nu te uita la calitatea echipei mai.uita-te la jucatori la notele scoase de jucatori si totalul pe linii scos de echipe.categoric reesing genk e mai buna.e mai bun krcgenk si decat mine dar decat unul din H.mai trebuie sa te aprofundezi in tainele SP si apoi o sa iti dai seama de ce zic eu aici.nu mi-o lua in nume de rau,dar mai ai de invatat despre SP.Faur wrote:Pai hai sa vedem !Compara echipa asta cu echipa asta.Spawn_9 wrote:Cred ca vorbesti despre managerul Chessmaster care are o echipa destul de slaba... cel mai bun jucator este de 81%.. nush de unde ai luato ca are echipa mai buna decat cei din A.. eu zic ca el cu echipa aia nu face fata in E .. nici chair in unele F nu cred..asa ca..Faur wrote:La mine in liga este o chestie tare ciudata...Cel care este pe primul loc in liga mea..(H)este mai bun ca si cei care sunt pe ultimele locuri din AAtunci ala ce draq cauta in H?
Sa vedem care e mai buna.Diferenta e ca una este A si cealalta in H.
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Team President
Nu.Inteleg ce zici.Dar totusi e cat de cat mica diferenta dintre cele doua echipe si totusi una se afla in A si cealalta in Hunicool wrote:nu te uita la calitatea echipei mai.uita-te la jucatori la notele scoase de jucatori si totalul pe linii scos de echipe.categoric reesing genk e mai buna.e mai bun krcgenk si decat mine dar decat unul din H.mai trebuie sa te aprofundezi in tainele SP si apoi o sa iti dai seama de ce zic eu aici.nu mi-o lua in nume de rau,dar mai ai de invatat despre SP.Faur wrote:Pai hai sa vedem !Compara echipa asta cu echipa asta.Spawn_9 wrote: Cred ca vorbesti despre managerul Chessmaster care are o echipa destul de slaba... cel mai bun jucator este de 81%.. nush de unde ai luato ca are echipa mai buna decat cei din A.. eu zic ca el cu echipa aia nu face fata in E .. nici chair in unele F nu cred..asa ca..
Sa vedem care e mai buna.Diferenta e ca una este A si cealalta in H.

-
diferenta e foarte mare Faur. In timp ce KrcGenk are media celor 11 titulari pe la 85% sau mai mult, al tau din H are 75 sau pe acolo. diferenta enorma!! cum a zis careva, al tau scoate 102 suma liniilor, eu scot 124 si totusi nu am ce ma compara cu KrcGenk care a scos la ultimul meci 130 si a avut 7 jucatori cu note peste 70 si restul nu au scos sub 67.
edit:
cel mai bun 11 al celui din H are media 76,72
cel mai bun 11 al celui din A are media 88,45
edit:
cel mai bun 11 al celui din H are media 76,72
cel mai bun 11 al celui din A are media 88,45
-
Daca e dupa cum spui tu faur atunci ala e mai bun shi decat mine ca eu am 72% calitatea echipei.
Diferenta este enorma. Pana acum cred ca trebuia sa stii ca aceasta calitate a echipei exprimata in procente nu conteaza absolut deloc in acest joc.
PS.: Bunicutzu-> eu am recordul meu pe linii la 130, deci cred ca faceam un egal cu KrcGenk.

Diferenta este enorma. Pana acum cred ca trebuia sa stii ca aceasta calitate a echipei exprimata in procente nu conteaza absolut deloc in acest joc.
PS.: Bunicutzu-> eu am recordul meu pe linii la 130, deci cred ca faceam un egal cu KrcGenk.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Locul 5 in C3...as fi fost cel putin un loc mai sus daca nu m-ar fi preocupat si Cupa, unde in ultima etapa am scos un manager din B, cu 2-1 acasa, ca tot se laudau unii ca prin meciuri amicale au invins cu 12-1 echipe de prin nush ce divizii. Urmatorul meci in Cupa il am la FEPA , unde va fi destul de greu de castigat, dar speram.
Manager al echipei BalerinuL ... !!!
-
- Team Board Member
nu esti singurul man...eu azi mi-am luat o infragere, scor 2-1, din cauza mijlocului...cred...am folosit 4-3-3, cu un mijlocas dreapta tanar, 19 ani. am jucat cu o echipa foarte slaba si din pacate mi-am luat-o...asta e...o alta greseala...sper sa nu mai repet si sa raman in Fsircos wrote:Cum merge campionatul ? Prost
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol

S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!