Champions League editia a 2a-calificari
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Sincer sa fiu atat timp cat CL nu e o competitie interna nu prea ai ce face.
De exemplu in cupa daca iei rosu esti suspendat pentru urmatol meci de cupa.Dar aici cred ca ar fi mult prea complicat,mai ales ca e aranjat prin amicale.
Plus ca developerii au spus ca accidentarile nu sunt afectate de agresivitate,iar oricum daca iei rosu iti sunt afectata in primul rand ratingurile echipei tale.
Nu ar fi o idee rea sa se tine cont si de cartonasele galbene sau rosii dar in momentul actual e mult pream multa bataie de cap.
De exemplu in cupa daca iei rosu esti suspendat pentru urmatol meci de cupa.Dar aici cred ca ar fi mult prea complicat,mai ales ca e aranjat prin amicale.
Plus ca developerii au spus ca accidentarile nu sunt afectate de agresivitate,iar oricum daca iei rosu iti sunt afectata in primul rand ratingurile echipei tale.
Nu ar fi o idee rea sa se tine cont si de cartonasele galbene sau rosii dar in momentul actual e mult pream multa bataie de cap.
daca faceti grupe de 4 echipe sa se stabileasca un manager care sa organizeze o cupa amicala si sa invite ceilalti membrii din grupa. asa avem toate regulile valabile dar se complica un pic pt ca se joaca 1 meci in plus ( intre primele 2 din grupa, meci care nu e necesar ).
e doar o idee
e doar o idee

In fiecare zi joc sah cu destinul : eu mut o piesa alba, el una neagra.
-
Pai "calca adversarii pe gat",sau ii "urca pe garduri"...sau inspirat de la baietii nostri din Iasi.
Adevarul e ca nici in fotbalul real eu persoanla nu pun pret pe agresivitate.Adica sunt in fotbalul real cei care sunt mai nervosi de obicei sunt si aia mai slabi.Agresivitate sporita gasesti mai mult in campionatele judetene decat in fotbalul de performanta.
Adevarul e ca nici in fotbalul real eu persoanla nu pun pret pe agresivitate.Adica sunt in fotbalul real cei care sunt mai nervosi de obicei sunt si aia mai slabi.Agresivitate sporita gasesti mai mult in campionatele judetene decat in fotbalul de performanta.
agresivitate = probleme si nu avantaj (pe individual)budist wrote:cica agresivitatea jucatorul nu afecteaza calitatea globala... ma intreb pana la urma la ce sunt buni cei cu agresivitate mare
e clar ca agresivitatea mare e un dejavantaj, iti ia cartoane mult mai usor si daca ai mai multi in echipa cu agresivitate ridicata e indicat ca mai scazi cateva procente fata de cum planuiai sa setezi agresivitatea echipei in fc de arbitru. altfel te risti la galbene si rosi cu gramada.
ma feresc sa aduc juc cu agresivitate mare la echipa ca de draku

din cauza la 2 ,3 jucatori mereu imi tr fundu` cand setez agresiviatea echipei pe nivel mai ridicat:((
-
Eu nu ma feresc de agresivitate ... in primele 2 sezoane setam agresivitatea in functie de arbitru, acum (sezonul trecut si sezonul curent) setez agresivitatea la maxim !!!
De ce setez agresivitatea la maxim ? Cu exceptia dezavantajului de a lua galbene si rosii ... jucatorii mei castiga mingile importante care pot ajuta la castigarea meciurilor
... si alt motiv este ca am un lot mare (35 de jucatori + 1 jucator) asa ca am de unde alege jucatori in caz ca am jucatori suspendati
... si uite asa am format o echipa foarte accesibila ... in loc sa am 11 jucatori buni am cam 18-24 jucatori buni (in functie de moral) pentru titularizare 
De ce setez agresivitatea la maxim ? Cu exceptia dezavantajului de a lua galbene si rosii ... jucatorii mei castiga mingile importante care pot ajuta la castigarea meciurilor

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
-
Atentie echipelor participante in Champions League...
Aici gasiti programul meciurilor cat si adversarele din primele tururi:
http://members.cox.net/shawnrs21/SPCL/
Dupa ce ati intrat acolo,intrati pe schedule si va veti afla adversarele.
Aici gasiti programul meciurilor cat si adversarele din primele tururi:
http://members.cox.net/shawnrs21/SPCL/
Dupa ce ati intrat acolo,intrati pe schedule si va veti afla adversarele.
-
... dupa ce criterii s-au ales echipele ... ca io am cam lipsit un sezon si nu stiu .... 

***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
-
.... prea multe pagini .... daca imi zice cineva pe scurt i bine daca nu iar i bine ... oricum succes reprezentntilorMarius wrote:oho, habar nu ai ce discutii aprinse au fost, lungi si uneori intepatoare. vezi topic-urile si poll-urile despre SP Champions League.

PS mi-as fi dorit sa joc si io da inca nu am echipa in forma necesara

***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *