NICI UN GOL PRIMIT IN ULTIMILE 6 MECIURI

Moderator: Romanian Moderators
Pai daca vedeti ca nu mai merge cum mergea de ce va incapatanati sa jucati la fel?.reduceti agr pana vedeti ca nu mai luati.bunicutzu wrote:asa zic si eu, e ceva ciudat cu cartonasele astea rosii
eu joc cu 200 si mai mult de 4-5 galbene pe meci nu iaucristalqw wrote:eu aplic 175 in loc de 180 si nu am avut inca nici o surpriza.
succese
nu stiu la cine merge eu ma plangeam de sezonul trecut ca agresivitatea nu mai merge ca inainte.si cam toti cu care am vorbit au observat.Mai merge pentru cei care si-au coborat agresivitatea jucatorilor.eu am jucat 180,acum joc 170.bunicutzu wrote:@ black eagle: pai vad ca nu merge la mine, dar la altii merge, nu pot sa trag o concluzie clara, nu vad sa apara in tot jocul.
Pai ce folos ca-ti mentii agresivitatea?cand iei rosu nu tot pierzi meciul?ba inca te alegi si cu suspendari mai pierzi si meciurile ce vin.bunicutzu wrote:si nici de scazut nu poti sa scazi, pentru ca pierzi meciul. ca ceilalti nu scad ...
pfiiuuu si eu tot asa dar nici vb de rosu cand ridic depasesc bariera de 200 ia cate unu al 2 galben dar cam atata, cine stie o fi ca sa-i mai opreasca pe greii sp-uluibunicutzu wrote:195-200 in mod obisnuit.
eu nici macar atata. Ma opresc undeva la 190, maxim 195.bunicutzu wrote:195-200 in mod obisnuit.