Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

eu am batut azi cu 5-1 in deplasare cu o mixtura de titulari si rezerve. maine cupa SP :) ultimul meci din tur am cu singuru' bot de la mine din serie ... Voi incheia turul cu maxim de puncte 8)
Faur
Team President

Post by Faur »

CF Ultras Rapid 3 - 2 TrippleSIX

Adrian Jarczyk 1 - 0 20'
45' 1 - 1 Valentin Stoev
64' 1 - 2 Todor Ivanov
Antonín Bla¾ej 2 - 2 90'
Antonín Bla¾ej 3 - 2 91'

:lol: :lol: :roll:
Image ps:Image ImageImage
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

Am luat bataie cu 8-2 de la primul loc, am jucat cu a 3-a echipa :lol:

Am mari sanse sa termin pe 3, deoarece sunt la egalitate de puncte cu locul 3-4: 24 Puncte.
Back in SoccerProject :)
Skulder

Post by Skulder »

azi am pierdut la lokul doi dar tinand cont ca am ts-ul destul de mic ca am facut 22 de transferuri sezonul asta pana acuma lokul 5 momentan e bine
oprescu
Team Manager

Post by oprescu »

Un egal m-a urcat un loc in clasament, de pe 3 pe 2. Ciudata conjunctura. Sunt 4 echipe cu acelasi punctaj si un retur de foc pentru locul 2 !
Fiat Lux !
borissman
Team Manager

Post by borissman »

am ajuns pe un dezastruos loc 5 :cry: ...care vrea sa ma ajute sa ma contacteze pe privat..ofer recompensa maxima :wink:
kennyanu

Post by kennyanu »

da..eu am picat p 3...la un punct de locu 2....am cu contracandidatele la mine aksa in retur...in sf promovez
Revenit :)
Skulder

Post by Skulder »

sa dus de rapa tot ts-ul si campionatul ,am iesit si din cupa nici transferurile facute nu-s prea stralucite deci ca o concluzie sunt intr-o panta "ascendenta" :P
bunicutzu

Post by bunicutzu »

iti tin pumnii pentru sezonul viitor :) eu voi promova anul asta, am doar victorii pana acum. vine un meci greu insa acum iar portarul titular imi e accidentat. si am si o finala de cupa importanta seara asta. afara din cupa sunt si eu, transferurile facute ... unele bune altele nu, dar sunt multumit pana acum.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Am luat luni o bataie de la un contracandidat shi am coborat pe locul 3. Acesta este obiectivul meu din acest sezon: locul 3. :wink:
Sper sa ma pot tine pe acest loc avand in vedere ca va incepe cupa judetului Timis shi vreau sa ma calific mai departe. 8)
Mai am de cumparat un CM shi e gata pe acest sezon.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Faur
Team President

Post by Faur »

La mine in liga este o chestie tare ciudata...Cel care este pe primul loc in liga mea..(H)este mai bun ca si cei care sunt pe ultimele locuri din A :lol: Atunci ala ce draq cauta in H? :roll:
Skulder

Post by Skulder »

bunicutzu wrote:iti tin pumnii pentru sezonul viitor :) eu voi promova anul asta, am doar victorii pana acum. vine un meci greu insa acum iar portarul titular imi e accidentat. si am si o finala de cupa importanta seara asta. afara din cupa sunt si eu, transferurile facute ... unele bune altele nu, dar sunt multumit pana acum.
ms man ;daca nici sezonul viitor nu voi promova sunt de coma tinand cont ca numai intentionez sa fac atatea transferuri de saptamana viitoare :) sper sa ma abtin tinand cont ca mai am acuma vreo 30 de M :)
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

Faur wrote:La mine in liga este o chestie tare ciudata...Cel care este pe primul loc in liga mea..(H)este mai bun ca si cei care sunt pe ultimele locuri din A :lol: Atunci ala ce draq cauta in H? :roll:
Cred ca vorbesti despre managerul Chessmaster care are o echipa destul de slaba... cel mai bun jucator este de 81%.. nush de unde ai luato ca are echipa mai buna decat cei din A.. eu zic ca el cu echipa aia nu face fata in E .. nici chair in unele F nu cred..asa ca..
unicool

Post by unicool »

Faur wrote:La mine in liga este o chestie tare ciudata...Cel care este pe primul loc in liga mea..(H)este mai bun ca si cei care sunt pe ultimele locuri din A :lol: Atunci ala ce draq cauta in H? :roll:
102 suma pe linii in ultimul meci de liga.pai cu totalul asta la mine in F198 era pe ultimul loc. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Faur
Team President

Post by Faur »

Spawn_9 wrote:
Cred ca vorbesti despre managerul Chessmaster care are o echipa destul de slaba... cel mai bun jucator este de 81%.. nush de unde ai luato ca are echipa mai buna decat cei din A.. eu zic ca el cu echipa aia nu face fata in E .. nici chair in unele F nu cred..asa ca..
Pai hai sa vedem !Compara echipa asta cu echipa asta.
Sa vedem care e mai buna. :roll: Diferenta e ca una este A si cealalta in H. :roll:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”