salut

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Post by kennyanu »

rood....F.E.A.R. avea ceva cu mine in special. deoacere eu vreau jocul cat mai corect. si nu conteaza cine face manevre...dak il vad...al meu e. asa va sfatuiesc sa faceti si voi dak vreti un joc normal...si corect
Revenit :)
Xardas_HD
Groundsman

Post by Xardas_HD »

sharky1990 wrote:apropo uitanduma la echipa lui Xardas_HD am observat o chesti ce nu mi se pare tocmai in regula :) ...acest manager Xardas_HD are in lutima vreme cate 3-4 meciuri amicale pe zi cu aceiasi echipa :x ...acea echipa nu are angajat nici macar antrenor, ea este inregistrata din data de 25 mai 2007 iar din data de 26 mai 2007 acest Xardas_HD are zilnic cate 3-4amicale.....chiar si numele echipei este asemanator cu nikul echipa numinduse "sporting_HD"....eu cred ca aceaste 2 echipe sunt conduse de acelasi manager care intentioneaza sai creasca spiritul echipe si satisfacti fanilor cu una din echpe sacrificando pe cealalta :twisted:

deci treba e clara...trebuie banat 8) :lol: :wink: .....aja ca sa baieti sa cam dus competitia de care vorbeati voi mai sus :lol: :lol: :lol:
destul de corect cu o singura clarificare. echipa aia ma ajuta pe mine i asa... dar nu i a mea. l-am rugat pe unul sa-si faca echipa deci.... daca i ilegal... asta e ... dar nu se verifica ip-urile?
unicool

Post by unicool »

dar nu se verifica ip-urile?
ba da se verifica si ip-urile,dar foarte bine puteai sa o faci de la un net cafe.asa ca nu sunt relevante ip-urile in cazul asta.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Xardas_HD
Groundsman

Post by Xardas_HD »

naspa atucni.. ce trebuie sa fac? sa-i zic sa joace si el?altfel cum arat ca nu i a mea?
unicool

Post by unicool »

Xardas_HD wrote:naspa atucni.. ce trebuie sa fac? sa-i zic sa joace si el?altfel cum arat ca nu i a mea?
cred ca e deja prea tarziu.un raport in ceea ce te priveste a fost facut catre serifii jocului si nu mai poate fi retras.daca vei fi banat iti recomand sa iti faci alta echipa si sa joci curat...transparent astfel incat sa nu lasi loc de suspiciuni.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Xardas_HD
Groundsman

Post by Xardas_HD »

pai si cand au de gand sa ma baneze?
unicool

Post by unicool »

Xardas_HD wrote:pai si cand au de gand sa ma baneze?
dupa ce vor citi raportul facut.zilele astea cel tarziu.exista si posibilitatea sa nu te baneze desi nu cred ca e cazul.
Xardas_HD
Groundsman

Post by Xardas_HD »

nu ar fi o problema.. chiar nu stiam ca nu e voie. dar si daca ma baneaza o iau de la inceput...daca nu ma baneaza si mai bine.. imi cer sincer scuze fatza de voi totzi.. nu am vrut sa-mi fac nici calitate nici satisfactia suporterilor ca erau deja 100 %.. pur si simplu am vrut sa joc amicale
bunicutzu

Post by bunicutzu »

amicale gasesti nu e problema (mai ales daca le dai pe ceva zile inainte ca sa poata vedea omul invitatia cand intra). poti folosi si pool-ul daca altfel nu iti merge. dar nu e normal sa joci o gramada de amicale cu aceeasi echipa fantoma pentru ca primesti foloase necuvenite (creste baza fanilor la fiecare amical, creste moralul jucatorilor, castigi niste bani din aceste amicale ... samd).
imagineaza-ti ca fiecare am avea cate o echipa de asta cu care sa jucam cu jucatorii slabi sa le crestem moralul. ar fi 70.000 de echipe dintre care numai 35000 pe bune. nu ti se pare aiurea? si noi intre noi am juca doar meciurile oficiale. ti se pare normal? serverele ar fi mega incarcate degeaba samd.
rood
Team President

Post by rood »

Ok...citeste bine ce scriu baietii astia aici, ca stiu ce zic...iar treaba cu amicalele e ff adevarata. Acu' poti lua parta buna a lucrurilor. Daca te baneaza, esti la inceput si nu pierzi mare lucru. O iei de la inceput curat si ferice!
Tata, daca vrei amicale trimite mie invitatii. Eu le accept cu placere Oricand am o data libera. :wink:
Sau daca vrei sa fii abil trimite invitatii la echipe nou formate. Acolo din 10 invitatii trimise, 6-7 sant acceptate.
Altfel nu-s de acord cu ce ai facut.

In alta ordine e idei ca sa nu deschid un topic nou.
Este un bou care a inceput sa ma scoata din sarite. A fost asa.Acu fo luna am gasit o cupa pe "open" cu subscriptia 200000 parca. Erau inscrise 3 echipe din H. Normal ca am intrat si eu a 4 echipa. Si tot normal...am castigat cupa. Well, ieri ma trezesc cu o noua invitatie la o cupa de 32 si taxa 50000. Si imediat dupa (la un minut cred), un mesaj in care jigodia asta de organizator ma injura bine intr-o engleza aproximativa cum ca i-am "furat" o cupa deja si ca sa nu fac subscribe la asta. El zicea ca m-a pus pe lista de contacte din greseala, sau ca a uitat sa ma stearga...nu am inteles prea bine.
Eu m-am hotarat sa ma bag in cupa aia doar ca sa il scot din sarite.
Ma mananca degetele sa-i transmit si eu un mesaj "serios" in engleza dar nu gasesc ca e prea etic. Pare un plod...pt ca la o ora dupa imi transmite o invitatie la un meci amical si apoi inca unul in care spune ca o sa-mi faca el ceva cu cupa aia...ma rog, am priceput eu. :twisted: :twisted: :twisted:
Tre sa fac ceva, daca continua sa ma injure ...nu suport asta. Buton de ignore nu este. :)

Sfaturi!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
kennyanu

Post by kennyanu »

fa un cheat report. serifi il vor avertiza....dak va continua va fi banat
Revenit :)
warchilde

Post by warchilde »

si dupa ce faci cheat report....bate-l si in cupa si in amical....sa se invete minte sa se mai puna cu romanii :twisted: :twisted: :twisted:
unicool

Post by unicool »

warchilde wrote:si dupa ce faci cheat report....bate-l si in cupa si in amical....sa se invete minte sa se mai puna cu romanii :twisted: :twisted: :twisted:
dar rood are steagul canadei la manager. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si apoi inca unul in care spune ca o sa-mi faca el ceva cu cupa aia...ma rog, am priceput eu
poate sa o anuleze sau sa invite un manager mai tare sa va rupa pe toti si sa castige cupa la pas.
Last edited by unicool on Thu Jun 07, 2007 12:48 pm, edited 1 time in total.
warchilde

Post by warchilde »

shtiu...dar ce conteaza? tot roman e....sa-l invete minte pe ala....acum caterinca ar fi sa fie si ala tot roman :lol: :lol: :lol: :lol:
unicool

Post by unicool »

warchilde wrote:shtiu...dar ce conteaza? tot roman e....sa-l invete minte pe ala....acum caterinca ar fi sa fie si ala tot roman :lol: :lol: :lol: :lol:
si sa aiba steagul canadei la manager?si rood sa isi dea seama ca de fapt e vecinul de peste drum. :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”