nu-l schimba.trimite-l la cursuri.sircos wrote:dupa ce mi-a adus 4 jucatori consecutivi de la academie, coordonatorul de tineret mi-a scazut la calitate la 97%. ar fi cazul sa-l schimb ?
Scoala de tineret :(
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
nu va stresati .. io probabil ca am fost cel mai ghinionist ... aveam un antrenor de tineret BELGIAN ... o adus jucatori bun ... care acuma or ajuns chiar foarte buni .. i-ar la un moment dat mi-o dat trei SW consecutivi ... apoi am pus un roman ala mi-o dat 1 SW .... un rateu .. apoi un RB apoi iara un SW .. si amu nu-l mai schimb bag picioru ca vad ca numa de deastea am parte .. dade a veni si o perioada mai buna si al mine
... si cand ma gandesc ca cam orice jucator de 17 ani in afar de SW il dai peste 2 milioane ... si eu am primit 5 SW si un rateu
.... ce pierdere in ultimi 7 jucatori 

''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
stiu ca s-a mai vb pa tema asta, da' oricum....in legatura cu junioru' si pa ce pozitie iti vine....e primu care imi vine, asa ca nu pot sa generalizez...e un RF si coincidenta face ca am ofertat un RF acu fro 2 zile....era singuru jucator pe care-l ofertasem....stiu ca multi au spus ca asta influenteaza postu pe care o sa vina urmatoru junior....nu am facut intentionat treaba asta, da' pare-se ca a iesit bine...aveam nevoie....e drept ca asta o sa fie gata de-abia peste fro 3 sezoane, da macar n-am primit un SW....
...

Exista si reversul la ce spui tu lavrop.
Toti care au primit SW de la tineret sant sigur ca nu aveau oferta pusa pt SW.
Marea majoritate ,cred, ca incercau sa oferteze posturile importante sau deficitare din echipa.
Am avut un caz cu un amic manager care imi spunea ca el nu o sa vanda nici un junior pana nu-l vede la max. Well , primul venit a fost un SW 98% agress.
.L-a scos la vanzare imediat cu 10000. Parerea mea e ca nu primeste nimic pe el.
Edit: @Carly...eu daca primesc 5 SW si un rateu la rand...ma las de SP. Iti spun sincer, ai nervi tari de tot!
Toti care au primit SW de la tineret sant sigur ca nu aveau oferta pusa pt SW.

Am avut un caz cu un amic manager care imi spunea ca el nu o sa vanda nici un junior pana nu-l vede la max. Well , primul venit a fost un SW 98% agress.

.L-a scos la vanzare imediat cu 10000. Parerea mea e ca nu primeste nimic pe el.
Edit: @Carly...eu daca primesc 5 SW si un rateu la rand...ma las de SP. Iti spun sincer, ai nervi tari de tot!

It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
asa e. doar ca ce vroiam sa spun e ca in momentu in care mi-a venit juniorul aveam o singura oferta facuta si exact pe pozitia juniorului. ma gandeam ca poate n-ar fi rau ca si Carly sa incerce o treaba de genu' asta....incercarea moarte n-are si oricum mai rau decat sa-i vina iar un SW nu creca poa' sa sa-ntample....de fapt sa nu-i vina niciunu
... a fost doar o observatie...

rood wrote:Exista si reversul la ce spui tu lavrop.
Toti care au primit SW de la tineret sant sigur ca nu aveau oferta pusa pt SW.Marea majoritate ,cred, ca incercau sa oferteze posturile importante sau deficitare din echipa.
Am avut un caz cu un amic manager care imi spunea ca el nu o sa vanda nici un junior pana nu-l vede la max. Well , primul venit a fost un SW 98% agress.![]()
mda .. sa nu uitam eroare de acum 4 zile cand am dat oferta in loc de 950k 9,5M ..... acolo chiar am avut nervi tari .. si cand am primit mail de la ceva admin .. ca nu o sa iau ban ... da nici bani inapoi nu mii mai primesc .... poate de aceeas joc un am SP si is numa in G

''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''