6-7 sezoaneF4m0uZzZ wrote:200-300 M in H..![]()
![]()
? cate sezoane iti ia sa faci asta?
..
Planuri
Moderator: Romanian Moderators
-
- Coach
Re: Planuri
aolooo...cam mult:))

-
- Coach
pai de la inceputul sezonului pana acum am strans 22M din care 6.5M am bagat in locuri pe stadion si cateva achizitii si mai am 11,5M
de luni sper sa inceapa sa curga banii pt ca pun IBP (pret direct) la jucatorii pe care ii am scosi la vanzare
de luni sper sa inceapa sa curga banii pt ca pun IBP (pret direct) la jucatorii pe care ii am scosi la vanzare

22 M
?...OMG...milionar frate...eu sunt mititel..
..am inceput o echipa noua si are 2 zile numa..ma chinui sa fac transferuri la jucatori tineri 17-18 ani si neantrenati dar cam greu

-
- Member of the Soccer Project Association
Am si eu peste 25 mil si castig in continuare CA asa cum mi-am propus. Am auns pe locul 91 . Sper sa aung in primii 60-70 pana la sfarsitul sezonului 

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
pacat ca nu pot sa fac si eu asa multi bani sa raman fara griji...

-
- Coach
mergi la ponturi ... cumperi ieftin antrenati complet pe jumate si incearca sa ii vinzi cu mai mult de cat i-ai cumparatF4m0uZzZ wrote:pacat ca nu pot sa fac si eu asa multi bani sa raman fara griji...![]()
de ex eu asa fac ... cumpar tineri si cand ii vand ma uit cu cat i-am cumparat si mai adaug ceva la bani putin acolo daca jucatorul nu a iesit bun
nu merge ma..am dat sa cumpar 3 jucatori tineri 1 de 17 ani 1 de 18 si altu de 19..neatrenanti.. si cu 1 ma chinui putin cu restu 2 ii am pe lista de 2 zile.. si tot nu am reusit sa ii iau.....si dinaia de 20-21 nu vreau sa cumpar ...pana ii ridic cum trebe la calitate si maximizati face 24-25 de ani...si at nimeni nu mai ofera pt ei..asa am patit cu echipa aia care am avut 20 de jucatori batrani.. in 3 zile numa 1 oferta am primit pt un jucator de 25 de ani.. in rest..nimic..pustiu..fara oferte..cel mai mare buget lam avut sezonu trecut cu fosta echipa..3.5 M
-
- Coach
daca ai antrenorul 100% si verifici zilnic atrenamenult intr-un sezon ai jucatorul antrenat 

astept duminica asta sau sambata viitoare sa termine cursu sa vad ce a iesit..ca antrenoru care il am..nu poate face sesiune de antrenament..si trebe sa fac eu antrenament cu jucatorii..manual....si nici nush ce sa aleg

-
- Coach
antreneaza cate o calitate pana se plafoneazaF4m0uZzZ wrote:astept duminica asta sau sambata viitoare sa termine cursu sa vad ce a iesit..ca antrenoru care il am..nu poate face sesiune de antrenament..si trebe sa fac eu antrenament cu jucatorii..manual....si nici nush ce sa aleg![]()
plafoneaza in sensu ca devine maximizat?
-
- Coach
da ... pana se inroseste acea calitateF4m0uZzZ wrote:plafoneaza in sensu ca devine maximizat?
va dura mult si bine:))) pana ridic eu antrenoru asta britanic care il am..va trece mult timp;))

-
- Coach
atunci incearca sa intri cat mai dimineata pe SPF4m0uZzZ wrote:va dura mult si bine:))) pana ridic eu antrenoru asta britanic care il am..va trece mult timp;))![]()
gasesti antrenori full