Evolutia managerilor romani in SP

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

be_best
Team President

Re: Evolutia managerilor romani in SP

Post by be_best »

Ms pt aprecieri dardar :wink: ! Dak era pt alta echipa stiu ca iti placea :lol:
Din pacate mi-am facut degeaba abonamentul ca de 2 luni sunt plecat din tara si voi rata inclusiv meciul asta. In plus nici nu fumez. Sper sa castigam oricum!!!!

PS craziest: ai un PM de 15 min
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

Putem incepe sarbatorile, sa punem sampania la rece :), noi recorduri in SP pentru managerii romani!

Vom avea un manager care castiga bonus in divizia A si in urmatorul sezon vor fi 3 romani in A:

BRAVO napoleonard!
BRAVO bizone!
BRAVO bunicutzu!
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
DoTy
Team President

Post by DoTy »

Pentru prima data se pare ca vom avea 3 romani lafel cum or sa aiba si cei din Cehia ! nu ne mai domina la nivelul diviziei A asta e bine ... dar Belgieni vor avea 4 echipe ... asta e rau :(
Image
Alcool
Assistant Manager

Post by Alcool »

DoTy wrote:Pentru prima data se pare ca vom avea 3 romani lafel cum or sa aiba si cei din Cehia ! nu ne mai domina la nivelul diviziei A asta e bine ... dar Belgieni vor avea 4 echipe ... asta e rau :(
asteptam sa vedem blaturile ... vedem care cui lasa meciul :twisted: :twisted: :twisted:
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

DoTy wrote:Pentru prima data se pare ca vom avea 3 romani lafel cum or sa aiba si cei din Cehia ! nu ne mai domina la nivelul diviziei A asta e bine ... dar Belgieni vor avea 4 echipe ... asta e rau :(
am mai avut 3 echipe sezonul trecut (25). din pacate insa, 2 au retrogradat. sa speram ca sezonul urmator ne vom bate la varf nu la coada.
napoleonard

Post by napoleonard »

cristalqw wrote:Putem incepe sarbatorile, sa punem sampania la rece :), noi recorduri in SP pentru managerii romani!

Vom avea un manager care castiga bonus in divizia A si in urmatorul sezon vor fi 3 romani in A:

BRAVO napoleonard!
BRAVO bizone!
BRAVO bunicutzu!
si toti 3 manageri sunt din Timisoara :D . cred ca asta e record la nivel de orase in SP. sunt curios ce oras a mai avut in A mai mult de 2 echipe
Image
dardar_3

Post by dardar_3 »

Si primitivus e tot din Timisoara mah napo :mrgreen: ?

Succes baieti! ;)
Diavolo
napoleonard

Post by napoleonard »

dardar_3 wrote:Si primitivus e tot din Timisoara mah napo :mrgreen: ?

Succes baieti! ;)
nu te-ai retras? :shock: ma bucur sa continui alaturi de noi :twisted: ...te asteptam in A (in cazul asta o sa atingem un nou record...la nr de sezoane in A :twisted: )
Image
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

Se incheie si sezonul 26! napoleonard - locul IV intre cele 16 din prima divizie - ne-a reprezentat foarte bine acolo sus si impreuna cu inca 2 echipe cu tricolor vor juca un nou sezon in A! Managerii romani s-au oprit in cupa SP in sferturi [Stiinta Craiova - D.2] si in semifinale [Diavolo - B.1]. Bravo lor!
Mult succes si bafta si sa ramaneti toate trei echipele in A cat mai mult timp, acolo unde lupta va fi dusa cu Cehia(4echipe), Belgia(3echipe), Slovacia si Marea Britanie cu cate 2echipe!!!

Iata pe scurt cifrele de promovare/retrogradare din divizii:

A/total echipe:16 - 1 ramane pe loc- 0 cad in B /scor: 0 la nivelul diviziei A
B/total echipe:48 - 2 urca in A - 2 raman pe loc- 2 cad in C /scor: 0 la nivelul diviziei B
C/total echipe:144 - 2 urca in B - 10 raman pe loc- 0 cad in D /scor: +2
D/total echipe:432 - 7 urca in C- 20 raman pe loc- 14 cad in E /scor: -7

Craciun fericit!

LA MULTI ANI! TOATE CELE BUNE IN 2009!
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
napoleonard

Post by napoleonard »

ne apropiem de jumatatea campionatului si in primele 7 echipe din A suntem 3 romani. sper ca la sfarsitul campionatului sa pot zice ca in primele 5 din A sunt 3 romani :wink: si mai sper ca sezonul asta sa facem eventul noi romanii (campionat + cupa). bafta
Image
Daimon

Post by Daimon »

trei romani din Timisoara !!!

dintre care doi au inceput "fotbalul" in acelasi loc !

eu ma astept ca pe viitor sa fim tot mai multi in A-B-C
Marinaru
Assistant Manager

Post by Marinaru »

3 echipe romanesti in A si toate 3 par sa se descurce bine. Bravo napoleonard, bizone si bunicutzu suntem mandri de voi.
@dardar am vazut ca ai postat ca atunci cand ai ocazia sa promovezi sa promovezi. Aici nu prea sunt de acord cu tine.
Sezonul trecut am fost pe locul 2 in H jumatate de campionat si la sfarsit avram GR de 57. Nu cred k ma descurcam in G, pun pariu ca luam bataie de nu ma vedeam si poate chiar retrogradam, asa ca m-am hotarat sa pierd meciurile punand jucatorii pe posturi total aiurea.(Portarul meu are deja 4 goluri, a facut si hattrick :lol: )
Sezonul asta sunt pe locul 1 doar cu victorii, deja am ajusc sa am 10000 de fani, bani de pe bilete iau chiar bine, am timp sa imi creasca si echipa pentru G.
Bafta tuturor!
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

S-a terminat campionatul sezonului 28 si Romania este in continuare bine reprezentata de managerii ei :

In divizia A au evoluat 4 (patru !!!) echipe cu manageri romani iar rezultatele sunt excelente : primele 2 locuri (napoleonard si bunicutzu), 2 golgeteri in primii 4, a treia echipa ia bonus (bizone e pe 5) - in cupa SP - runda 10 mai sunt 7 echipe (2 deja amintiti impreuna cu ad3llaid3, DoTy, marius_p, ady21, alex_raul7 si 7terry7 !

Din prima divizie cade echipa lui dardar, pe care o asteptam bineinteles inapoi dupa sezonul urmator !!!

Urmeaza si statisticile !!!

FELICITARI TUTUROR MANAGERILOR ROMANI si multe succese in continuare!!!
Last edited by cristalqw on Sat Apr 25, 2009 10:53 pm, edited 1 time in total.
www.invictawatch.com
bizone

Post by bizone »

cristalqw wrote: In divizia A au evoluat 4 (patru !!!) echipe cu manageri romani iar rezultatele sunt excelente : primele 2 locuri (napoleonard si bunicutzu), 2 golgeteri in primii 4, a treia echipa ia bonus (bizone e pe 5) - in cupa SP - runda 10 mai sunt 7 echipe (cei 3 deja amintiti impreuna cu DoTy, marius_p, ady21, alex_raul7 si 7terry7 !
Nu inteleg, din cei care i-ai amintit mai suntem doar 2, eu si bunicutzu. Napoleonard a preferat titlul in A :) L-ai uitat pe dardar, cel in plus este marius_p.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
DoTy
Team President

Post by DoTy »

Cu siguranta eu o sa ma bat pentru inca cateva victori :P sper sa numai dau de bunicutu asa rpd :))
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”