nu-i banatbizone wrote:eu totusi cred ca-i banat

Moderator: Romanian Moderators
nu-i banatbizone wrote:eu totusi cred ca-i banat
nu se va intampla asa, pentru ca eu maine voi folosi echipa a doua si daca nu va interveni vreun random sigur voi lua bataie, mai ales ca voi evolua contra lui SAT si la el acasa. Cred ca mai sezonul asta va reusi ceva performante apoi o va lua rau de tot la vel.bunicutzu wrote:L-am batut pe FrrFrr jucand cu cateva rezerve. inca vreo 2 zile si iese din schema, am avut ghinion sa pic cu el cand inca mai avea ceva echipa.
Toate echipele romanesti din A au castigat in primul meci, sper sa o tinem asa toata saptamana. Hai Romania!
sulica wrote:Salut tuturor!
Felicitari tuturor celor care au reusit sa ajunga in diviziile superioare in jocul asta care are 3 ingrediente mari: matematica, noroc si un pic de spirit de businessman.
N-am mai scris pe forum decat o data atunci cand m-am inscris la o cupa amicala (carpati) si radea cineva de numele meu...
Am o echipa de babalici, nu am bani si nu am avut niciodata mai mult de 7 - 8 M ... iar cand vorbiti de 48 M ... dar am ajuns in B1 (asta a fost si target-ul meu de la inceput)
Am avut noroc. In primul meci am jucat cu unu care nu mai intrase de 2 sapt. si maine joc cu simpsonii. Ala e nebun, are cea mai tare echipa (cel putin de baza) din B1, a castigat SP cup si totusi a pierdut primul meci cu 4-0... cum naiba... sa joci cu rezervele ... dar am rezolvat MISTERUL .... a jucat numai cu simpsonii... toti fraierii aia pe care i-a folosit ii cheama simpson. NUMELE LOR - nu porecle. E nebun!!
.... cum sa il fac pe Bart sa joace tot cu fratii lui ?... ca de nu. Daca joaca tot cu simpsonii
o sa-mi inramez si eu clasamentul dupa 2 etape (vad ca se practica)
succes colegului "dardar_3" care e mai vechi si mai experimentat in joc