TRISORI!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

nihilist wrote:
warchilde wrote:haide mah ca eu vand un RB care scoate 70 zilele astea si cea mai mare oferta e de 9M...asta scoate 65 si 10M nu e ciudat?? :lol: :lol: :lol:
pai nu...ala nu are 21 de ani...ca doar numai dupa 21 scoate maxim deci o sa fie cam ca al tau...poate cu 2 puncte in minus, insa are agresivitate mai mica. deci practic amandoi ar valora cam la fel...cu un mic plus pt. cel de 10 ca e mai tanar.
ce vb tu acolo nihilist, cum sa scoata abia dupa 21 maxim..? de la 20 de ani scoate maxim deci bp-ul lui e 66.1 calculat cu SPMT...in nici un caz nu o sa fie ca si a lui warchilde!
FOREVER UNITED
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

Mariu$ wrote:
nihilist wrote:
warchilde wrote:haide mah ca eu vand un RB care scoate 70 zilele astea si cea mai mare oferta e de 9M...asta scoate 65 si 10M nu e ciudat?? :lol: :lol: :lol:
pai nu...ala nu are 21 de ani...ca doar numai dupa 21 scoate maxim deci o sa fie cam ca al tau...poate cu 2 puncte in minus, insa are agresivitate mai mica. deci practic amandoi ar valora cam la fel...cu un mic plus pt. cel de 10 ca e mai tanar.
ce vb tu acolo nihilist, cum sa scoata abia dupa 21 maxim..? de la 20 de ani scoate maxim deci bp-ul lui e 66.1 calculat cu SPMT...in nici un caz nu o sa fie ca si a lui warchilde!
se poate sa ma insel...daca e asa cum zici tu atunci e cam mult 10 M insa eu stiam ca jucatorii de camp scot maxim de la 21 de ani iar portarii la 23. acum am sa verific, posibil sa ai dreptate.

P.S. Revin. Deci ai dreptate cred. Nu am gasit topicul acela insa cred ca ai dreptate. Si puteam sa jur ca jucatorii de camp scot maximul la 21(asta pt. ca si erau separati la transferuri) iar portarii la 23...pfoai...atunci intr-adevar e mult 10M...noh am facut un transfer aiurea. Se vede ca am facut pauza de 2 luni in SP. :roll:
vyktor
Team Manager

Post by vyktor »

ma dar cum e posibil sa cumperi mai multi jucatori de la o echipa?ca din cate stiu eu nu este voie.
team:Din@mo
manger:vyktor
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

vyktor wrote:ma dar cum e posibil sa cumperi mai multi jucatori de la o echipa?ca din cate stiu eu nu este voie.
doar daca ai SPFA poti
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Fratilor, l-am turnat pe colegul meu ceh din grupa, dar nu stiu ce sa fac ! va arat si voua niste chestii interesante ! Jucãtorul Andrei Nedelea a fost vândut pentru € 1.200.000,00 lui FC WARMAN apoi i-l cumpara Jucãtorul Andrei Nedelea a fost cumpãrat pentru € 350.000,00 de la Phariseu FC lol, era fostu manager al echipei
:lol: :lol: :lol:
drops^
Assistant Manager

ha ha

Post by drops^ »

ba ei m-au banat pe mine ptr ca am bidat 5 mil in loc de 500k !!!! ce se intampla cu restul care fac trans deastea dubioase? nik eu nu am luat niciodata un juc neantrenat si panba in 20 de ani la 50k:( daca vindeti voi sa imi ziceti si mie:)) mai bine nu ca suntem romani si luam ban lol mult succes !!!
Skulder

Re: ha ha

Post by Skulder »

drops^ wrote:ba ei m-au banat pe mine ptr ca am bidat 5 mil in loc de 500k !!!! ce se intampla cu restul care fac trans deastea dubioase? nik eu nu am luat niciodata un juc neantrenat si panba in 20 de ani la 50k:( daca vindeti voi sa imi ziceti si mie:)) mai bine nu ca suntem romani si luam ban lol mult succes !!!
man trimite mesaj in engleza la
sheriffs@soccerproject.com si explica-le ca ai bidat din greseala atata pe acel jucator si daca echipa aceea care a benificiat de greseala ta nu era alta echipa a ta(sau al oricarei alte rude :D ) :) ?ti vor debloca echipa
Craziest_1978
Team Board Member

Re: ha ha

Post by Craziest_1978 »

Skulder wrote:
drops^ wrote:ba ei m-au banat pe mine ptr ca am bidat 5 mil in loc de 500k !!!! ce se intampla cu restul care fac trans deastea dubioase? nik eu nu am luat niciodata un juc neantrenat si panba in 20 de ani la 50k:( daca vindeti voi sa imi ziceti si mie:)) mai bine nu ca suntem romani si luam ban lol mult succes !!!
man trimite mesaj in engleza la
sheriffs@soccerproject.com si explica-le ca ai bidat din greseala atata pe acel jucator si daca echipa aceea care a benificiat de greseala ta nu era alta echipa a ta(sau al oricarei alte rude :D ) :) ?ti vor debloca echipa
Da, trimite-i lu BadBuffalo ca poate iti da ban si tie ! :lol:
drops^
Assistant Manager

Post by drops^ »

m-au debanat ma:))) dar am luat o raie de portar la 5 mil, asta e! se mai intampla si e ca in viatza, gresala se plateste! mult noroc
Skulder

Post by Skulder »

drops^ wrote:m-au debanat ma:))) dar am luat o raie de portar la 5 mil, asta e! se mai intampla si e ca in viatza, gresala se plateste! mult noroc
cam asha e :D oricum din greseli se invata :D
Faur
Team President

Post by Faur »

Skulder wrote:
drops^ wrote:m-au debanat ma:))) dar am luat o raie de portar la 5 mil, asta e! se mai intampla si e ca in viatza, gresala se plateste! mult noroc
cam asha e :D oricum din greseli se invata :D
Eu invat din greselile altora :) Si eu am avut un jucator foarte bun cumparat la pret de nimic,am dat mesaj la sheriffi si totul e inregula

PS:@ Craiziest - nu te mai baga in seama ca nu te bagi bine si poate te baga alcineva undeva .... am zis ceva? :lol:
Image ps:Image ImageImage
coolrain
Team Manager

Post by coolrain »

Adica e posibil sa fiu inchis daca incerc sa fac afaceri cat mai profitabile din vanzarea jucatorilo? :shock:

That sucks :(
It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up. - Muhammad Ali
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”