Planuri

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

p3tyt
Assistant Manager

Re: Planuri

Post by p3tyt »

eu ma zbat aici de cateva sezoane sa strang ceva bani , si am abea 24 M :))) daca as putea sa fac 50 M cred ca as avea lot sa ma bat in E de 50 M..
Nicu83
Assistant Coach

Post by Nicu83 »

Eu tot vreo 25 M am si de asta ma gandeam daca sa continui sa promovez in E sau sa vand si sa mai adun ceva bani....Cred ca le voi face pe ambele.Voi promova in E, sper, si dupa aceea voi vinde jucatori dupa ce le mai creste si experienta. Multa bafta tuturor!
Manager: nicutranslator
Team: nicutranslator
Divizia E37
pandy
Coach

Post by pandy »

daca ati avea vreo 400 M si ati fi in G cum ati incepe reconstructia ?? hai sa vad pareri.... :P
cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Eu i-as da managerului cyp 300M cadou de craciun. :mrgreen:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
cipriansimi

Post by cipriansimi »

pandy wrote:daca ati avea vreo 400 M si ati fi in G cum ati incepe reconstructia ?? hai sa vad pareri.... :P
cumperi cate 3-4 jucatori pe fiecare post (in functie de formatia care vrei sa joci) tineri 17-18 ani de la centru hyper cu agresivitate mica si ii cresti, vinzi jucatorii care crezi ca nu au loc in echipa si cumperi direct antrenati cu varsta cat mai apropiata de jucatorii care ii ai deja in echipa
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Intrebare de baraj ... exista diferenta intre primul tip de centru de tineret si cel hyper-modern, ma refer la calitatea jucatorilor?
Din cate stiu singura diferenta e ca hyper aduce 3 jucatori pe sezon si celallt 1 jucator. Eu din toate 3 am avut jucatori foarte buni.

calin_g

Post by calin_g »

pandy wrote:daca ati avea vreo 400 M si ati fi in G cum ati incepe reconstructia ?? hai sa vad pareri.... :P
imi fac o echipa de cartoafe, adica jucatori care ating maxim 71 BP cu experienta 100, dar care sa aiba totusi agresivitate foarte mica (0-15) si sa nu aiba mai mult de 20-21 de ani.. urc cu astia pana prin C si de acolo incep sa cumpar jucatori de titlu in A , 74-77 BP maxim cu agresivitate pana in 15 (eventual daca gasesc jucatori foarte tineri, adica 18-19 ani, si foarte buni cand is prin E sau D ii iau de pe atunci ca pana ajung sa-mi completez lotul sa le urc putin experienta). cand cumpar unul bun vand o cartoafa de pe postul respectiv. in felul asta ajungi prin B sau chiar A, cu putin noroc, cu echipa de 22-23 de ani maxim. sa ii iei direct din G nu merita, pentru ca patesti ca mine :mrgreen: :oops: adica ajungi in diviziile superioare cu echipa batrana..

eu asa as face daca as avea suma la care visezi tu ( sau .. puii mei, cine stie poate chiar o ai, caz in care nu pot sa zic decat ca ai tot respectul meu :P )
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
cro1981

Post by cro1981 »

calin_g wrote:
imi fac o echipa de cartoafe, adica jucatori care ating maxim 71 BP cu experienta 100, dar care sa aiba totusi agresivitate foarte mica (0-15) si sa nu aiba mai mult de 20-21 de ani.. urc cu astia pana prin C si de acolo incep sa cumpar jucatori de titlu in A , 74-77 BP maxim cu agresivitate pana in 15 (eventual daca gasesc jucatori foarte tineri, adica 18-19 ani, si foarte buni cand is prin E sau D ii iau de pe atunci ca pana ajung sa-mi completez lotul sa le urc putin experienta). cand cumpar unul bun vand o cartoafa de pe postul respectiv. in felul asta ajungi prin B sau chiar A, cu putin noroc, cu echipa de 22-23 de ani maxim. sa ii iei direct din G nu merita, pentru ca patesti ca mine :mrgreen: :oops: adica ajungi in diviziile superioare cu echipa batrana..

eu asa as face daca as avea suma la care visezi tu ( sau .. puii mei, cine stie poate chiar o ai, caz in care nu pot sa zic decat ca ai tot respectul meu :P )

Calin vad ca mi-ai ghicit strategia :D
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
cipriansimi

Post by cipriansimi »

cu 71 bp trebuie sa ai si norc sa ajungi in C. doar daca inainte de fiecare meci din liga esti cu moralul 100% si conditia peste 95
cercel_jr

Post by cercel_jr »

cercel_jr wrote:Intrebare de baraj ... exista diferenta intre primul tip de centru de tineret si cel hyper-modern, ma refer la calitatea jucatorilor?
Din cate stiu singura diferenta e ca hyper aduce 3 jucatori pe sezon si celallt 1 jucator. Eu din toate 3 am avut jucatori foarte buni.
Hai ca-mi dau eu raspunsul ... nu este nici o diferenta intre un jucator de la centru simplu si unul de la centru hyper ...
Bft.

pandy
Coach

Post by pandy »

asa incepusem eu , sa-i iau din G si ajungeam pe la vreo 28-29 ani cu ei in A si faceam varza praf cu ei batrani , am apucat sa cumpar 2-3 jucatori dar sunt nevoit sa-i vand si sa refac strategia , momentan am amanat reconstructia pt cel putin 1 sezon ( din mai multe cauze ) , si mai ales in ritmult in care apareau jucatori buni cu BP peste 74 ma determinat de tot sa mai aman putin...multumesc pt pareri ! mai astept insa ;)

care vrea juc buni la preturi bune contact me !
RF - BP 75
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=24187238

LM - BP 73.44
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=24651192

SAU ORICE ALT JUCATOR DIN ECHIPA , TOTI SUNT DE VANZARE !
calin_g

Post by calin_g »

cipriansimi wrote:cu 71 bp trebuie sa ai si norc sa ajungi in C. doar daca inainte de fiecare meci din liga esti cu moralul 100% si conditia peste 95
mmmm... eu nu-s chiar asa de sceptic, as zice ca mai degraba trebuie sa ai ghinion sa nu ajungi, decat noroc ca sa ajungi... cel putin asa pare din ce vad eu prin D-uri, m-am uitat acum putin si multe echipe de pe loc de promovare cam asa au echipa, 70-71 BP. oricum tu ai dreptate cand zici ca trebuie pastrate moralul si conditia sus, asta se subintelege.. ma rog, sa zicem ca daca vrei sa fii sigur ca te duci in C sa ai titularii de 72 si rezervele 70-71.. e bine asa? :mrgreen:

oricum ideea e ca bani nu pierzi prea multi cu jucatorii astia, ori ca is de 71 ori de 72. diferenta dintre pretul unui jucator care la 20 de ani scoate 67 si pretul aceluiasi jucator care la 24 scoate 71 e insignificanta.. asa poti sa cheltui nu stiu.. 100 de mil cand esti in G pe un lot de jucatori, te duci cu ei in C si acolo ii vinzi pe 80-90 mil, daca nu chiar in profit. asta e marele avantaj pe care il vad eu in strategia asta, ca practic nu pierzi bani cu jucatorii care te duc in C. pleci din G cu 400 de mil si ajungi in C cu 300 plus un lot in valoare de aprox 100 de mil, adica aprox aceeasi suma.
SP Club Inter 15
cipriansimi

Post by cipriansimi »

ajungi in C.

cum faci schimbul de generatie cand in lot ai 30-34 jucatori care vrei sa ii valorifici sa scoti macar 3 sferturi din suma investita? la fiecare transfer scade 5 sau 10 TS ? :? mi se pare ca e f greu sa te mentii in C si in acelasi timp sa faci si schimbul de lot

alta problema e ca nu gasesti intr-un timp scurt sa zicem 1 sezon sa cumperi jucatori f valorosi

in cazul asta trebuie sa incepi sa cumperi jucatori f valorsi din D dar strategia e cu 2 taisuri. poti sa mai pierzi un sezon in D.

eu as incepe sa fac schimbul de lot pe o perioada de 2 sezonae din E in D promovand fara sa pierd nici un sezon prin D. cel mai probabil am sa pierd un sezon in C pt ca jucatorii (20-22ani) nu vor avea experienta necesara pentru a promova in B.
calin_g

Post by calin_g »

inteleg la ce te referi.. am scris in primul post ca eventual incepi sa cumperi inca din E sau D jucatori tari. or fi ei greu de gasit, dar din E pana in C, in 2 sezoane, vreo 10-15 tot ii gasesti
SP Club Inter 15
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

cu jucatori care scot maxim 71 , sub 20% agresivi ajungi cu siguranta si in B ...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”