Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

DoTy
Team President

Re: Cum merge campionatu

Post by DoTy »

Victorie cu 2-0 ... deocamdata mai fac 1-2 transferuri si TS cam e pe la 89 ... sper sa termin si cu vanzarea de rebuturi si sa nu mai am nici o emotie in ceea ce priveste meciul din liga :>
Image
be_best
Team President

Post by be_best »

ANUNT OFICIAL CA DACA IN ACEST SEZON NU TERMIN PE PRIMUL LOC VOI RENUNTA LA A JUCA SP...
am mai spus ca ma las dar am zis ca totusi si altii patesc diferite chestii.

Azi joc in liga cu unu mai slab decat mine pe care trebuia sa il bat fara probleme asa ca am menajat vreo 3-4 titulari. Intr-un final eu am scos 133 si el 134 dupa ce eu am luat 2 rosii (arbitru 34% strictete).... Acum trebuia sa fiu linistit pe primul loc!

Nu m-am suparat f tare in mom in care un random facea sa pierd o cupa chiar dak era pe multi bani, sau un loc obisnuit in clasament, dar acum dak voi pierde locul 1 vorbesc foarte serios ca voi renunta!
Last edited by be_best on Fri Mar 06, 2009 9:04 am, edited 2 times in total.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
cro1981
Member of the Soccer Project Association

Post by cro1981 »

Victorie cu 5 -2 si suntem pe loul 1 la diferenta de 2 puncte de locul 2 cu care avem meci luni :twisted:
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
voyna
Team Board Member

Post by voyna »

3 victorii, 1 egal, 10 puncte si locul 3
Razvanica

Post by Razvanica »

Am mancat bataie in deplasare cu 2-1 intr-un meci cu locul 1 pe care trebuia sa il castig clar. Dar RM-ul p ecare il menajez de 3 zile pentru jocul asta s-a accidentat si a intrat un CM in locul lui, iar varful de atac a luat rosu direct, desi am jucat cu 200 :roll: Eh, asta e, nu trag la promovare sezonul asta dar imi pare rau de banii cheltuiti aiurea pe meciul asta.
Harder, better, faster, stronger
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

12 puncte in prima saptamana si am reusit sa aduc TS-ul de la 79 la 94...nu-i rau :D
minasthiryt

Post by minasthiryt »

S28 ~ saptamana 1 ~ divizie E.78

L POLI IASI FC 1 - 0 ultras inferno
L SK VLKAS 0 - 1 POLI IASI FC
L POLI IASI FC 2 - 1 Vamzdis
L The best of Hull city 2 - 2 POLI IASI FC

locul 5 momentan
punctaj: locul 1~12 pct / locurile 2..5~10 pct

Bafta tuturor! :wink:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
dardar_3

Post by dardar_3 »

Schimba psihologul be_best ;)

Eu am acumulat 4 puncte in prima sapamana in A. :D In urmatoarea saptamana am de indeplinit un obiectiv de 2 victorii. :D Apoi sa-l matrasesc pe pe Napo... pardon... pe Horiacles :mrgreen:
Diavolo
Daimon

Post by Daimon »

6 pct in prima saptamana de C6. 3 egaluri si o victorie. nu ma pot plange, de vazut cum va merge a doua parte a turului si mai ales returul cand o sa pastrez TS pe la 95-100.
Power
Assistant Manager

Post by Power »

Un parcurs bun in prima saptamana de C.1, 3 victorii si locul 5. Saptamana viitoare urmeaza meciuri cu echipe din zona de mijloc a ligii si cu BartSimpson care tot cu fratii Simpsoni joaca in campionat si pierde tot. Plus meciul din cupa, unde in timp ce unii din H joaca intre ei in turul 2, eu voi juca cu o echipa din D, noroc ca e in reconstructie.
napoleonard

Post by napoleonard »

dardar_3 wrote: Apoi sa-l matrasesc pe pe Napo... pardon... pe Horiacles :mrgreen:
de cand ai promovat in A se intampla numai lucruri ciudate cu echipa mea...random peste random, rosii peste rosii, puncte pierdute aiurea, ...daca nu te bat la scor :P e clar cine e in spatele tuturor :mrgreen:
Image
cipriansimi

Post by cipriansimi »

@be_best nu ai ambitie

SP-ul e drog curat :!: :mrgreen:
be_best
Team President

Post by be_best »

Am ambitie... dak imi vezi evolutia in SP te vei convinge.
Ideea e ca anu am atat de mult timp incat sa il pierd 4 sezoane in aceiasi liga... sez trecut nu m-am implicat prea tare asa ca a fost ok, daqr asta dak nu promovez in C nu ma mai agit:
- cresc jucatori pe banda rulanta - nu mi-a mai ramas unul in primul 11 de vreo 4-5 sezoane
- randomul in cupele amicale m-a zapacit de cateva ori dar e ok cand + cand -
- in liga mi s-a intamplat de cateva ori dar am acceptat deoarece eram la mijl clasamentului sau pe 1 detasat

Sincer 3 sez in D sunt suficiente - peste 2 vreau sa promovez in B si de acolo incepe distractia. Uneori mi se pare ca se exagereaza in joc. Ink am sanse mari sa promovez dar dak o tin tot asa.... o sa imi bag picioarele.

Pana la urma in timpul asta chiar as putea face si altceva - e vorba si de satisfactie: nu pierd vremea cu ceva ce nu imi mai aduce satisfactie.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
cro1981

Post by cro1981 »

Am si eu o intrebare? Credeti ca am lot sa ajung cel putin in C ? L-am batut pe Kick and Rush care e in A, el cu prima echipa si eu tot cu prima?
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Razvanica

Post by Razvanica »

cro1981 wrote:Am si eu o intrebare? Credeti ca am lot sa ajung cel putin in C ? L-am batut pe Kick and Rush care e in A, el cu prima echipa si eu tot cu prima?
Eu cred ca poti ajunge in C dar acolo va trebui sa scazi agresivitatea medie a jucatorilor pe care te bazezi sub 20 ca sa poti merge mai departe.
Harder, better, faster, stronger
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”