Tactica

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Toreadoru
Assistant Coach

Post by Toreadoru »

mosmartin wrote:

Tactici...........................Def...........Mi d............Att

Fara Tactici....................±0%..........±0%....... ...±0%
Mingi Lungi.....................+5%..........-10%.........+5%
Loveste si Goneste..........-10%.........-10%.........+27%
Pase.............................-10%.........+10%.........-10%
Zid Defensiv...................+8%...........-10%.........-10%
Multumesc "Mosule"

Cam ciudat "tweaking"ul pentru tactici :?:

Practic nu convine altceva decat Mingi lungi si Loveste si Goneste. Pentru restul scaderile sunt duble fata de castig :?
I don’t have a drinking problem, I have a drinking solution! 8)
mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Totusti tactica depinde foarte mult de echipa ta.

Cu placere. :lol: :lol:

Mie ASPT-ul mi se pare o unealta foarte utila, asa ca nu pot decat sa-l recomand.
Last edited by mosmartin on Tue Nov 27, 2007 11:57 am, edited 1 time in total.
warchilde

Post by warchilde »

pur matematic asa pare, dar nu e chiar asa...de ex la 352, joci pase..primesti +10% la 5 juc si pierzi 10% la ceilalti 5 :wink: :lol: :lol:
Toreadoru
Assistant Coach

Post by Toreadoru »

Privind din directia asta ... e drept :p

Utilizand ASPTul si jucand 532 am avantaje mici (sub un punt la total) jucand mingi lungi. La zid defensiv e chiar mai rau decat fara tactici.
I don’t have a drinking problem, I have a drinking solution! 8)
Daimon

Post by Daimon »

URBANTM 0 - 0 FC Dinamo Bucuresti
4 - 3 - 3 Formaţie 5 - 3 - 2
Mingi lungi Tactici Zid defensiv
100% Stil 100%
60% Agresivitate 65%
61% Defensiva 74%
32% Mijloc 26%
37% Atac 23%

diferenta de 7 puncte...

nush de ce am impresia ca jocul "favorizeaza" intr-un fel asezarea cu 5 fundasi.
eu poate as fi castigat daca jucam kick&rush sau fara tactici, dar si asa diferenta a fost destul de mare.
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

mosmartin wrote:Mah baieti eu nu inteleg de ce folositi SMPT ala. Singurul lucru de folosit este calculatorul de jucatori, si graficele de vazut daca nu ai ce face.
ASPT-ul e mult mai la indemana si mai util.
Sa stiti ca ASPT-ul e mult mai bun...va arata performanta echipei in functie de agresivitatea care o puneti voi...dc jucati in deplasare sau acasa......va arata cat scoateti pentru fiecare asezare in parte si pentru fiecare tactica in parte,in functie de ce jucatori alegeti voi...bafta
warchilde

Post by warchilde »

daimon, nu e matematica pura aici...mie unul sincer mi se pare normal ca daca tu joci cu mingi lungi si eu am 5 fundasi sa nu imi dai gol...daca eu am 5 fundasi, baga 4 mijlocasi si 3 atacanti, joaca pe jos si in viteza daca vrei sa treci....tu ai trimis aici 6 oameni in fata a 8 oameni ai lui si ai jucat pe mingi lungi..adik ai pierdut 3 mijlocasi sarind peste faza de constructie..deci, aveai cam 3 oameni fata de 8 cat avea el.....cam previzibil, nu???
dardar_3

Post by dardar_3 »

warchilde wrote:pur matematic asa pare, dar nu e chiar asa...de ex la 352, joci pase..primesti +10% la 5 juc si pierzi 10% la ceilalti 5 :wink: :lol: :lol:
wrong answer... :P

+10% la 5 jucatori
-10% la 6 jucatori(+portarul... ;) )
Last edited by dardar_3 on Wed Nov 28, 2007 1:55 pm, edited 1 time in total.
Diavolo
mosmartin

Post by mosmartin »

Dardare, ofensiv sau defensiv iti muta o parte din performanta jucatorilor in aparare sau atac dar scade acolo unde juca inainte.

Eu nu cred ca jocul asta are asa multe fineturi in el, pe langa matematica aia pura. Ce vreau sa spun e ca la un total identic pe linii, nu cred ca va castiga cel care a avut atacul mai mare sau nu va lua gol cel cu apararea mai mare.
Inca n-a reusit sa ma convinga de treaba asta jocul si o parere strict personala.
Last edited by mosmartin on Wed Nov 28, 2007 1:51 pm, edited 1 time in total.
warchilde

Post by warchilde »

dardar_3 wrote:
warchilde wrote:pur matematic asa pare, dar nu e chiar asa...de ex la 352, joci pase..primesti +10% la 5 juc si pierzi 10% la ceilalti 5 :wink: :lol: :lol:
wrong answer... :P

+10% la 5 jucatori
-10% la 6 jucatori(+portarul... ;) )

Insa LB si RB ii poti juca offensive iar LF si RF defensive...

Deci poti primi un plus aici la mijloc sa il faci strong...

asa, primesti un plus la mijloc si ti se duce dracu apararea si atacul...adik, joci ca steaua..posesie 70% si nici un gol
dardar_3

Post by dardar_3 »

Glumind nitel.... dai macar 1 gol si faci egal... :evil:

Insa 3-5-2 nu o recomand ca tactica pentru e foarte, foarte scumpa.... si decat sa bagi 3 CM-ii varza mai bine joci 3-4-3...

@mosmartine: de acord ca are si "fineturi" jocul asta... ca asa nu mai asteptam simularea... ;)

Mai primesti un cartonas... ti se mai accidenteaza unu si tu pe banca nu ai nimeni pe postul lui... etc..
Diavolo
Daimon

Post by Daimon »

warchilde wrote:mie unul sincer mi se pare normal ca daca tu joci cu mingi lungi si eu am 5 fundasi sa nu imi dai gol...
nu ma asteptam sa joace asa, tactica mea era gandita pentru 4-3-3 sau 3-4-3 cum ma asteptam sa joace

ai dreptate pt 5 fundasi mergi cu 3-4-3.
marius alin

Post by marius alin »

cel mai bun sitem mi se pare 3-4-3 cu loveste si goneste.... eu joc 5-3-2 cu mingi lungi... simplul motiv e din cauza banilor(diferenta fiind f mica intre sisteme)...cele mai ieftine sisteme sunt 5-3-2 si 4-3-3...deci cam asta as recomanda juniorilor

la 5-3-2 1CB 1SW 1CF
la 4-3-3 1CB 1LF 1RF
la 3-4-3 1CM 1LF 1RF
la 4-4-2 1CB 1CM 1CF (tactica asta mi se pare cea mai scumpa si cea mai slaba)
la 5-4-1 1CB 1SW 1CM

deci, dupa mine, banii conduc si lumea spm ului :D si de aceea as alege oricand un 5-3-2 (mingi lungi sau zid defensiv) sau un 4-3-3(mingi lungi sau loveste si goneste)
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
warchilde

Post by warchilde »

nu cred ca exista cel mai bun sistem. asta tine de jucatorii pe care ii ai. fiecare sistem are si plusurile si minusurile lui. Altfel, am juca toti 343 sau 532 sau alt sistem care ar fi cel mai bun.
Tito
Team President

Post by Tito »

nu stiu, baieti, poate ca aveti dreptate... nu cred ca sunt in masura ca sa afirm "domnule, asta este cel mai bun sistem de joc", dar, in opinia mea, in cazul unui lot oarecum omogen (11 jucatori care dau aceleasi performante in joc) eu as merge pe 4 - 4 - 2, pase sau mingi lungi.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”