daca nu aveam 3 oameni de baza accidentati, sigur treceam si de aceasta runda.
asa, sa vedem.... o sa joc cu ei obositi. totusi, tare mult as vrea sa-l bat pe dilleke
EDIT: am parasit cupa. am fost invis cu 5-4 la penalty-uri.
au ramas doar 5 romani in cupa! iar ru sunt printre acestia!!!!!! yupiiiii!!! victorie fenomenala cu 4-3!!!! urmatorul meci e ffff greu, am 2 indisponibili. sanse de ajungere in saisprezecimi sunt minime (15%). succes celorlalti romani!!
nihilist wrote:au ramas doar 5 romani in cupa! iar ru sunt printre acestia!!!!!! yupiiiii!!! victorie fenomenala cu 4-3!!!! urmatorul meci e ffff greu, am 2 indisponibili. sanse de ajungere in saisprezecimi sunt minime (15%). succes celorlalti romani!!
Dar stim cu totii ca nu e meritul tau.
Abia din sezonul viitor va incepe sa fie meritul tau.
DoTy wrote:dc nu e meritu lui ... al cui sa fie si dc?
Sa zicem doar ca a primit cadou echipa si acum se lauda cu ea.
Exact cum ma asteptam.
eu am condus aceasta echipa tot sezonul! e clar?(si o jumate din sez trecut)! si mi-am indeplinit obiectivele pt. acest sezon. locul 3 (deja asigurat) si o evolutie exceptionala in cupa si cresterea bugetului. nu altcineva ci eu am asezat echipa in teren asa cum e ea. nu ma laud cu echipa, nu ma laud cu nimic. si daca ar fi ceva cu ce sa ma laud e faptul ca am folosit o tactica ffffff buna. si nimeni altcineva n-a facut asta decat eu(ma refer la tactica echipei FC U.Craiova). asa ca meri in.....si taci draq din gura ca esti offtopic. ete n-a ca eu is inca in cupa si tu nu
mah desteptule....adik nu e meritu lu rednic ca a castigat anu trecut campionatu, ca deh, deja avea echipa facuta, nu? lol
DoTy wrote:dc nu e meritu lui ... al cui sa fie si dc?
Sa zicem doar ca a primit cadou echipa si acum se lauda cu ea.
Exact cum ma asteptam.
eu am condus aceasta echipa tot sezonul! e clar?(si o jumate din sez trecut)! si mi-am indeplinit obiectivele pt. acest sezon. locul 3 (deja asigurat) si o evolutie exceptionala in cupa si cresterea bugetului. nu altcineva ci eu am asezat echipa in teren asa cum e ea. nu ma laud cu echipa, nu ma laud cu nimic. si daca ar fi ceva cu ce sa ma laud e faptul ca am folosit o tactica ffffff buna. si nimeni altcineva n-a facut asta decat eu(ma refer la tactica echipei FC U.Craiova). asa ca meri in.....si taci draq din gura ca esti offtopic. ete n-a ca eu is inca in cupa si tu nu
mah desteptule....adik nu e meritu lu rednic ca a castigat anu trecut campionatu, ca deh, deja avea echipa facuta, nu? lol
Ma ce te-ai suparat mah. Si ce limbaj colorat ai.
E un joc si tu nu ai avut suficient creier sa demonstrezi ca stii sa-ti faci singur o echipa.
Sper ca esti mandru de "realizarile tale" cu echipa asta.
cristalqw wrote:Cand si cum ma pot inscrie in Cupa SP?:oops:
Pai esti automat inscris in cupa SP chiar la inceputul fiecarui sezon, si vei fi inscris pana cand vei fi eliminat...apoi ca sa poti sa fii din nou in cupa SP trebuie sa astepti viitorul sezon. Fiecare echipa din SP este inscrisa la inceputul unui nou sezon in cupa SP.
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!
Multumesc mult. Vazusem o gramada de jocuri in Cupa la meniu, la unele echipe scrie gratis si nu stiam ce sa mai cred. Sezonul incepuse si nici un anunt de meci, ceva??
cristalqw wrote:Multumesc mult. Vazusem o gramada de jocuri in Cupa la meniu, la unele echipe scrie gratis si nu stiam ce sa mai cred. Sezonul incepuse si nici un anunt de meci, ceva??
Pai sunt unele echipe care sunt calificate direct in turul al doilea. Daca nu ai niciun meci programat pentru miercuri inseamna ca esti calificat direct in turul 2
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!
cn a castigat CUPA SP ca nu am fost acasa in ziua cand sa disputat SEMIFINALA Si finala... si am venit atunci cand era scris prima mansa a cupei SP din sezonul actual
hi! I sell all the stars, if you're interested in something OFFER:)
roby_ionut wrote:cn a castigat CUPA SP ca nu am fost acasa in ziua cand sa disputat SEMIFINALA Si finala... si am venit atunci cand era scris prima mansa a cupei SP din sezonul actual