ce vb tu acolo nihilist, cum sa scoata abia dupa 21 maxim..? de la 20 de ani scoate maxim deci bp-ul lui e 66.1 calculat cu SPMT...in nici un caz nu o sa fie ca si a lui warchilde!nihilist wrote:pai nu...ala nu are 21 de ani...ca doar numai dupa 21 scoate maxim deci o sa fie cam ca al tau...poate cu 2 puncte in minus, insa are agresivitate mai mica. deci practic amandoi ar valora cam la fel...cu un mic plus pt. cel de 10 ca e mai tanar.warchilde wrote:haide mah ca eu vand un RB care scoate 70 zilele astea si cea mai mare oferta e de 9M...asta scoate 65 si 10M nu e ciudat??![]()
![]()
TRISORI!
Moderator: Romanian Moderators
FOREVER UNITED
se poate sa ma insel...daca e asa cum zici tu atunci e cam mult 10 M insa eu stiam ca jucatorii de camp scot maxim de la 21 de ani iar portarii la 23. acum am sa verific, posibil sa ai dreptate.Mariu$ wrote:ce vb tu acolo nihilist, cum sa scoata abia dupa 21 maxim..? de la 20 de ani scoate maxim deci bp-ul lui e 66.1 calculat cu SPMT...in nici un caz nu o sa fie ca si a lui warchilde!nihilist wrote:pai nu...ala nu are 21 de ani...ca doar numai dupa 21 scoate maxim deci o sa fie cam ca al tau...poate cu 2 puncte in minus, insa are agresivitate mai mica. deci practic amandoi ar valora cam la fel...cu un mic plus pt. cel de 10 ca e mai tanar.warchilde wrote:haide mah ca eu vand un RB care scoate 70 zilele astea si cea mai mare oferta e de 9M...asta scoate 65 si 10M nu e ciudat??![]()
![]()
P.S. Revin. Deci ai dreptate cred. Nu am gasit topicul acela insa cred ca ai dreptate. Si puteam sa jur ca jucatorii de camp scot maximul la 21(asta pt. ca si erau separati la transferuri) iar portarii la 23...pfoai...atunci intr-adevar e mult 10M...noh am facut un transfer aiurea. Se vede ca am facut pauza de 2 luni in SP.

-
- Team Board Member
Fratilor, l-am turnat pe colegul meu ceh din grupa, dar nu stiu ce sa fac ! va arat si voua niste chestii interesante ! Jucãtorul Andrei Nedelea a fost vândut pentru € 1.200.000,00 lui FC WARMAN apoi i-l cumpara Jucãtorul Andrei Nedelea a fost cumpãrat pentru € 350.000,00 de la Phariseu FC lol, era fostu manager al echipei

ha ha
ba ei m-au banat pe mine ptr ca am bidat 5 mil in loc de 500k !!!! ce se intampla cu restul care fac trans deastea dubioase? nik eu nu am luat niciodata un juc neantrenat si panba in 20 de ani la 50k:( daca vindeti voi sa imi ziceti si mie:)) mai bine nu ca suntem romani si luam ban lol mult succes !!!
Re: ha ha
man trimite mesaj in engleza ladrops^ wrote:ba ei m-au banat pe mine ptr ca am bidat 5 mil in loc de 500k !!!! ce se intampla cu restul care fac trans deastea dubioase? nik eu nu am luat niciodata un juc neantrenat si panba in 20 de ani la 50k:( daca vindeti voi sa imi ziceti si mie:)) mai bine nu ca suntem romani si luam ban lol mult succes !!!
sheriffs@soccerproject.com si explica-le ca ai bidat din greseala atata pe acel jucator si daca echipa aceea care a benificiat de greseala ta nu era alta echipa a ta(sau al oricarei alte rude

-
- Team Board Member
Re: ha ha
Da, trimite-i lu BadBuffalo ca poate iti da ban si tie !Skulder wrote:man trimite mesaj in engleza ladrops^ wrote:ba ei m-au banat pe mine ptr ca am bidat 5 mil in loc de 500k !!!! ce se intampla cu restul care fac trans deastea dubioase? nik eu nu am luat niciodata un juc neantrenat si panba in 20 de ani la 50k:( daca vindeti voi sa imi ziceti si mie:)) mai bine nu ca suntem romani si luam ban lol mult succes !!!
sheriffs@soccerproject.com si explica-le ca ai bidat din greseala atata pe acel jucator si daca echipa aceea care a benificiat de greseala ta nu era alta echipa a ta(sau al oricarei alte rude)
?ti vor debloca echipa

-
- Team President
Eu invat din greselile altoraSkulder wrote:cam asha edrops^ wrote:m-au debanat ma:))) dar am luat o raie de portar la 5 mil, asta e! se mai intampla si e ca in viatza, gresala se plateste! mult norocoricum din greseli se invata

PS:@ Craiziest - nu te mai baga in seama ca nu te bagi bine si poate te baga alcineva undeva .... am zis ceva?