azi au fost bug-uri mari in joc si asta poate fi cauza.cristiano85 wrote:Mie mi-a disparut un jucator asa din senin..... mentionez ca nu ii expira contractul si avea doar 20 de ani.... abia asteptam si eu sa se antreneze la maxim si brusc dispare din lista..... s-a mai intamplat? era din propria pepiniera.....
!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
as avea si eu cateva intrebari
1.de ce e mai bine sa iei jucatorii cu agresivitate cat mai mica ?
2.si deepinde rezultatul final de agresivitae care o au jucatorii la meci ?
3.trebuie sa setez agresivitatea la fiecare meci in functzie de albitru si jucatorii care ii folosesc , si acecasta agresivitate ii influntziaza cu ceva daca agresivitate e mica jaoca mai prost
?

3.trebuie sa setez agresivitatea la fiecare meci in functzie de albitru si jucatorii care ii folosesc , si acecasta agresivitate ii influntziaza cu ceva daca agresivitate e mica jaoca mai prost

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
-
- Member of the Soccer Project Association
1. pt ca poti juca cu agresiviatte in meci si ala rbitri cu strictete marePoca wrote:as avea si eu cateva intrebari![]()
3.trebuie sa setez agresivitatea la fiecare meci in functzie de albitru si jucatorii care ii folosesc , si acecasta agresivitate ii influntziaza cu ceva daca agresivitate e mica jaoca mai prost?
2. castigi 1-2 pcte pe linii, dar daca jociu praea gresiv poti sa ai multe galbene dar si rosii ceea ce inseamna ca risti sa pierzi respectivu meci
3. da tre as setezi agresivitatea la fiecare meci pt ca agr arbitrilor e diferita
Salutare
Am o mare nedumerire.
Nu mi se mai da voie sa ma loghez in joc imi spune ca login-ul nu mai este valid. Am avut unele probleme personale si jocul a fost cam ultima din prioritatile mele in ultimele 2-3 saptamani.
Intrebarea ar fi. Ce s-a intamplat cu echipa mea. poate sa imi dea cineva un raspuns
Am o mare nedumerire.
Nu mi se mai da voie sa ma loghez in joc imi spune ca login-ul nu mai este valid. Am avut unele probleme personale si jocul a fost cam ultima din prioritatile mele in ultimele 2-3 saptamani.
Intrebarea ar fi. Ce s-a intamplat cu echipa mea. poate sa imi dea cineva un raspuns

Life is short, live it at full drop by drop.
-
daca nu te-ai conectat timp de 21 de zile ai fost sters din baza de datenichoo wrote:Salutare
Am o mare nedumerire.
super tare.
Dupa doi ani de chin. din nou.
Scuzati limbajul dar e pura idiotenie. sau termenul de doar 21 de zile e idiot. data viitoare o sa imi avertizez copilul sa nu stea bolnav sau sa se imbolnaveasca mai mult de 21 de zile ca altfel pierd echipa.
oricum, multumesc pentru informantie.
Scuzati limbajul dar e pura idiotenie. sau termenul de doar 21 de zile e idiot. data viitoare o sa imi avertizez copilul sa nu stea bolnav sau sa se imbolnaveasca mai mult de 21 de zile ca altfel pierd echipa.
Life is short, live it at full drop by drop.
asa ma gandiam si eu msKosmin wrote:1. pt ca poti juca cu agresiviatte in meci si ala rbitri cu strictete marePoca wrote:as avea si eu cateva intrebari![]()
3.trebuie sa setez agresivitatea la fiecare meci in functzie de albitru si jucatorii care ii folosesc , si acecasta agresivitate ii influntziaza cu ceva daca agresivitate e mica jaoca mai prost?
2. castigi 1-2 pcte pe linii, dar daca jociu praea gresiv poti sa ai multe galbene dar si rosii ceea ce inseamna ca risti sa pierzi respectivu meci
3. da tre as setezi agresivitatea la fiecare meci pt ca agr arbitrilor e diferita

si inca ceva ar fii trebuie setat in funztie de estrictzia albitrtului nu

agresivitate si cec fel de puncte aduce

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
-
este modul vacanta ce poate fi activat si iti prelungeste cu inca 4 saptamani termenul. deci vreo 50 de zile in total. masura este normala, pentru a curata jocul de echipe parasite. Pentru ca sunt unii care-si fac la inceput 10 echipe, vad cu care au "nimerit" mai bine si doar cu aia continua. restul de 9 insa ... jucatorii se antreneaza, primesc salar samd chestii care incarca jocul. daca nu s-ar face "curatenie" te-ai trezi ca trebuie sa faci si divizia I ca nu ai destule echipe sa dai cand jumate ar fi "moarte" dar le tii in viata artificial.nichoo wrote:super tare.
Imi pare rau pentru tine, dar asta e sistemul, poti oricand sa activezi modul vacanta sau poti suna pe cineva cunoscut (stiu ca nu-ti arde cand ti-e bolnav copilul

imi pare rau, nu se mai poate face nimic