poate cu cate 3 jucatori pe postgogumagic wrote:cu jucatori care scot maxim 71 , sub 20% agresivi ajungi cu siguranta si in B ...
Planuri
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Planuri
-
Cu multe sezoane in urma era o competitie adevarata acest joc, acum jucatorii buni sunt ieftini si oricine isi poate construi o echipa bunicica cu maxim 100m. Diferenta insa o fac detaliile pe care multi nu le cunosc si la fel de multi nu ar vrea sa arate tutor micile secrete care sunt ascunse pe aici pe forum. Ele sunt cam evidente odata ce le aflati, doar ca multi nu le baga in seama.
Sa vedem, am avut echipa de locul 2 in C, cu care am promovat.
Aveam prima echipa si a doua echipa din care faceau parte jucatori cu performante intre 65 si 72.
Cu jucatorii astia si cu strategiile minune ale jocului am ajuns in B, singurul motiv pt care nu am ramas in B fiind bugetul si varsta jucatorilor. Bugetul cu care am ramas cand am ajuns in B se vede in poza de la semnatura mea.
Bugetul maxim pe care l-am avut vreodata la echipa de atunci a fost 22M, pe care i-am cheltuit repejor, schimbam jucatorii cand ajungeau la 29 de ani. Ce vroiam sa intelegeti e ca poti ajunge in B fara mari bugete, doar cunostinte despre joc, atentie si ceva timp. Odata cu aparatia SPMT si ASPT si a sitului battle-strategy jocul a devenit foarte usor. Singura necunoscuta este acum agresivitatea cu care sa joci. (randomul nici nu se pune aici). Restul se gaseste pe forum si prin ASPT si SPMT.
Tocmai am verificat un manager care credeam ca stie cum trebuie jucate meciurile si da stie. El este managerul gogumagic, va uitati la meciurile lui de sezonul trecut poate va vine vreo idee. Observati ca are si el jucatori cu performante intre 68-72. Deci nu doar 71 sau 72 si nu 3 pe post de 71 ... Pur si simplu setarile corecte. Sunt sigur ca mai sunt multi manageri care stiu setarile bune la meciuri, cum ar fi bunicutzu. Puteti sa va uitati la meciurile din arhivele lor pt a vedea cum se joaca acest joc.
Banii sunt importanti, cumperi jcuatorii cu performante mari ... dar stii sa-i folosesti acei jucatori?
Studiati meciurile celor care au ajuns sus de tot, veti observa multe meciuri identice in functie de tactica aleasa.
Pandy daca are 400M poate aplica oricare strategie din cele de mai sus, tot va ajunge in B. Ii recomand totusi sa traga cu ochiul la meciurile lui Bunicutzu si gogumagic (in arhiva ma refer, cand jucau ei la promovare).
Cu acordul managerilor foarte buni am sa deschid un topic unde sa pun tot ce stiu eu, cum stiu eu ca se joaca meciurile in acest joc. Sper sa nu primesc atacuri daca cineva nu e de acord cu ce scriu, pana la urma totul se gaseste pe forum.
Aveam prima echipa si a doua echipa din care faceau parte jucatori cu performante intre 65 si 72.
Cu jucatorii astia si cu strategiile minune ale jocului am ajuns in B, singurul motiv pt care nu am ramas in B fiind bugetul si varsta jucatorilor. Bugetul cu care am ramas cand am ajuns in B se vede in poza de la semnatura mea.
Bugetul maxim pe care l-am avut vreodata la echipa de atunci a fost 22M, pe care i-am cheltuit repejor, schimbam jucatorii cand ajungeau la 29 de ani. Ce vroiam sa intelegeti e ca poti ajunge in B fara mari bugete, doar cunostinte despre joc, atentie si ceva timp. Odata cu aparatia SPMT si ASPT si a sitului battle-strategy jocul a devenit foarte usor. Singura necunoscuta este acum agresivitatea cu care sa joci. (randomul nici nu se pune aici). Restul se gaseste pe forum si prin ASPT si SPMT.
Tocmai am verificat un manager care credeam ca stie cum trebuie jucate meciurile si da stie. El este managerul gogumagic, va uitati la meciurile lui de sezonul trecut poate va vine vreo idee. Observati ca are si el jucatori cu performante intre 68-72. Deci nu doar 71 sau 72 si nu 3 pe post de 71 ... Pur si simplu setarile corecte. Sunt sigur ca mai sunt multi manageri care stiu setarile bune la meciuri, cum ar fi bunicutzu. Puteti sa va uitati la meciurile din arhivele lor pt a vedea cum se joaca acest joc.
Banii sunt importanti, cumperi jcuatorii cu performante mari ... dar stii sa-i folosesti acei jucatori?
Studiati meciurile celor care au ajuns sus de tot, veti observa multe meciuri identice in functie de tactica aleasa.
Pandy daca are 400M poate aplica oricare strategie din cele de mai sus, tot va ajunge in B. Ii recomand totusi sa traga cu ochiul la meciurile lui Bunicutzu si gogumagic (in arhiva ma refer, cand jucau ei la promovare).
Cu acordul managerilor foarte buni am sa deschid un topic unde sa pun tot ce stiu eu, cum stiu eu ca se joaca meciurile in acest joc. Sper sa nu primesc atacuri daca cineva nu e de acord cu ce scriu, pana la urma totul se gaseste pe forum.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Team Board Member
nu stiu daca eu intru in categoria managerilor foarte buni dar in cazul in care o sa pot o sa aduc completari la ceea ce o sa scrii tucercel_jr wrote:Cu multe sezoane in urma era o competitie adevarata acest joc, acum jucatorii buni sunt ieftini si oricine isi poate construi o echipa bunicica cu maxim 100m. Diferenta insa o fac detaliile pe care multi nu le cunosc si la fel de multi nu ar vrea sa arate tutor micile secrete care sunt ascunse pe aici pe forum. Ele sunt cam evidente odata ce le aflati, doar ca multi nu le baga in seama.
Manager: Gabitza23
Team : Bombalaii Zalau
Division : A
-
Nu m-am uitat le meciurile tale, daca ai ajuns pana in A cred ca stii tu cate ceva. Am dat asa 2 exemple pe care le stiam sigur. Mai sunt manageri foarte buni, nici nu-i stiu pe toti.nu stiu daca eu intru in categoria managerilor foarte buni dar in cazul in care o sa pot o sa aduc completari la ceea ce o sa scrii tu
Poti oricand sa ajuti cu informatii pe topicul cu setarile perfecte. La fel pt toate lumea.
Ideea e ca nu sunt multumit sa ating inaltimea ..B - ului.. , vreau cel putin 1-2 trofee importante , sa ajung in B imi e de ajuns un buget mult mai mic
PS Nu cred ca gogumagic stie secrete care eu sa nu le cunosc
(he knows )
Mai astept planuri si de la alti manageri experimentati , gen Gabitzu
PS Nu cred ca gogumagic stie secrete care eu sa nu le cunosc

-
Pai daca stii tot ce stie el, nu mai ai nevoie decat de strategia de cumparare a jucatorilor.
Cu 400M o sa fie usor, trebuie doar sa apara jucatorii de care ai nevoie.
EDIT:
Se vede pandy ca nu ai inteles ce am vrut sa spun. Nu banii iti aduc trofeele ci cunostintele despre joc. Ce am scris eu e valabil pt orice divizie sau trofeu.
Inca un edit:
A-ul sau cupa SP ti-o aduca randomul, pt ca jucatorii care ajung sa aiba sanse la castigarea trofeului cu siguranta stiu multe despre joc si doar randomul ar putea decide meciul. Sa zicem sa simulam pe SP 3 meciuri intre 2 echipe cu aceleasi setari in toate 3 meciurile. Rezultatele pot fi diferite la toate 3 meciurile, din cauza randomului.
Cu 400M o sa fie usor, trebuie doar sa apara jucatorii de care ai nevoie.
EDIT:
Se vede pandy ca nu ai inteles ce am vrut sa spun. Nu banii iti aduc trofeele ci cunostintele despre joc. Ce am scris eu e valabil pt orice divizie sau trofeu.
Inca un edit:
A-ul sau cupa SP ti-o aduca randomul, pt ca jucatorii care ajung sa aiba sanse la castigarea trofeului cu siguranta stiu multe despre joc si doar randomul ar putea decide meciul. Sa zicem sa simulam pe SP 3 meciuri intre 2 echipe cu aceleasi setari in toate 3 meciurile. Rezultatele pot fi diferite la toate 3 meciurile, din cauza randomului.
-
As vrea sa analizezi mecurile mele de liga din sezonul 33 ca sa iti dai seama de ce am zis ca ar trebui cate 3 jucatori pe post de 70-71(am avut o divize fff grea si am zis din experienta care am avut-o). Atunci eram in D si am pierdut locul 1 pe seama randomurilor. Eu cred ca din punct de vedere tactic am jucat bine. Daca crezi ca am gresit ai putea sa imi arati ca sa nu repet greseala.cercel_jr wrote:Deci nu doar 71 sau 72 si nu 3 pe post de 71 ... Pur si simplu setarile corecte. Sunt sigur ca mai sunt multi manageri care stiu setarile bune la meciuri, cum ar fi bunicutzu. Puteti sa va uitati la meciurile din arhivele lor pt a vedea cum se joaca acest joc.
Banii sunt importanti, cumperi jcuatorii cu performante mari ... dar stii sa-i folosesti acei jucatori
Aici link spre arhiva http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... &tid=16317
Am avut jucatorii de camp cu cea mai mare agresivitate 31 si un singur portar cu agresiviate mai mare de 31. 40 avea.
iti dau perfecta dreptate cercel_jr , de fapt nici nu cred ca te-am contrazis in ce am zis mai devreme , daca iti aduci aminte cand a castigat ,,hernan crespo'' - fc inter milano A-ul avea a 3 - a echipa ca valoare din liga si totusi a castigat destul de lejer , eu asa imi aduc aminte
cat despre jucatorii de valoare care apar tot mai rar ,e foarte greu sa cumperi in 1-2 sezoane 15-20 juc f buni , mai ales ca jocul continua sa scada tot mai mult , din pacate
cat despre jucatorii de valoare care apar tot mai rar ,e foarte greu sa cumperi in 1-2 sezoane 15-20 juc f buni , mai ales ca jocul continua sa scada tot mai mult , din pacate

-
Aici cazul tau e mai special pt ca, dupa cum zici tu e o divizie mai grea. Am observat cateva egaluri cu random, din care unul acasa la tine.cipriansimi wrote:As vrea sa analizezi mecurile mele de liga din sezonul 33 ca sa iti dai seama de ce am zis ca ar trebui cate 3 jucatori pe post de 70-71(am avut o divize fff grea si am zis din experienta care am avut-o). Atunci eram in D si am pierdut locul 1 pe seama randomurilor. Eu cred ca din punct de vedere tactic am jucat bine. Daca crezi ca am gresit ai putea sa imi arati ca sa nu repet greseala.cercel_jr wrote:Deci nu doar 71 sau 72 si nu 3 pe post de 71 ... Pur si simplu setarile corecte. Sunt sigur ca mai sunt multi manageri care stiu setarile bune la meciuri, cum ar fi bunicutzu. Puteti sa va uitati la meciurile din arhivele lor pt a vedea cum se joaca acest joc.
Banii sunt importanti, cumperi jcuatorii cu performante mari ... dar stii sa-i folosesti acei jucatori
Am avut jucatorii de camp cu cea mai mare agresivitate 31 si un singur portar cu agresiviate mai mare de 31. 40 avea.
Ai avut la unul din meciuri o echipa de primele locuri in C. Ai construit echipa din mers ... am vazut ca ai avut performante la jucatori din ce in ce mai mari. Ai pierdut locul 1 pe randomurile alea cu egaluri.
Dar 3 jucatori pe post ai nevoie in cazuri foarte rare, eu am avut acest caz, chiar cand ma bateam la locul 1; titularul suspendat si rezerva accidentata, eu aveam doar 2 jucatori pe post am jucat atunci cu jucator de pe alt post si am scos egal.
Intr-adevar cu o divizie grea cu multi aspiranti la promovare, ai nevoie de mai multi jucatori buni de jucat in orice moment.
Dar in divizia aia a ta daca aveai randomul de partea ta erai campion fara probleme. Si iti dau dreptate in acest caz ca e nevoie de jucatori cu 71 72 ... asta ca sa fii sigur ca nici randomul nu te poate impiedica. DAR acolo in A diferentele astea sunt si mai mici si acolo chiar nu poti sa fii cu toti jucatorii cu performante maxime si atunci randomul va fi cel mai important.
EDIT: Pandy ... ai spus ca nu esti multumit cu B si am crezut ca ai inteles ca sfaturile alea erau doar pt a ajunge in B.
-
- Team Board Member
din punctul meu de vedere cu 400 de mil poti sa ajungi in A lejer, eu nu cred ca am avut niciodata mai mult de 30-40 de mil, dar depinde foarte mult cum iti programezi transferurile. E clar ca pana in divizia C sau D ajungi lejer si ca dupa o sa trebuiasca sa faci transferuri de jucatori experimentati, de exemplu eu am promovat in B mai repede cu un sezon decat imi programasem si am fost nevoit sa fac o gramada de transferuri intr-o perioada scurta de timp. In A depinde foarte mult ce echipe o sa fie, eu zic ca urmatoarale 4-5 sezoane A-ul e luat din start de cehi, sezonul asta si sezonul viitor Jeremy si dupa Hernan Crespo; la fel si in cupa, eu vroiam sa ma bat sezonul asta la cupa SP dar am vazut ca o sa se bata la cupa Hernan Crespo ala si am zis ca nu are rost......pandy wrote:Ideea e ca nu sunt multumit sa ating inaltimea ..B - ului.. , vreau cel putin 1-2 trofee importante , sa ajung in B imi e de ajuns un buget mult mai mic
PS Nu cred ca gogumagic stie secrete care eu sa nu le cunosc(he knows )
Si cercel are mare dreptate cand zice ca de la un moment dat depinde foarte mult de random, chiar daca stii toate strategiile din lume poti sa ti-o furi lejer, am patit pe pielea mea de multe ori.
In rest ce sa zic, multa bafta.....
-
- Team Board Member
Ai mare dreptate aici, in mod normal in A iti castigi meciurile acasa si ce mai prinzi prin deplasare cu echipe slabe sau cu random, din pacate sunt si jocurile de culise in floarecercel_jr wrote:DAR acolo in A diferentele astea sunt si mai mici si acolo chiar nu poti sa fii cu toti jucatorii cu performante maxime si atunci randomul va fi cel mai important.B.

-
Jocurile de culise sunt pt ca cehii isi impart punctele, se inteleg dinainte ... nu cred ca noi romanii suntem dispusi sa lasam puncte pt ca am putea avea o sansa sa castigam. Eu unul as lasa puncte doar in situatia in care nu sunt in A si nu ma bat la promovare sau retrogradare. Imi place ideea de fair-play si nu as face un aranjament cu motivul ca si cehii il fac sau altii.
Acum pe pandy am putea sa-l ajutam la cumparaturi, cum sa-si faca strategia pe termen lung.
Eu tot asa ma gandesc sa fac, sa iau 2 ture de jucatori, primii pt D si apoi sa ii schimb pe parcurs in functie de jucatorii care apar pe piata. Chiar daca nu promovez sezon dupa sezon, idee e sa fac echipa puternica si completa.
Eu recomand cand cumperi pandy, sa tragi o privire atenta la rezistenta. Jucatorii cu resistenta peste 95 pierd mult mai putina conditie dupa meciul de liga si astfel ii poti juca 2 meciuri la rand (luni si marti, apoi miercuri sa recupereze toata conditia, parerea mea e ca ar fi bine sa nu joci cupa cand vrei promovarea).
Acum pe pandy am putea sa-l ajutam la cumparaturi, cum sa-si faca strategia pe termen lung.
Eu tot asa ma gandesc sa fac, sa iau 2 ture de jucatori, primii pt D si apoi sa ii schimb pe parcurs in functie de jucatorii care apar pe piata. Chiar daca nu promovez sezon dupa sezon, idee e sa fac echipa puternica si completa.
Eu recomand cand cumperi pandy, sa tragi o privire atenta la rezistenta. Jucatorii cu resistenta peste 95 pierd mult mai putina conditie dupa meciul de liga si astfel ii poti juca 2 meciuri la rand (luni si marti, apoi miercuri sa recupereze toata conditia, parerea mea e ca ar fi bine sa nu joci cupa cand vrei promovarea).
-
- Team Board Member
eu nu am zis ca romanii fac aranjamente, ma refeream la cehi......cercel_jr wrote:Jocurile de culise sunt pt ca cehii isi impart punctele, se inteleg dinainte ... nu cred ca noi romanii suntem dispusi sa lasam puncte pt ca am putea avea o sansa sa castigam. Eu unul as lasa puncte doar in situatia in care nu sunt in A si nu ma bat la promovare sau retrogradare. Imi place ideea de fair-play si nu as face un aranjament cu motivul ca si cehii il fac sau altii.
-
- Team Board Member
Pandy, ce sistem o sa joci?cercel_jr wrote: Eu recomand cand cumperi pandy, sa tragi o privire atenta la rezistenta. Jucatorii cu resistenta peste 95 pierd mult mai putina conditie dupa meciul de liga si astfel ii poti juca 2 meciuri la rand (luni si marti, apoi miercuri sa recupereze toata conditia, parerea mea e ca ar fi bine sa nu joci cupa cand vrei promovarea).
Daca joci 3-4-3 sau 4-3-3 te sfatuiesc sa-ti cumperi mijlocasi fara ordin individual sau cu ordin individual cat mai mic ca sa-i poti juca pe Offensive sau Defensive, dupa caz.
-
+ 2 adversari care nu ai obs din B Šutrteam si rudá mašinacercel_jr wrote:Aici cazul tau e mai special pt ca, dupa cum zici tu e o divizie mai grea. Am observat cateva egaluri cu random, din care unul acasa la tine.cipriansimi wrote:As vrea sa analizezi mecurile mele de liga din sezonul 33 ca sa iti dai seama de ce am zis ca ar trebui cate 3 jucatori pe post de 70-71(am avut o divize fff grea si am zis din experienta care am avut-o). Atunci eram in D si am pierdut locul 1 pe seama randomurilor. Eu cred ca din punct de vedere tactic am jucat bine. Daca crezi ca am gresit ai putea sa imi arati ca sa nu repet greseala.cercel_jr wrote:Deci nu doar 71 sau 72 si nu 3 pe post de 71 ... Pur si simplu setarile corecte. Sunt sigur ca mai sunt multi manageri care stiu setarile bune la meciuri, cum ar fi bunicutzu. Puteti sa va uitati la meciurile din arhivele lor pt a vedea cum se joaca acest joc.
Ai avut la unul din meciuri o echipa de primele locuri in C. Ai construit echipa din mers ... am vazut ca ai avut performante la jucatori din ce in ce mai mari. Ai pierdut locul 1 pe randomurile alea cu egaluri.
Dar 3 jucatori pe post ai nevoie in cazuri foarte rare, eu am avut acest caz, chiar cand ma bateam la locul 1; titularul suspendat si rezerva accidentata, eu aveam doar 2 jucatori pe post am jucat atunci cu jucator de pe alt post si am scos egal.
Intr-adevar cu o divizie grea cu multi aspiranti la promovare, ai nevoie de mai multi jucatori buni de jucat in orice moment.
Dar in divizia aia a ta daca aveai randomul de partea ta erai campion fara probleme. Si iti dau dreptate in acest caz ca e nevoie de jucatori cu 71 72 ... asta ca sa fii sigur ca nici randomul nu te poate impiedica. DAR acolo in A diferentele astea sunt si mai mici si acolo chiar nu poti sa fii cu toti jucatorii cu performante maxime si atunci randomul va fi cel mai important.
EDIT: Pandy ... ai spus ca nu esti multumit cu B si am crezut ca ai inteles ca sfaturile alea erau doar pt a ajunge in B.