crysty16 wrote:am si eu nevoie sa imi ziceti ce tactica ar fi mai bine.....
Mai bine pentru ce?
Pai uite am meci cu locul 2
Si vreau sa scot cel mai mult posibil din jucatori...
am facut cu sptm tot , sa scot maximul , dar nu stiu ce Stil sa le dau sa scot mai mult fortza
Cel de pe locul doi scoate 35, 45, si 26 parca...
Am dat edit la mesajul dinainte ,.. uitate si la ala
Pai stilul nu influenteaza cat scoti pe linii, ci doar numarul de goluri marcate pe meci. Poti juca cu 80-90... Dupa simulare o sa ma uit si la ce jucatori ai si o sa iti zic mai multe.
LE: M-am uitat la echipa... Eu zic sa il lasi mai bine sa te bata si sa incerci sa mai salvezi ce se mai poate in cateva sezoane de H si G pentru ca ai o echipa foarte batrana si agresiva. Daca totusi vrei sa pui cea mai buna echipa, cred ca ar fi mai bine un 5-4-1 cu zid defensiv, pentru ca nu ai decat un CF, iar SW e destul de ok, chiar daca e agresiv.
Last edited by Razvanica on Tue Jan 19, 2010 6:14 pm, edited 1 time in total.
Razvanica wrote:Pai stilul nu influenteaza cat scoti pe linii, ci doar numarul de goluri marcate pe meci. Poti juca cu 80-90... Dupa simulare o sa ma uit si la ce jucatori ai si o sa iti zic mai multe.
tu la stil de atac ma refer
ma refer la stilul ala care snt vreo 5 ca zice nimic, zid defensiv, pase, suteaza si goneaza
La 4-4-2 nu e nici o tactica nemaipomenita si se joaca in general cu "fara tactici". Nu mi s-a parut ca ai avea o linie mai buna decat celelate ca sa zici ca ai un bonus daca folosesti alta tactica... De asta am si zis mai sus sa joci 5-4-1, macar asa poti juca toti jucatorii pe posturile bune.
cip, ai vazut meciul lui Ghana de aseara?
ei asa ai patit si tu, numai ca nu tu te-ai calificat
ai avut + pe linii, si ce daca jucatorii adversi au rezistat mai bine si la 11 m se stie, e pur noroc.
cip, stai linistit ca eu intr-un sezon in nu mai putin de 8 meciuri, aproape un sfert de sezon am avut parte de astfel de meciuri si astfel am pierdut o promovare...
asta e, cred ca fiecare manager care e mai vechi in joc a trecut printr-o astfel de perioada...
am pierdut meciuri la diferenta si mai mare pe linii si eram sa si retrogradez din E in F cred ca pana la urma exista un echilibru intre randomurile impotriva si in favoarea mea
nu ma stresez prea tare ... pana la urma tot voi promova
GK Xavier O.I. Van de Weyer Belgium 27 40% 68,63 Play along +1,7
LB Libor C Ditrich Czech Republic 26 16% 69,67 Play it out +0,75
CB Radek N Jamrich Czech Republic 26 24% 67,77 Normal
CB David N Riegel Czech Republic 26 33% 67,72 Normal
RB Thomas E.O. Siegismund Germany 27 20% 68,64 Play along wing +1,65
LM Thomas P - E.O Larsen Denmark 28 27% 68,71 Passing +1,3
CM Frank P Schauls Luxembourg 27 29% 69,27 Passing +0,35
CM Afonso P Karlsson Sweden 24 31% 66,62 Passing +1,7
CM Stephen P McManaman Great Britain (UK) 27 31% 67,69 Passing +0,4
RM Krasimir P - E.O. Ondola Bulgaria 21 21% 67,07 Passing +2,5
CF Sebastiano L - F Obodo Italy 26 17% 69,96 Free role +0,3
pentru un 4-5-1 cu pase si cu 2 mijlocasi ofensivi (cei cu ordin individual 0,35 si 0,4) ce stil as putea folosi ?
sau ce as putea juca dupa parerile voastre cu 4-5-1 cu jucatorii de mai sus ... ma intereseaza in mod special ordin individual, si stil