Din pacate mi-am facut degeaba abonamentul ca de 2 luni sunt plecat din tara si voi rata inclusiv meciul asta. In plus nici nu fumez. Sper sa castigam oricum!!!!
PS craziest: ai un PM de 15 min
Moderator: Romanian Moderators
asteptam sa vedem blaturile ... vedem care cui lasa meciulDoTy wrote:Pentru prima data se pare ca vom avea 3 romani lafel cum or sa aiba si cei din Cehia ! nu ne mai domina la nivelul diviziei A asta e bine ... dar Belgieni vor avea 4 echipe ... asta e rau
am mai avut 3 echipe sezonul trecut (25). din pacate insa, 2 au retrogradat. sa speram ca sezonul urmator ne vom bate la varf nu la coada.DoTy wrote:Pentru prima data se pare ca vom avea 3 romani lafel cum or sa aiba si cei din Cehia ! nu ne mai domina la nivelul diviziei A asta e bine ... dar Belgieni vor avea 4 echipe ... asta e rau
si toti 3 manageri sunt din Timisoaracristalqw wrote:Putem incepe sarbatorile, sa punem sampania la rece, noi recorduri in SP pentru managerii romani!
Vom avea un manager care castiga bonus in divizia A si in urmatorul sezon vor fi 3 romani in A:
BRAVO napoleonard!
BRAVO bizone!
BRAVO bunicutzu!
nu te-ai retras?dardar_3 wrote:Si primitivus e tot din Timisoara mah napo?
Succes baieti!
Nu inteleg, din cei care i-ai amintit mai suntem doar 2, eu si bunicutzu. Napoleonard a preferat titlul in Acristalqw wrote: In divizia A au evoluat 4 (patru !!!) echipe cu manageri romani iar rezultatele sunt excelente : primele 2 locuri (napoleonard si bunicutzu), 2 golgeteri in primii 4, a treia echipa ia bonus (bizone e pe 5) - in cupa SP - runda 10 mai sunt 7 echipe (cei 3 deja amintiti impreuna cu DoTy, marius_p, ady21, alex_raul7 si 7terry7 !