Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Re: Cum merge campionatu
Si ca d obicei cum sunt banateni si isi ajuta aproapele ... bunicutzu la ajutat pe napo sa urce pe locu 1 ;;) numai asa sa vada si el cum este pe locu 1 ... 

-
- Member of the Soccer Project Association
numai ghinion am in acest inceput de sezon. Marti am facut egal-random, azi egal-random
Mi-am dorit sa fac cat mai multe puncte in acest inceput de sezon ca sa stau mai linistit sa ma ocup si de altele in afara de liga, insa n-a fost posibil. Sper maine la o victorie in deplasare.

POLI TIMISOARA!!!!

-
Victorie cu 2 - 1 da mi s-a accidentat CM -ul titular pentru 9 zile 

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
-
Eu am pierdut cu 2-1 in deplasare sa zicem ca pe mana mea.
Aseara dupa ultima simulare nu am mai intrat sa verific echipa si azi dimineata am vazut ca CF-ul titular s-a accidentat rezerva era pus pe foaie de joc la rezerve si calculatorul a bagat al 3-lea CF in echipa de start. Nu inteleg de ce nu a fost introdus cel care era pus ca rezerva? Oricum o sa fie invatatura de minte sa verific tot timpul seara dupa ultima simulare echipa.
Aseara dupa ultima simulare nu am mai intrat sa verific echipa si azi dimineata am vazut ca CF-ul titular s-a accidentat rezerva era pus pe foaie de joc la rezerve si calculatorul a bagat al 3-lea CF in echipa de start. Nu inteleg de ce nu a fost introdus cel care era pus ca rezerva? Oricum o sa fie invatatura de minte sa verific tot timpul seara dupa ultima simulare echipa.
Revenit cu Vulturii Lugoj
-
victorie cu o echipa de la nispurile miscatoare
momentan pe locul 6 acum ca ne-am revenit si cu TS speram la o ascensiune 

am castigat cu omu de pe primul loc, si am ajuns la 4 pct de locurile 1-2. e o serie destul de interesanta daca se va ivi ocazia o sa ma bat la promovare chiar si de pe locul 2, ar cam fi cazu sa vad cum e si prin B.
dar mai e mult pana acolo
dar mai e mult pana acolo
-
prima infrangere in acest sezon 0 - 1 pe teren propriu
-
Victorie cu 2 - 0 in deplasare si ramanem in continuare pe primul loc. Pacat de acel semiesec ca altfel as fi avut maximum de puncte!
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Victorie cu 5 - 3 ... si incep sa imi iau avans fata de locul 2 ... ma pregatesc cu niste transferuri pt div C ... !
PS : Bunicutzu cu Napoleonard cam fac schimb de locuri asta e tactica induce adversari in erroare ca nu stie cne este lideru autoritar :> azi e 1 maine altu
) si uite asa termin ei 2 pe primu loc si locu 2 ... problema este alta ... cui i vine randu sa fie in ultima etapa pe locu 1 sa scos
)
PS : Bunicutzu cu Napoleonard cam fac schimb de locuri asta e tactica induce adversari in erroare ca nu stie cne este lideru autoritar :> azi e 1 maine altu

-
victorie in deplasare cu scorul de 1 - 9 si ramanem pe 4 in campionat la o diferenta de 5 pcte. de lider
luni meci greu cu liderul campionatului
luni meci greu cu liderul campionatului
-
Din pacate n-am putut sa il incurc pe Domokun... poate reusesc sa il incurc pe napo... 

Diavolo
inca o saptamana alte 4 victorii...urmeaza saptamana ce vine derby-ul cu locul 2 ...sper sa pastrez TS-ul la un nivel acceptabil
-
pana joi mai sunt o gramada de zile..poate nu ma prezint la jocdardar_3 wrote:Din pacate n-am putut sa il incurc pe Domokun... poate reusesc sa il incurc pe napo...

-
iar incepi cu prostiile tale pesimiste? hai, nu te lasa, am nevoie de tine pe locul 2, singur mi-e greu sa ma bat cu horiacilesii si cu domokun.
p.s. acum m-am trezit, stie careva rezultatele (eu, napo, horiaciles)?
p.s. acum m-am trezit, stie careva rezultatele (eu, napo, horiaciles)?
-
tu victorie cu 2-1
napo 4-4
napo 4-4