Fara Tactici....................±0%..........±0%....... ...±0%
Mingi Lungi.....................+5%..........-10%.........+5%
Loveste si Goneste..........-10%.........-10%.........+27%
Pase.............................-10%.........+10%.........-10%
Zid Defensiv...................+8%...........-10%.........-10%
Multumesc "Mosule"
Cam ciudat "tweaking"ul pentru tactici
Practic nu convine altceva decat Mingi lungi si Loveste si Goneste. Pentru restul scaderile sunt duble fata de castig
I don’t have a drinking problem, I have a drinking solution!
URBANTM 0 - 0 FC Dinamo Bucuresti
4 - 3 - 3 Formaţie 5 - 3 - 2
Mingi lungi Tactici Zid defensiv
100% Stil 100%
60% Agresivitate 65%
61% Defensiva 74%
32% Mijloc 26%
37% Atac 23%
diferenta de 7 puncte...
nush de ce am impresia ca jocul "favorizeaza" intr-un fel asezarea cu 5 fundasi.
eu poate as fi castigat daca jucam kick&rush sau fara tactici, dar si asa diferenta a fost destul de mare.
mosmartin wrote:Mah baieti eu nu inteleg de ce folositi SMPT ala. Singurul lucru de folosit este calculatorul de jucatori, si graficele de vazut daca nu ai ce face.
ASPT-ul e mult mai la indemana si mai util.
Sa stiti ca ASPT-ul e mult mai bun...va arata performanta echipei in functie de agresivitatea care o puneti voi...dc jucati in deplasare sau acasa......va arata cat scoateti pentru fiecare asezare in parte si pentru fiecare tactica in parte,in functie de ce jucatori alegeti voi...bafta
daimon, nu e matematica pura aici...mie unul sincer mi se pare normal ca daca tu joci cu mingi lungi si eu am 5 fundasi sa nu imi dai gol...daca eu am 5 fundasi, baga 4 mijlocasi si 3 atacanti, joaca pe jos si in viteza daca vrei sa treci....tu ai trimis aici 6 oameni in fata a 8 oameni ai lui si ai jucat pe mingi lungi..adik ai pierdut 3 mijlocasi sarind peste faza de constructie..deci, aveai cam 3 oameni fata de 8 cat avea el.....cam previzibil, nu???
Dardare, ofensiv sau defensiv iti muta o parte din performanta jucatorilor in aparare sau atac dar scade acolo unde juca inainte.
Eu nu cred ca jocul asta are asa multe fineturi in el, pe langa matematica aia pura. Ce vreau sa spun e ca la un total identic pe linii, nu cred ca va castiga cel care a avut atacul mai mare sau nu va lua gol cel cu apararea mai mare.
Inca n-a reusit sa ma convinga de treaba asta jocul si o parere strict personala.
Last edited by mosmartin on Wed Nov 28, 2007 1:51 pm, edited 1 time in total.
cel mai bun sitem mi se pare 3-4-3 cu loveste si goneste.... eu joc 5-3-2 cu mingi lungi... simplul motiv e din cauza banilor(diferenta fiind f mica intre sisteme)...cele mai ieftine sisteme sunt 5-3-2 si 4-3-3...deci cam asta as recomanda juniorilor
la 5-3-2 1CB 1SW 1CF
la 4-3-3 1CB 1LF 1RF
la 3-4-3 1CM 1LF 1RF
la 4-4-2 1CB 1CM 1CF (tactica asta mi se pare cea mai scumpa si cea mai slaba)
la 5-4-1 1CB 1SW 1CM
deci, dupa mine, banii conduc si lumea spm ului si de aceea as alege oricand un 5-3-2 (mingi lungi sau zid defensiv) sau un 4-3-3(mingi lungi sau loveste si goneste)
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
nu cred ca exista cel mai bun sistem. asta tine de jucatorii pe care ii ai. fiecare sistem are si plusurile si minusurile lui. Altfel, am juca toti 343 sau 532 sau alt sistem care ar fi cel mai bun.
nu stiu, baieti, poate ca aveti dreptate... nu cred ca sunt in masura ca sa afirm "domnule, asta este cel mai bun sistem de joc", dar, in opinia mea, in cazul unui lot oarecum omogen (11 jucatori care dau aceleasi performante in joc) eu as merge pe 4 - 4 - 2, pase sau mingi lungi.