in momentul de fata suntem pe 4 la diferenta de 2 puncte de locurile 1;2;3 , urmand meciuri mai usoare
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
A doua victorie din liga si am 10 puncte. Locul 13..
Sunt la 10 puncte diferenta de promovare.
Sper ca ultimele 4 meciuri sa fie toate victorii pt. mine.