Cupa Uefa - Coordonatori

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

pasho
Assistant Manager

Post by pasho »

Good Thor wrote:Stai sa intocmesc listele ... in caz ca am mai mult de 18 reprezentanti va exista niste meciuri eliminatorii ... tur si retur 8)
adica fara turneu ...nasolic..nasolic rau de mine..

pai ce e nasolica e ca la budist in cupa desi am primit invitatie nu am fst acas 2 zile si nu am intrat :( si am pierdut locul :( asadar nu am participat in cupa iar in cupa lui accidutzo am iesit in turul 2 (2-2 acas 1-1 in deplasare asadar nu ai cum sa ma vezi si pe mine, nu zic ca sunt bun dar merita sa incerc sa joc macar un baraj , si poate ca mine mai sunt cativa ...dar..ok tu esti coordonatorul , tu iei deciziile ..
Sezonul 9 - schimbam echipa, D-zeu cu mila!!!!
Sezonul 8 - locul 4 în divizia F.197.
Sezonul 7 - locul 2 în divizia G.591
Sezonul 6 - primele 3 meciuri in G.591

AM VAZUT TOTUL SI IMI DORESC NEANTUL!
Good Thor
Member of the Soccer Project Association

Post by Good Thor »

Stai asa ... nu esti exclus ... vezi ca am deschis un thread la Amicale/Cupe Amicale (ro) ... se numeste Drumul Catre UEFA Cup - Inscrieri ... te poti inscrie fara nici o problema :lol:

Si in caz ca vor fi mai mult de 18 pretendenti voi organiza o faza unde vor fi numa meciuri eliminatorii tur si retur 8)

Deci ai o sansa :oops: ... dar vezi sa fii prezent atunci altfel nu iti voi mai acorda inca sansa ... politica turneului meu va fi TOLERANTA ZERO ... deci cine nu respecta regulile de participare va fi OUT :!:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
pasho
Assistant Manager

Post by pasho »

got the point :P 10x

thor tata budist ...:(...:(...:(...:( stiu ca nu e aici locul dar trebuia sa spun ca acu am aflat mi-au sters conturile din dt un an si ceva de munca :(((((((((((( ma .....pe el de darkthrone :( desi mai tineam dor 3 conturi pp mi le-au sters si pe alea :( ce kkt ......un an si cateva luni :((((((((((
Sezonul 9 - schimbam echipa, D-zeu cu mila!!!!
Sezonul 8 - locul 4 în divizia F.197.
Sezonul 7 - locul 2 în divizia G.591
Sezonul 6 - primele 3 meciuri in G.591

AM VAZUT TOTUL SI IMI DORESC NEANTUL!
aciduzzo

Post by aciduzzo »

Good Thor wrote:18 reprezentanti :?: ... Esti sigur :?::lol:

Pai vroiam sa organizez un turneu cu cel putin 32 de cluburi... in caz ca sunt mai multi doritori faceam o faza preliminara in asa fel incat sa fie la final 32 de echipe pe urma faceam 8 grupe finale cei care se clasau in primele 3 locuri aia erau reprezentatii ... adica 24 reprezentanti sau altfel cei care se clasau pe primele 2 locuri in grupe aia erau reprezentantii ... adica 16 reprezentanti.

:roll: ... daca 18 trebuie sa trimitem ... va urma faza "sansa a-2-a" de unde putem sa scapam de 6 conform exemplui 1 sau plusam cu 2 conform exemplului 2 :idea:

In caz ca nu avem timp ... ma voi uita in Cupa Romaniei si Cupa Prieteniei si voi selectiona de acolo cei 18 reprezentanti ... dar faza este daca doresc sa participe in UEFA Cup :!:
Daca vrei sa iei din cupele noastre ,corect ar fi sa stabiliti amandoi(tu si danyi_el) acum cate vor merge dintr-o parte si cate dintr-o alta nu dupa.
Altfel poti fi acuzat de favoritism intr-o parte sau alta.
Good Thor

Post by Good Thor »

Nici o problema ... voi lua simplu 9 de la Cupa Romaniei si 9 de la Cupa Prieteniei ... chestia este ca nu stiu cati vor dori sa participe :shock:
Last edited by Good Thor on Fri Oct 28, 2005 6:08 am, edited 1 time in total.
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

hopa, haideti ca sunt pe faza. din pacate numai dimineata si seara...
anyway, 18 echipe romanesti in UefaCup? :shock: asa multe? ok, atunci.
@colaboratorului meu, Thor: eu stiu daca mai avem timp de o runda de cupa amicala... si in plus de asta oamenii nu stiu si are sa iasa balamuc!
deci, ramane sa ne axam pentru inceput pe cupele lui acid si budist. sper sa nu se supere cei care sunt pe dinafara, dar ne-au luat si pe noi ca din oala :(

@all: acu, sa inteleg si eu, 18 echipe vor juca in uefa indiferent de divizie sau este acea restrictie A,B,C pentru CL si restu pentru Uefa? ca daca e cu restrictie mi-e teama ca va trebui ca noi doi Thor sa trecem la scanat ceva echipe :twisted: :twisted: :twisted:
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
danbigplayer
Team Board Member

Post by danbigplayer »

Daniy_EL wrote: @all: acu, sa inteleg si eu, 18 echipe vor juca in uefa indiferent de divizie sau este acea restrictie A,B,C pentru CL si restu pentru Uefa? ca daca e cu restrictie mi-e teama ca va trebui ca noi doi Thor sa trecem la scanat ceva echipe :twisted: :twisted: :twisted:
Man...nu e restrictie A,B,C pentru Ch.L., restrictia e pentru uefa: maxim divizia D. !!!
Good Thor

Post by Good Thor »

Asa este ... are dreptate danbigplayer 8)
Daniy_EL

Post by Daniy_EL »

inseamna ca atunci scanam echipele din D si E (cu prioritate) si le trimitem mesaje sa posteze pe forum. daca nu vor posta le vom lua pe restul...
oricum, inscrierile raman valabile!

aaa, si inca ceva: sa intre careva pe... topicul respectiv si sa intrebe care e treaba cu echipele ce vor promova la sfarsitul acestui sezon in C! se pot inscrie sau nu?
S3: 2 in F.230 ||S4: 10 in E.77 ||S5: 3 in E.77
S6: 1 in E.77 ||S7: 1 in D.26 ||S8: 2 in C.9
S9: primu roman in B: 13 in B.3
S10: 7 in C.7 || S11: 5 in C.7 ||S12: 15 in C.7
S13: 7 in D.20 ||S14: 15 in D.20 ||S15: 1 in E.59
cretzu

Post by cretzu »

... sa vedem ce-o sa raspunda ca l-am mai intrebat odata ceva ... si nu mi-a raspuns nici acum .... oricum nu prea stie engleza ... da se chinuie ..
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
Good Thor

Post by Good Thor »

Oki ... Sa ne anunti cand afli ceva ... Da nu poti sa intrebi pe altcineva :?: Sunt o gramada de organizatori pe acolo 8)
aciduzzo

Post by aciduzzo »

cretzu wrote:... sa vedem ce-o sa raspunda ca l-am mai intrebat odata ceva ... si nu mi-a raspuns nici acum .... oricum nu prea stie engleza ... da se chinuie ..

Pai poate stie franceza macar :) moment in care intra in scena danyi_el.
cretzu

Post by cretzu »

... mah da desteptul ala ce se ocupa de UEFA i dobitoc rau .... i -am scris pe forumu ala pe care el l-o facut ... si el in loc sa raspunda, cum ar trebui sa o faca un bun organizator, imi sterge topicu si nici nu raspunde in alt loc ... da si forumu ala i varza ... am fost primul ... singurul ce a postat pe el ... poate din cauza asta mi-a sters topicu ... ca am scris pe forumu lui ... in fine daca i al lui sa si-l tina :P :P :P :roll: :wink:
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
Good Thor

Post by Good Thor »

Naspa ... acu' stau si ma intreb mai jucam in UEFA Cup ?

PS: Daca ala este neserios hai sa facem noi UEFA Cup :shock:
aciduzzo

Post by aciduzzo »

Buna idee.Probabil noi am face treaba mai buna ca ei...
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”