Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Dupa o promovare cu emotii imi dau seama ca nu prea am sanse sa ramin in B2. Marea majoritate a echipelor sunt mai bune decit mine. In primele 3 saptamini vedem daca avem sanse sa stagnam macar un sezon....daca nu....incepem o sesiune de transferuri masive si vom incerca imbunatatirea primului 11 pentru o repromovare in sezonul 18.
Pina atunci....
Paste fericit tuturor !
Catalin
Pina atunci....
Paste fericit tuturor !
Catalin
Fiat Lux !
-
- Member of the Soccer Project Association
exact la fel si la mine, au venit 2 echipe din D foarte bune, plus una de F. Va fi greu sa promovez, dar incerc. Bafta tuturor.cercel_jr wrote:La mine cei 2 care au retrogradat din D pot sa castige divizia mea fara probleme. Daca vor juca la promovare vor castiga.
Sper ca nu vor sa promoveze.![]()
Bafta tuturor in nol sezon shi sa promovam toti.
POLI TIMISOARA!!!!

-
nini nu am apucat sa vad ce echipe sunt la mine in liga.am ceva echipe bunicele dar sper sa pot sa promovez sezonul asta.trebuie studiate amanuntit...si plecat fiind nu am avut timp sa ii studiez.primul meci a fost o infrangere in deplasare...echipa fiind setata automat din cauza lipsei mele.as fi putut castiga,dar asta este.next time.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
deocamdata sunt pe 8 in E la 3 pt de locul 1 cu care am meci direct peste 2 etape.am un tur echilibrat si sper sa termin in primii 3 pentru a incerca promovarea in retur.o achizitie doua si sper sa promovez in D.vreau primul loc dar dupa o privire de ansamblu asupra echipelor din liga mi-am dat seama ca e foarte greu de realizat....dar speranta moare ultima.bafta tuturor romanilor.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
Locul 15.
2 infrangeri asteptate din cauza TS-ului pe care ma straduiesc sa-l ridic la 100% cat mai repede.
Cu tot cu TS-ul mic sper ca meciul de joi il voi castiga.
Apropo, vrea cineva acest jucator?
:
http://www.soccerproject.com/transfer.php?spid=6881897
Transfer instant pt 8,5M.

Cu tot cu TS-ul mic sper ca meciul de joi il voi castiga.
Apropo, vrea cineva acest jucator?

http://www.soccerproject.com/transfer.php?spid=6881897
Transfer instant pt 8,5M.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Team Board Member
2 meciuri: 1 victorie si un egal...stau binisor, avand in vedere ca nu toti titularii mei au 100 % la moral si conditie, iar TS nu este la capacitate maxima.
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol

S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!