[Tactici si analize de meciuri]

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

neamtushow
Team Manager

Re: nu era normal sa castig?

Post by neamtushow »

poate cineva sa imi explice si mie din c cauza am mancat eu bataie?

bazos 1 - 1 Fc Ploscuteni
53' 0 - 1 Ondřej 'Jankulovsky' Janotka
Nicholas Kgatla 1 - 1 85'
Lovituri penaltyuri 5 - 3 Lovituri penaltyuri

3 - 4 - 3 Formaţie 3 - 4 - 3
Loveşte şi goneşte Tactici Mingi lungi
100% Stil 80%
55% Agresivitate 100%
33% Defensiva 48%
37% Mijloc 40%
40% Atac 35%

cam curios socceru de la o vreme cam multe erori in server X( .
Razvanica
Member of the Soccer Project Association

Re: nu era normal sa castig?

Post by Razvanica »

neamtushow wrote:cam curios socceru de la o vreme cam multe erori in server X( .
:lol: Ar fi bine daca ar fi erori in server :lol: Sau de fapt nu ar fi bine, ca fara random ar fi mult mai aiurea.
Harder, better, faster, stronger
cipriansimi

Re: [Tactici si analize de meciuri]

Post by cipriansimi »

e ciudat tare randomul in ultima vreme ... cartonas direct roshu si nu am depasit 180 agresivitate

apoi cu 183 agresivitate un jucatori mi-a luat 2 cartonase galbene intr-un meci => suspendare 1 etapa

adversarul 223 agresivitate a luat doar un cartonas galben

s.a.m.d.

prea isi baga coada randomul .... trebuie limitat
N_G_C
Assistant Manager

Meci ciudat!

Post by N_G_C »

Vi se pare corect rezultatul ???avand in vedere ratingul scos de fiecare jucator in parte: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... eID=925086
neamtushow
Team Manager

Re: Meci ciudat!

Post by neamtushow »

N_G_C wrote:Vi se pare corect rezultatul ???avand in vedere ratingul scos de fiecare jucator in parte: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... eID=925086
Pai a jucat si acasa, a avut si agresivitate mai mare in plus tu ai luat si rosu si nu mai e nimic care ar putea sa te mire in soccer orice e posibil;)
cipriansimi

Post by cipriansimi »

N_G_C wrote:Vi se pare corect rezultatul ???avand in vedere ratingul scos de fiecare jucator in parte: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... eID=925086
Cum stai cu TS-ul ?
pap
Team Manager

Post by pap »

Salutare
De ce am facut egal?

TS 95

De Travianen 2 - 2 A.S. Bucuresti

3 - 4 - 3 Formaţie 3 - 4 - 3
Loveşte şi goneşte Tactici Loveşte şi goneşte

100% Stil 90%
55% Agresivitate 100%

41% Defensiva 45%
38% Mijloc 46%
46% Atac 49%
------------------------- pap -------------------------
-------------------- AS Bucuresti -------------------
------------------------ D 26 ------------------------

---------------- http://asb.wgz.ro/ ---------------
cipriansimi

Post by cipriansimi »

ai avut noroc ca nu ai luat bataie :lol: :lol: :lol:

75' Profitând de slăbiciunea defensivei Frederik 'Lacatus' Vanleene a înscris cu un şut puternic şi bine plasat trimis în partea opusă a portarului.

RANDOMUL ASTA !!!
pap
Team Manager

Post by pap »

la asta m-am gandit si eu prima data, dar parca este prea mare difereta totusi, si cum pe mie in 23 de sezoane de SP, nu ma lovit un astfel de random?
------------------------- pap -------------------------
-------------------- AS Bucuresti -------------------
------------------------ D 26 ------------------------

---------------- http://asb.wgz.ro/ ---------------
cipriansimi

Post by cipriansimi »

te-a lovit bine de tot randomul ... +15 si sa scoti un egal ... :|

RANDOM

incearca sa treci mai departe
calin_g

Post by calin_g »

din pct de vedere al sumei pe linii rezultatul e mai mult decat plauzibil (127-125 pt adversar).. totusi ai si tu dreptate, eu nu inteleg cum a putut sa scoata 127 :shock: cu notele alea, mi se pare mare suma in conditiile in care el a avut nota maxima a unui jucator 66, un jucator cu 56, doi cu 60 si inca unul cu 61, chiar daca a avut agresivitatea echipei 80 si, probabil, spirit 100
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
costyf
Fan

Post by costyf »

Vin cu o intrebare daca ma poate ajuta cineva ce tactica poat fi folosita impotriva unui 3-4-3, echipele au cam aceasi valoare, spiritul este la fel, forma jucatorilor este aproximativ la fel, iar meciul se joaca la cel care foloseste 3-4-3, daca mai e nevoie de vre-un detaliu o sa-l ofer cu placere.
Razvanica

Post by Razvanica »

costyf wrote:Vin cu o intrebare daca ma poate ajuta cineva ce tactica poat fi folosita impotriva unui 3-4-3, echipele au cam aceasi valoare, spiritul este la fel, forma jucatorilor este aproximativ la fel, iar meciul se joaca la cel care foloseste 3-4-3, daca mai e nevoie de vre-un detaliu o sa-l ofer cu placere.
Cea mai buna tactica e aia in care scoti cel mai mult pe linii.
costyf
Fan

Post by costyf »

eu sunt mai novice nu joc de foarte mult timp, poate i-mi poti explica putin mai in detaliu, te referi la jucatorii de banda, sa joc cu ei cat mai ofensiv eu m-am gandit la un 4-3-3, sa joc cu CB la constructie iar jucatori laterali sa ii pun mai ofensivi la fel si la mijlocasi, lateralii ofensivi iar cm altruist, iar atacantii pe libero. NU stiu ce tactica sa pun.
Razvanica

Post by Razvanica »

costyf wrote:eu sunt mai novice nu joc de foarte mult timp, poate i-mi poti explica putin mai in detaliu, te referi la jucatorii de banda, sa joc cu ei cat mai ofensiv eu m-am gandit la un 4-3-3, sa joc cu CB la constructie iar jucatori laterali sa ii pun mai ofensivi la fel si la mijlocasi, lateralii ofensivi iar cm altruist, iar atacantii pe libero.
Chestia cu jocul asta e ca nu are nici o legatura cu realitatea :lol: Aici totul e matematica. Toata smecheria e ca suma aparare+mijloc+atac sa fie cat mai mare. Pentru asta trebuie in primul rand sa joci cu cei mai buni 11 jucatori. Daca tu ai un SW bun, joci cu 5 fundasi, chiar daca tu vrei de fapt sa ataci. Daca ai un LF si un RF buni, joci cu 3 atacanti, chiar daca tu vrei sa joci la 0-0. Stiind ca in jocul asta un jucator nu scoate nota maxima decat daca il joci exact pe postul pentru care e el facut, e destul de simplu. Dupa ce alegi cei 11 jucatori, deci si asezarea, urmeaza sa alegi tactica. Pentru 4-3-3, cea mai indicata e "Mingi lungi", pentru 3-4-3 "Loveste si goneste" etc. Dupa ce alegi si tactica, trebuie sa alegi ordinul individual la jucatori. Ordinul individual se poate calcula cu programele gen SPMT sau il poti calcula urmand pasii din topicul asta. Orice jucator care are alt ordin individual decat Normal, ii pui ordinul individual cel mai mare. Nu conteaza ca tu crezi ca ar trebui sa joci cu el libero, pentru ca ai un singur atacant sau chestii din astea. Il alegi pe cel mai mare si gata. Multa bafta.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”