te-am vazut ieri pe 7 si nu-mi venea sa cred. era cat pe ce sa-ti trimit un mesaj sa te intreb ce ai facut de ai ajuns acolo cand tot sezonul ai fost pe 1-2. si zici ca la anul vrei sa joci cu rezervele, deci nu mai urmaresti promovarea?kennyanu wrote:dupa un sezon extraodinar....ma inec k tiganu la mal....scuzati-mi expresia.... pt meciul d maine spre exemplu am 5accidentati si 2suspendati.... am avut ghinion la unele meciuri...am pierdut puncte aiurea...puteam promova..asta e...sezonu viitor o sa bag rezerve in liga
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
da...multumesc.....nu mai urmaresc promovarea....cel putin in urmatoarele 2 sezoane.....vor fi de tranzitie.....urmaresc doar transferuri. trebuie sa scap de cei in varsta, sa caut jucatorii pentru viitor si sa fac bani. titularii vor intra in cupe amicale.
sunt total dezamagit de acest final de sezon, in meciul direct cu principalele contracanditate am pierdut, prin eliminari si accidentari.....
....astept sa imi fac echipa.....intru in renovare 
sunt total dezamagit de acest final de sezon, in meciul direct cu principalele contracanditate am pierdut, prin eliminari si accidentari.....

Revenit 

-
- Team Board Member
uitati-va la F.20, echipa forza_poli...sunt pe 10, la egalitate cu locul 11.
din punctul de vedere al golaverajul am +1, el are +3.
meciuri directe : ptace-forza_poli 0-0
forza_poli-ptace 1-2
ce fac ? raman in f nu ?
forza_poli-ptace 1-2

ce fac ? raman in f nu ?
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!

din S 21 ma retrag !!!
da am pus si eu intrebarea asta...se ia dupa cine are mai multe victorii..golaverajul se ia dupa,am iesit pe locul 2 in seria mea F205 dupa un campionat foarte echilibrat cu mult echipe bune.Am promovat din primul sezon in F
, acuma vreau sa ma mentin in E si sa imi mai iau niste jjucatori bun

Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
-
- Team Board Member
daca e asa probabil eu raman in f (nu mai retin exact numarul victoriilor mele)..acuma e simulare...mai asteptViper^ wrote:da am pus si eu intrebarea asta...se ia dupa cine are mai multe victorii..golaverajul se ia dupa,am iesit pe locul 2 in seria mea F205 dupa un campionat foarte echilibrat cu mult echipe bune.Am promovat din primul sezon in F, acuma vreau sa ma mentin in E si sa imi mai iau niste jjucatori bun

din S 21 ma retrag !!!

din S 21 ma retrag !!!
-
ciudat de tot..cred ca s-a luat in considerare cel care a marcat cele mai multe goluri, altfel nu-mi explic!bogdan_iasi wrote:uitati-va la F.20, echipa forza_poli...sunt pe 10, la egalitate cu locul 11.
forza_poli-ptace 1-2![]()
ce fac ? raman in f nu ?
De exemplu la mine, echipa Bizone TM, am pierdut promovarea in ultima etapa, am terminat pe locul 3

POLI TIMISOARA!!!!

-
- Team Board Member
eu am 12 victorii, el 11...deci raman...\:D/...pacat ca am pierdut niste puncte aiureakennyanu wrote:primu criteriu de departajare este numarul de victorii din cate stiu. apoi golaveraju

din S 21 ma retrag !!!

din S 21 ma retrag !!!
-
o sa fi mereu pe locul 1 sau o sa tragi ptr locul 1?cercel_jr wrote:Sezonul incepe sambata viitoare iar banii ii primesti tot atunci dupa simularea pt inceputul de campionat.
Eu am terminat pe 3. Sezonul urmator atac promovarea de pe locul 1.

Sezonul viitor si eu sigur voi incerca din nou promovarea, pacat ca am pierdut-o acum la golaveraj si ca am irosit destule puncte aiurea, folosind rezervele si dand importanta unor cupe amicale! Deja m-am pus pe transferuri sa-mi intaresc lotul...si mi-am luat un LF ieftin de 21 de ani cu 2 mil (ma mir ca am dat asa putini bani), are 4% experienta, moral mai scazut, dar ajunge la calitate 83 si nota 68 pe meci! Pacat ca se strica TS si nu mai sunt meciurile de liga sa-l refaci!
POLI TIMISOARA!!!!

-
O sa incerc sa fiu pe locul 1.
Cu echipele care raman acum nu am probleme, depinde ce echipe vor veni.
Shi eu m-am apucat de vandut RF shi LF shi cu banii luati imi iau un GK, CF, CB de caliatte. Sper sa strang 20M din vanzari.
Succes.
Cu echipele care raman acum nu am probleme, depinde ce echipe vor veni.
Shi eu m-am apucat de vandut RF shi LF shi cu banii luati imi iau un GK, CF, CB de caliatte. Sper sa strang 20M din vanzari.

Succes.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
eu am facut o prostie azi
(((((( ieri un jucator mai avea 2 zile de contract, nu prea am avut vreme/chef sa ma ocup de el si m-am gandit ca azi va ramane cu 1 zi. dar mi-a venit mesaj ca am pierdut jucatorul ca i-a expirat contractul!! futu-i. si era de 83% de 22-23 de ani si avea bp68. vai ce ciuda am in mine ... sa mor nu alta. greseala mea cea mai mare de cand sunt in SP 
in rest ... sezonul asta nu am avut nici o infrangere si un singur egal (in cupa cand am pierdut la 11m). asa ca din punctul asta de vedere sunt multumit.

in rest ... sezonul asta nu am avut nici o infrangere si un singur egal (in cupa cand am pierdut la 11m). asa ca din punctul asta de vedere sunt multumit.