Challenge international
Moderator: Romanian Moderators
Re: Challenge international
CYAN
Lista:
Romanian Team
1.Daniy_EL(AFC Ripensia Iasi)-D
2.Good Thor(FC Giulesti)-F
3.Mercury(FC. C.B.T)-F
4.vassia(Valontis)-E
5.djsasha(Ac.Parma)-E
6.Marius(Fotbal Club Steaua)-D
7.Budist(Budistii)-C
8.SpAiKeR(F.C. Slatina - VIP)-G
9.Aciduzzo(C.T.S.)-D
10.DonValentino(FC Steaua Valentino)-E
11.Radu(Ionut-Andrei)-G
12.nefas(White Power FC) [loc 1 in F.46]
13.Lyon(Karwol)
14.kaladze2mew[/quote]
Lista:
Romanian Team
1.Daniy_EL(AFC Ripensia Iasi)-D
2.Good Thor(FC Giulesti)-F
3.Mercury(FC. C.B.T)-F
4.vassia(Valontis)-E
5.djsasha(Ac.Parma)-E
6.Marius(Fotbal Club Steaua)-D
7.Budist(Budistii)-C
8.SpAiKeR(F.C. Slatina - VIP)-G
9.Aciduzzo(C.T.S.)-D
10.DonValentino(FC Steaua Valentino)-E
11.Radu(Ionut-Andrei)-G
12.nefas(White Power FC) [loc 1 in F.46]
13.Lyon(Karwol)
14.kaladze2mew[/quote]
-
- Team Board Member
Marsez si eu:
danbigplayer - Progresul Berceni.
Meciurile se pot aranja astfel, dupa criteriul valoric: nr.1 ca valoare din lista noastra cu nr.1 ca valoare din lista lor, nr2 la noi cu nr.2 la ei etc....cea mai simpla varianta de "imperechere" (?! suna ciudat nu? :
). Mi se pare normal ca cele mai bune echipe de la noi sa joace cu cele mai bune de la ei, pentru ca amicalul intertari sa aiba vreo semnificatie! N-ar avea nici un farmec daca 10 echipe din C si D ale noastre bat 10 echipe din F si G ale lor si vice-versa.... Trebuie sa fie aranjate meciuri (pe cat posibil) intre echipe cat mai apropiate ca valore (si implicit divizie) din cele doua tari.
Chiar daca va fi aproape imposibil sa se faca o departajare exacta intre (sa zicem) primele 5 echipe de la noi, eu cred ca e destul de buna si o departajare dupa divizii (de exemplu noi avem 10 echipe in C., si dintre ele nu se stie cate se vor inscrie dar in orice caz dintre astea zece se va face "capul' de lista, analog pentru diviziile D, E s.a.m.d. ; echipele din aceiasi divizie se pot departaja cel mai usor dupa locul locul in clasament actual sau....mai complicat dupa suma ratingurilor pe linii...daca userii respectivi sunt dispusi sa joace cu prima echipa ??!!, ar trebui stabilit asta dinainte!).
danbigplayer - Progresul Berceni.
Meciurile se pot aranja astfel, dupa criteriul valoric: nr.1 ca valoare din lista noastra cu nr.1 ca valoare din lista lor, nr2 la noi cu nr.2 la ei etc....cea mai simpla varianta de "imperechere" (?! suna ciudat nu? :

Chiar daca va fi aproape imposibil sa se faca o departajare exacta intre (sa zicem) primele 5 echipe de la noi, eu cred ca e destul de buna si o departajare dupa divizii (de exemplu noi avem 10 echipe in C., si dintre ele nu se stie cate se vor inscrie dar in orice caz dintre astea zece se va face "capul' de lista, analog pentru diviziile D, E s.a.m.d. ; echipele din aceiasi divizie se pot departaja cel mai usor dupa locul locul in clasament actual sau....mai complicat dupa suma ratingurilor pe linii...daca userii respectivi sunt dispusi sa joace cu prima echipa ??!!, ar trebui stabilit asta dinainte!).
-
- Member of the Soccer Project Association
dane, dar nu e ciudat ceea ce spui tu
in hattrick in fiecare sfarsit de sezon se da o trântă de asta cu o tara si se ia ca principiu: cel mai bun de la noi vs cel mai bun de la ei etc

S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
-
- Member of the Soccer Project Association
chiar daca am furat-o in CL parca m-as mai risca odata

***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
-
- Team Board Member
Pai daca are cineva timp suficient si cunostiintele necesare (limba si persoane de contact) HAI S-O FACEM SI PE ASTA!
Aciduzzo deja a deschis lista noastra. Ar mai trebui anuntati si viitori nostri adversari despre intentia noastra
)...nu de alta dar le trebuie si lor ceva timp sa-si faca lista lor. Si mai trebuie fixata si data (sau datele...intervalul, ceva acolo, cateva zile) de desfasurare a meciurilor...
Aciduzzo deja a deschis lista noastra. Ar mai trebui anuntati si viitori nostri adversari despre intentia noastra

-
- Team Board Member
Misto de tot faza asta!.....din pacate mie TOATE mesajele imi apar ca fiind scrise in 24.09.2005 (cred ca e vreo eroare de la setari, numai ca singur, eu nu reusesc sa-i dau de cap)budist wrote:topicul asta e mort de vreo 6 luni, deoarece intre timp a aparut CL si UEFA

Totusi nu cred ca ideea este rea.... daca sunt amatori. Ar trebui sa foe macar 15-20 useri interesati. Poate se va organiza meciul asta "intertari" dupa ce se ajunge in fazele superioare ale CHL si UEFA. S-ar putea juca toate meciurile intr-o sambata (sa zicem) si nu ar incarca prea mult programul participantilor. ramane de vazut!