Centru de tineret
Moderator: Romanian Moderators
Re: Centru de tineret
incredibil , al 3 lea rateu la rand
( , ma gandesc serios sa imi schimb coordonatorul, totusi ma gandesc ca primesc ceva "mare" dupa atatea rateruri, poate mai astept putin, dar ce e interesant, asta e al 3 lea jucator "primit" sezonul asta cu centru de tineret profesional :O

Pai este normal sa primesti 3 jucatori daca ai centru de tineret profesional, acum cateva sezoane eu am primit si patru: un rateu si 3 jucatoricosmoo16 wrote:incredibil , al 3 lea rateu la rand( , ma gandesc serios sa imi schimb coordonatorul, totusi ma gandesc ca primesc ceva "mare" dupa atatea rateruri, poate mai astept putin, dar ce e interesant, asta e al 3 lea jucator "primit" sezonul asta cu centru de tineret profesional :O
Ca sa vedeti ce inseamna sa ai ''bulan'' in acest joc.
Uitati-va la userul 'croatian', are un coordonator de tineret argentinian, si care i-a adus foarte foarte multi tineri cu agresivitate sub 20 %...as vrea si eu un asa coordonator.
Uitati-va la userul 'croatian', are un coordonator de tineret argentinian, si care i-a adus foarte foarte multi tineri cu agresivitate sub 20 %...as vrea si eu un asa coordonator.
-
- Member of the Soccer Project Association
la mine te-ai uitat?lazarvlad wrote:Ca sa vedeti ce inseamna sa ai ''bulan'' in acest joc.

Revenit 

Ce sa vand la tine...ca daca nu iti venea ultimul CM...in rest un SW, si restul agresivi, eu m-am uitat la echipa aia pe parcursul a 2-3 sezoane, numai jucatori fara agresivitate mare i-a adus, CM-agr 0 , CB-agr 1, CF agr 3, sau ceva de genul, numai niste exemple kennyene, o placere sa astepti tineri cu coordonatorul ala, chiar o sa urmaresc sa vad ce ii vine urmatorul tanar:)kennyanu wrote:la mine te-ai uitat?lazarvlad wrote:Ca sa vedeti ce inseamna sa ai ''bulan'' in acest joc.
-
care ma agresivi? unu singur care l-am vandut
)....si sw-ul care nu il folosesc.

Revenit 

PS...daca ai nevoie am si eu un SW, il pot vinde pentru un ''Comision".....anunta-ma jucator ca el nu mai gasesti...messi II...kennyanu wrote:care ma agresivi? unu singur care l-am vandut)....si sw-ul care nu il folosesc.

Incredibil SW care mi-a venit primele 4 calitati peste 90, nu putea sa fie si el un CM sau un CB 

Ma gandesc serios sa schimb pe 5-3-2, incepind cu sezonul viitorkennyanu wrote:e timpul sa joci 5-3-2))
-
vezi ca e scump...mai ales la CFlazarvlad wrote:Ma gandesc serios sa schimb pe 5-3-2, incepind cu sezonul viitorkennyanu wrote:e timpul sa joci 5-3-2))
Revenit 

Am un RF 27 ani care joaca 71,unul 24 ani care joaca 66, si doi in crestere, plus 2 LF care joaca 66-67, si unul in cresteree ii vand si cumpar CF,am deja 2 care joaca 67-70, si unul in crestere,dc mai cumpar 2 cred ca ma descurc....dar astept sa vad si celelate calitati al.SW,ultima calitate a fost full 100%kennyanu wrote:vezi ca e scump...mai ales la CFlazarvlad wrote:Ma gandesc serios sa schimb pe 5-3-2, incepind cu sezonul viitorkennyanu wrote:e timpul sa joci 5-3-2))
-
Oare sa il vand pe asta?
- Attachments
-
- Oare sa il vand acum pe asta?
- Untitled.jpg (101.19 KiB) Viewed 5005 times
Revenit 

-
Pai nu erai tu cel care da sanse jucatorilor si nu-i vindekennyanu wrote:Oare sa il vand pe asta?

Revenit cu Vulturii Lugoj