Poti sa imi dai mai multe detalii ? ... esti in retea ? ... ai proxy ? ... ai ip dinamic ?

Moderator: Romanian Moderators
performanta estimatad3m0nb0y wrote:thor...tu ce alegi la managment tool la selectie? performanta estimata, cea mai buna estimata, calitate sau cea mai buna performanta? care e selectia cea mai buna dintre astea patru... ms
asta-mi place la Soccer Project : -promptitudinea cu care se raspunde pe Forummariusluc wrote:Mi-am reinstalat Windows,donetfix si SPMT.Totul a fost OK pana am incercat sa intru.Dau user si parola si-mi raspunde :"utilizator incorect".DE CE?
Eu unul nu stiu de cemariusluc wrote:asta-mi place la Soccer Project : -promptitudinea cu care se raspunde pe Forummariusluc wrote:Mi-am reinstalat Windows,donetfix si SPMT.Totul a fost OK pana am incercat sa intru.Dau user si parola si-mi raspunde :"utilizator incorect".DE CE?![]()
Nu esti singurul care a patit asta ... sunt 2 motive ... nu se face conectare corespunzator la server ... nu se acceseaza corespunzator baza de date de la server.mariusluc wrote:Mi-am reinstalat Windows,donetfix si SPMT.Totul a fost OK pana am incercat sa intru.Dau user si parola si-mi raspunde :"utilizator incorect".DE CE?